Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De legalább elmondhatnám, hogy megvolt a Nicki Minaj...sjd írta: Nem túl magas a mércéd....![]()
Csak szerda/csütörtök körül tudom biztosra mondani, hogy megyek vagy nem.Slither írta: Amúgy Punnanyra akkor megyünk?
Nem túl magas a mércéd....Game90 írta:Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én azért szúrnám ezt a Nicki Minaj-t.
Most is jól elvan, csak nem dalcím szerinti sorrendben, hanem előadó neve alapján hallgatja.Game90 írta: Slither is el volt pár hónapig, amikor sorban hallgatta a zenéit![]()
Ezek hátha bejönnek: Saigon - Warning Shots 3 One Foot In The Grave, Shwayze - We Evolve Every Day, Kooley High - Presents...David Thompson.Eazzy írta:Na mondom mivel nem igazán találok olyan albumot, ami most friss lenne és érdekelne, hát kezdjünk hallgatni mindent szépen sorban ami a gépemen van.
51.6 GB, szóval van mit, mindez úgy, hogy az elmúlt időszakban rengeteg zenét csak neten hallgattam, albumokat is a last.fm chrome kiegészítőjének köszönhetően, így kevesebbet töltöttem a szokottnál.
Most beraktam az össze 2Pacot ami nekem megvan, és 34.8 órás lista lettHát ezzel úgy gondolom elleszek egy darabig
Szerk: Közben most olvasgatom, még egy jó hír, idén jöhet a egyedik AOTP lemez is ! Áááá
Ez hatalmasGame90 írta:
The premiere of Nicki's "Stupid Hoe" clocked 4.8 million views, the highest single-video VEVO number in 24 hours ever:
Nicki Minaj - Stupid Hoe
Szerintem meg hallgathatatlan...
Így már minden világosEazzy írta:Nah, jól megkavarodott ez a dolog, csak most nézem. Az a baj, hogy a Chrome-ban minden hsz az eurobarcán piros lesz, és a linkek is azok, így nem vettem észre csak most, hogy oda valójában linkeltél egy Pitbull számot. Én meg azt hittem a másik számra írod, hogy nem is szokták adni MR2-n, és arra mondtam, hogy de én hallottam kétszer is. Hálistennek Pitbullba még nem botlottam ott beleGame90 írta:Szerk.: akkor eléggé mellé lőttem, azt hittem, hogy Pitbull-okat nem játszanak az MR2-n...
Kicsit furcsa választás, de nekem ez a kedvenc mash-up-omEazzy írta:Nagyon zsír mashup két nagyon jó előadótól.
http://www.youtube.com/watch?v=3HUVGvbB ... re=related
Bírom az ilyeneket, ha odafigyeléssel és minőséggel csinálják.
Nah, jól megkavarodott ez a dolog, csak most nézem. Az a baj, hogy a Chrome-ban minden hsz az eurobarcán piros lesz, és a linkek is azok, így nem vettem észre csak most, hogy oda valójában linkeltél egy Pitbull számot. Én meg azt hittem a másik számra írod, hogy nem is szokták adni MR2-n, és arra mondtam, hogy de én hallottam kétszer is. Hálistennek Pitbullba még nem botlottam ott beleGame90 írta:Szerk.: akkor eléggé mellé lőttem, azt hittem, hogy Pitbull-okat nem játszanak az MR2-n...