2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont azon morfondíroztam,h milyen jó lenne ha a Marley fiúk tiszteletüket tennék valamelyik nyári fesztiválunkon.De ez így még jobb is.Bár azt nehéz elhinnem,h mindösszesen 400ft lesz a jegy...Game90 írta:Na, erre menni kéne. Már a Hey Baby miatt megérné. Damian Marley-t nem akarja véletlenül magával hozni?Bányász írta:Május 31.én Stephen Marley a Zöld Pardonban...![]()
Az nagyon nagy voltEazzy írta:Huhh, tegnapi Punnany-n mi fless volt már, hogy a Zsét az I Need A Dollar-al nyitották
Csak tippelek, Queen - Bohemian Rhapsody? Eltaláltam?messideco írta: Beszereztem egy olyan válogatást, hogy All time top 1000
1000. Slade - Skweeze me pleeze me
999. Rick Springfield - I've done everything for You
998. Ugly Kid Joe - Cats in the cradle
Mit tippeltek, melyik az első helyezett?
Na, erre menni kéne. Már a Hey Baby miatt megérné. Damian Marley-t nem akarja véletlenül magával hozni?Bányász írta:Május 31.én Stephen Marley a Zöld Pardonban...![]()
Beatles vagy Presley vagy Hendrix lesz az első helyen szerintem. Fogggalmam sincs, hogy melyik lehet az első ettől függetlenül, de egy '50-es, '60-as évek beli klasszikus lesz, ebben biztos vagyok.messideco írta:Mit tippeltek, melyik az első helyezett?
Nekem ezek mellet még ez a két szám adja:Game90 írta:Új mixtape-jéről pár lazulós (van neki másmilyen is?) szám:
Wiz Khalifa - Brainstorm
Wiz Khalifa - Amber Ice
Wiz Khalifa - Nameless
Wiz Khalifa - T.A.P.
Tőle ez a kedvencem:Game90 írta: Megjött a videó is a számhoz, JL még mindig isten:
John Legend - Tonight (Best You Ever Had) feat. Ludacris
Inkább PitbullS.Agüero írta:Szombaton volt a csillagszületikben:
http://www.youtube.com/watch?v=gFvDJza7 ... re=related
Meghallgattam, hát a Slamesek valami fantasztikus mit műveltek.ferninho írta:MR2 Petőfi - Pilvaker 2012.04.14
egy órás összefoglaló szerűség, most kezdem el hallgatni majd
Nem szoktam ilyen műsorokat nézni, de ezt most véletlen láttam, zsűritől voltak nagy oltások, nekem egyébként az ő előadása tetszett a legjobban:S.Agüero írta:Szombaton volt a csillagszületikben:
http://www.youtube.com/watch?v=gFvDJza7 ... re=related
Eddig semennyire. Most hogy meghallgattam pár számot, beszerzem a számaikat.Rinku írta:Hinder mennyire ismerős?
Az már nem igazán tetszik nekem...Úgy gondolom, azért találni itt is bőven System of a Down fant, és azt is gondolom, hogy Serj Tankian szólókarrierjét is nyomon követik sokan.![]()
Pár számukat ismertem, adok egy esélyt.A Franz Ferdinandet említeném még meg ebben az ajánlásban.Kicsivel az ezredforduló után alakult együttes, színtiszta independient