2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Március 30. napjával mindenki profilját kötelezően átállítják a "Timeline"-ra, csak ugye ez több 10 millió felhasználónál időbe telik, de úgy látszik te már sorra kerültél...Lionel85 írta:Miért van az facebookon, hogy direkt nem állítottam be az idővonalat, de valamiért megjelenik nekem?
Azért mert, aki olvassa nem látja, h Te azt pontosan hogyan, miként érted.Charlie írta:Egyáltalán miért kell kirakni ilyen tetves szmájlikat lassan minden mögé? Engem rohadtul idegesít az összes, de a kacsintós + mosolygós meg végképp.
C.
Ez rendben van:daffy írta:ha facebookon vagy bármely más közösségi portálon valaki boldog születésnapot kíván a másiknak,akkor mi a fsznak rak mögé "szmájlit"? szerintem rohadtul nem vicces az,hogy boldog születésnapot!
gondolom bennem van a hiba,mert az emberek 90%-a ezt csinálja és nem is a mosolygós smile-t,hanem a röhögőset biggyeszti oda
Van az az állapot, amikor ennyire vigyorog az ember. Mindenen.daffy írta:nem,de nem röhögöm ki. egy-> smile rendben,de ez:
![]()
![]()
nem,de nem röhögöm ki. egybarca99 írta:Barátokat, haverokat te fapofával köszöntöd fel élőben?
Nyilván így fújtat az ember, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.MessiFan írta:Hát ez furi. nekem méri ugyan a fújtatóm, de nem szoktam figyelni. megnyomogatom a labdát hogy milyen kemény és mikor jónak érzem akkor keine panik
Digisport ilyen sajnos, élen Egri vivaacmilan Viktorral. Egy ember sincs, aki közülük szimpatizálna a Barcával.18Barca99 írta:Uramisten!!! nem tudom ki nézi a digisporton az összefoglalót de ez a szakkomentátor a műsorvezető mellett itt osztja az észt hogy az uefa tolja a Barcát mert hogy az első meccsen nem adták meg Sánchez büntetőjét és most így kompenzálták azt a hibát hogy a semmire adott egy tizenegyest a holland játékvezető. uramisten, de most komolyan ilyenek hogy ülhetnek ott??? Digisport. no komment (amugy dodo vagy hogy becézik ezt a h*lyét)
"a meccs kezdetekor belső nyomása 0,6-1,1 atmoszféra (tengerszinten), súlya 410-450 gramm."Rinku írta:Focilabdába, kosárlabdába mennyi az ajánlott fújt bar mennyiség?
Hát ez furi. nekem méri ugyan a fújtatóm, de nem szoktam figyelni. megnyomogatom a labdát hogy milyen kemény és mikor jónak érzem akkor keine panikRinku írta:Focilabdába, kosárlabdába mennyi az ajánlott fújt bar mennyiség?
Egyből rávágtam hogy túléli, kis zúzódásokkal. Mert ugyanis F1 kocsik pihekönnyűnek kell lennie a gyorsaság miatt.S.Agüero írta:
Ezt túlélte!
Pilóta nem tudom mit nézett...