2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
még mindig keresek régi mezeket.tri_campeones írta:Sziasztok.
Régebbi mezeket lehet még kapni valahol? Nem akarom elhinni hogy adott szezon ahogy elkezdődik nem lehet régebbi mezeket venni...
valóban,köszi. de ennek nincs normális neve?ferninho írta:nekem a "zenélő ágy fölé" sikeres voltdaffy írta:vannak azok a zenélő "valamik",amiket a kisbabák ágya fölé/mellé/bele tesznek és felhúzzák zenélni,amikor a baba elalszik. azt a "valamit" hogy hívják? mert a zenélő játék a google-ba nem vezet eredményrepróbáld ki ezt
nekem a "zenélő ágy fölé" sikeres voltdaffy írta:vannak azok a zenélő "valamik",amiket a kisbabák ágya fölé/mellé/bele tesznek és felhúzzák zenélni,amikor a baba elalszik. azt a "valamit" hogy hívják? mert a zenélő játék a google-ba nem vezet eredményre
A Nokia 2 év garit ad, tehát garanciás, a +1 év azt jelenti, hogyha a második évbe a telóddal van baj, akkor megcsinálják. Arra van talán egy nagyon kicsi esély, hogyha az akkucserével lehet helyrehozni, akkor azért pénzt kérnek, de erre nagyon kicsi az esély. SZERINTEM.Hunter91 írta:Sziasztok!
Elromlott a Nokia N8 as telefonom(T-mobile) és azt szeretném megkérdezni, hogy garanciális-e még? 1 éves és 1 hetes telóról van szó. Amikor vettem akkor így került eladásra:
Garancia, jótállás
1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia
Tehát akkor ez mit jelent? Valószínűleg az akkujával van a baj.
Nem akarom hogy átverjenek, ezért gyorsan válaszoljatok kérlek!
akkor úgy kérdezem,hogy mi az hogy szabad? kint meg nem? jönnek és megnézik mit csinálok? vagy ez hogy van ott?L.Messi 10 írta:Igen. Hát jó, én se úgy gondoltam, hogy kiülsz boxerban, egy bögre forralt borral a sífelvonóra, és onnan laptopon nyomodcsababarca írta:mármint hol? franciaországban?
amúgy persze bent wifiznék,hidegbe nem megyek ki:D
Igen. Hát jó, én se úgy gondoltam, hogy kiülsz boxerban, egy bögre forralt borral a sífelvonóra, és onnan laptopon nyomodcsababarca írta:mármint hol? franciaországban?
amúgy persze bent wifiznék,hidegbe nem megyek ki:D
mármint hol? franciaországban?L.Messi 10 írta:Amúgy ott csak beltérben szabad WiFi-zni. NOKIA-s dobozra is rá van írva.csababarca írta:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_ ... nemzetkozicsababarca írta:nincs valakinek tapasztalata a külföldi mobilnettel kapcsolatban?
február elején megyek síelni Franciországba,és nem tudom,hogy ott hogy működik.
nem kell semmit csinálni,csak egyszerűen felmenni a netre mint itthon? vagy ott más díjszabás van?
azért itt kérdezem,mert nincs kedvem bemenni a magentába
kösziFecooo írta:startmenüdaffy írta:win7ben hogy kell kikapcsolni ezt a mindenre rákérdezést? (biztos másolom-e,biztos rendszergazda vagyok-e,stb)rákatt a képedre
felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása
lehúzod a csúszkát
startmenüdaffy írta:win7ben hogy kell kikapcsolni ezt a mindenre rákérdezést? (biztos másolom-e,biztos rendszergazda vagyok-e,stb)
khm. jogos.ferninho írta:http://m.blog.hu/ta/tarsasoznijo/image/ ... linagy.jpg
rá kell a cikkben kattintani a képre és nagy lesz, ezt nem hiszem el hogy nem lehet elolvasni