hmm, neobarca, betyárjó ajánlatnak tűnik, sajnos én nem engedhetném meg magamnak
más : a legutóbbi bb tv foglalkozik a vaterás kamufehérjékkel, az összes fajta ott volt a műsorban, kivétel az az egy, amibe én futottam bele

...hát nem tudom, csinálhatnák normálisan is, mert ez így eléggé levegőben lóg nekem.
bunny belemártja az ujját, aztán beveszi a szájába, lehúzza, elmondja h gyorsan feloldódott, aztán ugyanezt egy drága fehérjével, ott meg hogy darabos maradt...csak te semmit nem látsz belőle

aztán elviszik felégetni őket egy pusztába, és ott elmondja, h a 3-ból 2nél 12%-os, a 3.-nál 35%-os fehérjetartalmat mértek be....de miért nem mutatja meg a mérési eredményt ? miért nem teszik fel BB-re ? hogy ott legyen a cáfolhatatlan bizonyíték ?
én persze hiszek neki, csak nem értem, hogy miért nem lehet akkor rendesen a végére járni, és bizonyítékokkal kib@szni a csalókkal, egyszer s mindenkorra.
...mert azért nekik sem kevés anyagi érdekük van abban, hogy a piacromboló csalókat kirúgdossák a körből.