2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha egyedül nem boldogulsz (internet, angol v spanyol nyelv, szállásrendelés stb), nincs rá időd, kedved, akkor érdemes vkit megbízni ezek menedzselésével, akkor kell vki, h kézen fogjon.zotya8 írta:és a szabella.hu az megbízható? tudja valaki?
grecki írta:szerintem nyugodtan várj, és vedd meg a meccs előtti egy-két napban. olyankor rengeteg jegy van, mivel a bérletesek eladják a jegyeiket, nem mennek ki mindenre. ez alól kivétel a nagy derbik, bilbao, madrid, valencia, stb, mert oda kimennek. asszonypajtással mi márciusban a granada elleni meccsre megyünk, és csak kint veszek jegyet. ugyanígy tettem 2 éve a zaragoza ellen is, akkor is rengeteg jegy volt. ha most megézem pl, nem is nagyon találni egymás mellett két helyet, szóval inkább várj kicsit.nagyatyesz írta:Üdv Uraim!
Kérdezni szeretnék meccsjeggyel kapcsolatban! Tervezzük haverokkal kiutazni Barca meccsre márciusban! Terv szerint március 4-én mennénk a Sporting Gijon elleni összecsapásra, míg ha már ott vagyunk szerdáig maradnánk is a Leverkusen elleni Bl meccsen!
Ahogy a Barca honlapon néztem, a Bl meccset nem igazán tudjuk olcsón megúszni, a legolcsóbb jegy 59 euró! Itt nem is kockáztatnék a jeggyel, mert szerintem teltház várható! A Gijon elleni meccsre viszont szerintetek elég ha csak a helyszínen meccs előtt veszünk jegyet??? Mivel szerintem itt nem várható teltház, így gondolom olcsóbban megússzuk, mint ha megvennénk a jelenleg legolcsóbb jegyet 44 euróért! Aki tud kérem segítsen! Köszönöm előre! hajrá Barca
Szia!!Ajánlom figyelmedbe, a www.szabella.hu oldalt!!!zotya8 írta:Jó estét mindenki! Én 16 éves vagyok és a nagyapám a feleségével elvinne engem egy Barca mecsre. Vagy a Gijón ellenire vagy a Granadára. Az a kérdésem, hogy valaki tudna nekem segíteni az egésznek a megszervezésében? Valaki olyan kéne aki már volt, hogy tudja, hogy is megy ez. Szállás, meccsjegy, repjegy stb... Nagyon megköszönném a segítséget!
Ez engem is érdekelne! Szerintetek Bl meccs előtt néhány nappal lesz még jegy a helyszínen? Egyáltalán anyagilag jobban jön ki az ember vagy ugyanannyiba kerül, mint ha most venném!?barca52 írta:A Leverkusen ellenire szerinted mennyi esély van, hogy marad? Én március 1-jén érkezem Barcelonába, akkor szeretném megvenni, mert a neten nem tudok vásárolnigrecki írta:szerintem nyugodtan várj, és vedd meg a meccs előtti egy-két napban. olyankor rengeteg jegy van, mivel a bérletesek eladják a jegyeiket, nem mennek ki mindenre. ez alól kivétel a nagy derbik, bilbao, madrid, valencia, stb, mert oda kimennek. asszonypajtással mi márciusban a granada elleni meccsre megyünk, és csak kint veszek jegyet. ugyanígy tettem 2 éve a zaragoza ellen is, akkor is rengeteg jegy volt. ha most megézem pl, nem is nagyon találni egymás mellett két helyet, szóval inkább várj kicsit.Köszi a választ előre is.
A Leverkusen ellenire szerinted mennyi esély van, hogy marad? Én március 1-jén érkezem Barcelonába, akkor szeretném megvenni, mert a neten nem tudok vásárolnigrecki írta:szerintem nyugodtan várj, és vedd meg a meccs előtti egy-két napban. olyankor rengeteg jegy van, mivel a bérletesek eladják a jegyeiket, nem mennek ki mindenre. ez alól kivétel a nagy derbik, bilbao, madrid, valencia, stb, mert oda kimennek. asszonypajtással mi márciusban a granada elleni meccsre megyünk, és csak kint veszek jegyet. ugyanígy tettem 2 éve a zaragoza ellen is, akkor is rengeteg jegy volt. ha most megézem pl, nem is nagyon találni egymás mellett két helyet, szóval inkább várj kicsit.
szerintem nyugodtan várj, és vedd meg a meccs előtti egy-két napban. olyankor rengeteg jegy van, mivel a bérletesek eladják a jegyeiket, nem mennek ki mindenre. ez alól kivétel a nagy derbik, bilbao, madrid, valencia, stb, mert oda kimennek. asszonypajtással mi márciusban a granada elleni meccsre megyünk, és csak kint veszek jegyet. ugyanígy tettem 2 éve a zaragoza ellen is, akkor is rengeteg jegy volt. ha most megézem pl, nem is nagyon találni egymás mellett két helyet, szóval inkább várj kicsit.nagyatyesz írta:Üdv Uraim!
Kérdezni szeretnék meccsjeggyel kapcsolatban! Tervezzük haverokkal kiutazni Barca meccsre márciusban! Terv szerint március 4-én mennénk a Sporting Gijon elleni összecsapásra, míg ha már ott vagyunk szerdáig maradnánk is a Leverkusen elleni Bl meccsen!
Ahogy a Barca honlapon néztem, a Bl meccset nem igazán tudjuk olcsón megúszni, a legolcsóbb jegy 59 euró! Itt nem is kockáztatnék a jeggyel, mert szerintem teltház várható! A Gijon elleni meccsre viszont szerintetek elég ha csak a helyszínen meccs előtt veszünk jegyet??? Mivel szerintem itt nem várható teltház, így gondolom olcsóbban megússzuk, mint ha megvennénk a jelenleg legolcsóbb jegyet 44 euróért! Aki tud kérem segítsen! Köszönöm előre! hajrá Barca
megúszod a 2,5 EUR/fő kezelési költségetnagyatyesz írta:Üdv Uraim!
Még időben linkelted.
egyenként!polamalu írta:igen, kezelési költséget tesznek rá, 2,5 eurótri_campeones írta:A http://www.servicaixa.com oldalon található jegyek drágábbak mint ha a helyszínen venném?
igen, kezelési költséget tesznek rá, 2,5 eurótri_campeones írta:A http://www.servicaixa.com oldalon található jegyek drágábbak mint ha a helyszínen venném?
Tényleg van 6k huf retúr jegy, úgyh....tri_campeones írta:Most vagy én vagyok hülye vagy tényleg csak 3.000ft-ba kerül a jegy Barcelonába?polamalu írta:Sziasztok a ryanair febr. 17-től visszatér ferihegy 1-re lesz közvetlen járat barcaba jelenleg nagyon akciósak a jegyárak
http://www.bookryanair.com/SkySales/FRSelect.aspx
Most vagy én vagyok hülye vagy tényleg csak 3.000ft-ba kerül a jegy Barcelonába?polamalu írta:Sziasztok a ryanair febr. 17-től visszatér ferihegy 1-re lesz közvetlen járat barcaba jelenleg nagyon akciósak a jegyárak
Köszi, már csak ki kéne jutni, remélem az időjárás engedni fog, elrepülni...Blest írta:Ezt pontosan nem tudom, szerintem is-is. Sőt most hogy belegondolok... tuti, mivel a bankkártyáddal fizettél a jegyért, így a bankkártyád alapján tudod az "felvenni"=kinyomtatni.KamTam írta: Köszi! Ezek sima bankautomaták, vagy direkt erre a célre vannak kialakítva?
Ezt pontosan nem tudom, szerintem is-is. Sőt most hogy belegondolok... tuti, mivel a bankkártyáddal fizettél a jegyért, így a bankkártyád alapján tudod az "felvenni"=kinyomtatni.KamTam írta: Köszi! Ezek sima bankautomaták, vagy direkt erre a célre vannak kialakítva?
Blest írta:Ezek automaták, viszonylag sok van belőle a városban.. A megvásárolt jegyet ki tudod velük nyomtattatni!KamTam írta:Sziasztok!
ha az időjárás kegyes lesz és elindul a repülő a most szombati real soc. elleni meccsre megyünk többen. még sose voltam, így kérnék egy kis tájékoztatást, a servicaixa-n megvett jegyet, hol ,hogyan lehet felvenni? Akinek van tapasztalat segítsen kicsit.
Köszi
Ezek automaták, viszonylag sok van belőle a városban.. A megvásárolt jegyet ki tudod velük nyomtattatni!KamTam írta:Sziasztok!
ha az időjárás kegyes lesz és elindul a repülő a most szombati real soc. elleni meccsre megyünk többen. még sose voltam, így kérnék egy kis tájékoztatást, a servicaixa-n megvett jegyet, hol ,hogyan lehet felvenni? Akinek van tapasztalat segítsen kicsit.
Köszi