Sanama leírta a lényeget.
Amennyire csak képességeim lehetővé teszik próbálok a lehető legjobban edzeni, persze ez egyre jobban megy.

A kaját nagy vonalakban tartom, reggel zab, suliba ilyen müzliszeletes valami jobb híján, mikor hazajövök csirke+rizs(hal, stb), edzés előtt nem igazán van lehetőségem enni, utána pedig..hát próbálok szénhidrátot meg fehérjét is bevinni.

Szal végül is, nem tartom olyan szigorúan a kaját ( bár az eddigi kajázásomhoz képest ez kb 180 fokos fordulat). Kiegészítőket annyira nem szedek, vitaminokat tolok ezerrel, mert a gyümölcsöket sajnos kb egyáltalán nem szeretem, a zöldségeket is igen csak szelektálom.

Eleinte nem szedtem zsírégetőt, de másfél hónapja elszedtem egy Biotech-es Super Fat Burner-t, ami kb pofon volt a szharnak ( mint az ára, 2500..), most pedig egy ilyen Tozo Nutritionos Burnin' High-ot szedek egy hete kb, ami érezhetően hatásosabb. Reggel beveszek egyet, egész délelőtt energikus vagyok tőle, de semmi agresszió vagy ilyesmi.

Illetve edzés előtt két szemet, ami jelentősen javítja a teljesítményemet, szal ez a cucc eléggé jónak tűnik eddig. Na és persze edzések után ha csak tehetem, sétálok viszonylag gyorsan kb 40 percet.

Kb ennyi a titok..