Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.19. 21:51:50

Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet? :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Cali
Entrenador del Barça

2012.04.19. 21:48:11

bocs... ezt törölhetitek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2012.04.20. 09:17:49-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 18:17:21

messideco írta:Nincs matematikai Nobel-díj :) :P
kuss :D

de van, csak nem így nevezik. niels henrik abel díj a becses neve. de amugy meg whatever. mátyás akkora zseni lesz, hogy a tiszteletére átkeresztelik nobel-díjjá. és nem is egyszer fogja megnyerni. legalább 10x egymás után. és miután barcelonában megtudják, hogy a világ leghíresebb matematikusa barcelona szurkolo, az egész nou camp az ő nevét fogja messi helyett skandálni. én már hallom is: má-tyás, má-tyás. sőt, lehet egyszer még a barca tiszteletbeli elnöke is lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.04.19. 18:14:31

Néhány évvel ezelőtthöz képest én is sokkal kevesebb meccset és egyáltalán sportot nézek. Akkoriban még az olasz,francia,német bajnokságot is követtem a spanyol és az angol mellett.A szimpatizált csapataim mellett a nagyobb derbiket is követtem.Meg mellette mindenevőként kézi,NHL,F1,motoGP,curling,stb...
Mára ebből megmaradt a spanyol,amiből 90%-a a mi meccsünk,az angolból a MU és a rangadók mellett többet is megnézek az iram miatt.A többi vhogy nem kötött le,élvezhetetlenné vált számomra.Plusz a szimpatikusok is elkezdtek gyökerekkel operálni (pl Milan,akik még Rijkaardék óta kedvenc),uh letettem ezekről.
A többi sportba belenyalogatok,de elenyésző már.
Megmaradt a F1,de az elmúlt két évben nem nagyon zaklatott fel,ha nem láttam a futamot,vagy bealudtam rajta.Régebben visszanéztem még,most már nem feltétlenül. A motoGP-t követem,de sajna Rossi gyengélkedik (még Dovi akit csípek) így annyira nincs meg a láz bennem a 6-12. helyek miatt...
Időközben rátaláltam még az NFL-re,amikor elkezdték nyomni és magával ragadott.Minden meccset megnézek,akár felvételről is,ha úgy jön ki. De a hajnali 2-es kezdés sem riaszt vissza,meg a vasárnap esti TV-s meccs mellett nem ritka,h neten követek másikat is,plusz utána a hajnali rangadót szintén streamen.
Tehát van,amik lecserélődtek,sok ment a levesbe.Ezek közül jó adag a fociból nyesődött le ezért vagy azért...
A világversenyeket persze én is követem.Plusz a téli-nyári olimpiákat,ahol olyan sportokat is érdeklődéssel követek,amit máskor eszembe se jutna nézni :D
S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat! :D 17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült! :D
A magyarok híres kockákat adtak a világnak: Zala kocka, Rubik kocka,és most ezt megfejelve rászabadítottuk a világra az újabbat,melynek neve Matyi kocka XD Itt is grat,KisCsákó 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.04.19. 18:23:26-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.04.19. 18:10:06

Nincs matematikai Nobel-díj :) :P
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 17:58:30

S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat! :D 17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült! :D
reméljük, egyszer matematikai-nobel díjas lesz belőled, és a pulpituson (vagy hol), díjátvétel után ez lesz az első mondatod a nagyközönséghez:

MADRID CABRÓN, SALUDA AL CAMPEON!, továbba szeretném ezt a díjat megköszönni az eurobarca tagjainak, aki még a nutellás korszakomban is kitartottak mellettem. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.04.19. 17:43:12

Nálunk - Sárváron- ,ma hallottam,hogy a Gyöngyösben (itteni patak) egy hullát találtak.
A halál okát egyenlőre nem tudni.
Abi & Tito
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.19. 16:55:52

Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat! :D 17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült! :D
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.04.19. 16:16:46

visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 13:54:43

lui1698 írta:Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén. :shock:
eurosport vagy eurosport 2 szokott adni meccset hetente egyszer, és általában a nagyobb csapatokat nyomatják (most a 7en amugy pont nem lesz semmi ahogy látom)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.19. 13:53:39

lui1698 írta:Régen mikor bejött hozzánk a digi minden anyám kínját megnéztem.
Angol, olasz, német (fú emlékszek világi petivel is phejj), spanyol természetesen...
De mostanra már nem így van. Főleg azért mert számomra az olasz nézhetetlenül rossz, az angol csapatok közül akikkel szimpatizálnék épp vagy csecsemőképzőset játszanak, vagy másodosztályban vannak.
Német bajnokság meg egyszerűen csak nem mozgat.
Rangadókat persze megnézem (mondjuk az olaszok közül még a nagyok meccsei se érdekelnek max a római derbi), de ennyi.
Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén. :shock:
Évekig nagyon erősen szimpatizáltam, és szurkoltam az argentín válogatottnak. Mára ez is visszaszorult. Főleg azért mert akik miatt én megkedveltem, megszerettem a válogatottat már nincsenek, és iszonyat tuskók gurigatják a lasztit. Az épp aktuális elmeháborodott szöv. kapitányról meg nem is beszélve.
Pedig de jó volt nézni Riquelmét, az öreg lobonc Sorín-t, Aimar-t, Ayala-t, Crespo-t...
Szóval én nem mondanám, hogy a foci iránti szeretetem múlna, egyszerűen csak megismertem a játékot és a csapatokat, és egyszerűen nem nézek olyan meccset ahol olyan csapat játszik akit nem szeretek.
Jó mondjuk azért nálam is hozzátartozik hogy sokkal szívesebben néztem anno egy olyan Milant ahol volt Maldini Inzaghi Pirlo Kaká stb, mint a mostanit. És ez elmondható a legtöbb angol/olasz csapatra. Vagy a Nedved,del Piero,Cannavaro,Trezeguet Juve, vagy a régi Roma Cafu,Totti,Cassano,deRossi,stb.
Angoloknál is lehet mondani ezt, Liverpol(Owen,Gerrard,Fowler,Hyypia,Hamann)inkább nem is sorolom.

A német foci engem se mozgat egyáltalán egyébként.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.19. 13:46:37

Régen mikor bejött hozzánk a digi minden anyám kínját megnéztem.
Angol, olasz, német (fú emlékszek világi petivel is phejj), spanyol természetesen...
De mostanra már nem így van. Főleg azért mert számomra az olasz nézhetetlenül rossz, az angol csapatok közül akikkel szimpatizálnék épp vagy csecsemőképzőset játszanak, vagy másodosztályban vannak.
Német bajnokság meg egyszerűen csak nem mozgat.
Rangadókat persze megnézem (mondjuk az olaszok közül még a nagyok meccsei se érdekelnek max a római derbi), de ennyi.
Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén. :shock:
Évekig nagyon erősen szimpatizáltam, és szurkoltam az argentín válogatottnak. Mára ez is visszaszorult. Főleg azért mert akik miatt én megkedveltem, megszerettem a válogatottat már nincsenek, és iszonyat tuskók gurigatják a lasztit. Az épp aktuális elmeháborodott szöv. kapitányról meg nem is beszélve.
Pedig de jó volt nézni Riquelmét, az öreg lobonc Sorín-t, Aimar-t, Ayala-t, Crespo-t...
Szóval én nem mondanám, hogy a foci iránti szeretetem múlna, egyszerűen csak megismertem a játékot és a csapatokat, és egyszerűen nem nézek olyan meccset ahol olyan csapat játszik akit nem szeretek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.19. 11:21:38

Én annyit vettem észre,hogy mivel a spanyol focin kívűl szinte minden elkerült a sport tv-rúl, így azokat nem követem...
Emlékszem TV csatorna bővítés 2-3éve azért volt, hogy legyen Eurosport2, tudjam nézni az angol focit. De aztán onnan is elkerült...

Így nálam is kimerül a foci annyiban, hogy megnézem a Barca meccseket, meg a komolyabb BL meccseket.

Pedig régebben volt, hogy délutántól estig mentek a mecsek a sport-tvnél és néztem.
De hát ugye már olasz focit se tudok nézni meg angolt se.

Én is elkezdtem az NFL-NBA duót nézegetni, szórakoztató . !
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.19. 09:04:15

Szerintem normális,, h valamilyen szinten kevésbé érdekel a foci, mint mondjuk 15 éves koromban. Akkor még más dolgok voltak inkább a fontosak, több idő volt meccset nézni, valahogy abban a korban jobban tudtam lelkesedni. Most, h 20 múltam, az életnek más területein kell megfelelni, háttérbe szorul egy kicsit a sport. Legalábbis nálam.
A másik dolog, h ugye amíg egyetemen vagyok(kb. 5-6 hetente megyek haza), addig nincs tévé. Én egyedül Barca meccset nézek és nagy ritkán egy-egy rangadót, ha kapok normálisabb streamet, viszont ha volna tévém, akkor több meccset néznék. Úgy vagyok vele, h csak a Barca miatt streamezek. :)

Régebb emlékszem mindent néztem. Biatlon, sífutás, bob, ergo összes téli sport. Plusz kerékpár, snooker, evezés, súlyemelés, stb.

A másik dolog, h én is a major sportokra kattantam rá. Az NBA-t régebb is követtem, aztán kimaradt 2-3 év, mert nem tudtam sehol nézni, így maradtak csak az eredmények, most egy jó másfél éve aztán újra nézek elég sok meccset, hála a rojadirecta fórumának. :) Aztán ott van az NFL is, ami abszolút elvarázsol és pár meccs megtekintése után azért a szabályok is tiszták. Ami a legújabb az az NHL. Soha nem érdekelt a hoki, max. olimpián néztem, de akkor is csak hébe-hóba. Kb. 2 hónapja letöltöttem pár meccset és abszolút elvarázsol az a gyorsaság, az a dinamika amivel játsszák ezt a sportot. Most megy a PO, hát unatkozni nem lehet, ha a meccs nem is annyira izgalmas, bunyóznak párat. :lol:

Amit még nézek az a boksz és UFC. Minden nagyobb meccset megnézek. A nagy szívfájdalmam a tenisz. Teniszt streamen nem lehet nézni, egyszerűen lehetetlen. :lol: Így itt is maradnak a Rafa meccsek, ha letudom tölteni és az eredmények követése.

Azzal egyetértek, h a focinak nem tesz jót ez a sok színészkedés és balhé. Én ezért ábrándultam ki kicsit az egészből. Én férfiakat akarok látni a pályán, nem primadonnákat. Tegnap is volt egy kis balhé, már vártam, h lesz a bunyó(NHL hatás).
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 07:39:55

irtam, hogy a foci abszolut nem kopott ki nálam, más sportok viszont igen.

régen egyszeruen mindent néztem. tökmind1 mi volt, néztem. cselgáncs, marathoni futás, forma 1, bármi.
forma 1-ért képes voltam felkelni 5 órakor. ma már arra sem méltatom az egészet, hogy vasárnap délben aludjak egy jót rá. teljesen megölte ez a millio technikai szabályozás. drs meg ez meg az, amit csak a célegyenes vége előtt 30 centira, amasik auto mögött 11 és fél lábra lehet bekapcsolni, pfej... hol itt a SPORT?
a masik amit nagyon sokat néztem az a kézilabda. jómagam is kézilabdáztam, majd 10 évig. ma már az sem köt le annyira. mondjuk az eb-t, meg az olimpiai selejtezőt néztem és aranylag élveztem is. sőt mostanában néztem a győr bl meccseit, meg a sport tv-nek hála bundesligát is.
a haramdik nagy kedvenc az nhl volt. képes voltam hajnali 2kor felkelni h nézhessem az ottawát. de imádtam, bármilyen más nhl meccset, vb-t.
de bármit mondhatnék. ha world series volt (mlb, baseball döntő) én 5-6 napig ugy közlekedtem, mint egy zombi. és annyira élveztem, hogy egy magyar ember elképzelni nem tudja.
manapság legtöbb esetben a sport az nálam leredukálodik heti 3-4 meccsre + nfl-re.
Kép
Barcafan19
Barça B

2012.04.19. 02:41:34

Amikor meg otthon laktam akkor imadtam a focit es utaltam/untam az amerikai focit. 3 eve kikoltoztem Los Angelesbe es eskuszom majdnem hogy jobban lekot mint a "soccer". Ha valakit eredekel leirom a szabalyokat nagyon egyszerusitve es utana probaljatok meg letolteni a 49ers-Saints meccset. Ez iden volt playoffba. Hatalmas drama, izgalom, pure football.
messideco
Presidente del Barça

2012.04.19. 01:53:29

Ha másik sportág kell, akkor csak a hoki :)

Amúgy az amcsi focival nekem is így van. Sehogyan sem maradtak meg a szabályok...

szerk: ha már az asszonynak névnapja van, meglepem egy új avatarral :-({|= :mrgreen:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.19. 01:51:19

az amerika focira kellene rászokni amúgy, állítólag 3x élvezetesebb nézni, mint a sima focit, ha érti az ember.
én hülye vagyok hozzá, próbáltam olvasni a szabályokat, de nem sok ragadt meg, illetve kicsit sokszor van megszakítva a játék ahhoz, hogy lekössön.

de nagyon szeretném megérteni azt a sportot, állítólag sokat veszít, aki nem nézi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 00:54:58

Én is már leredukálódtam Fradi meg Barca meccsre!Marseille-Liverpool-Ajax eredményeit megnézem de ennyi!
Valamelyest ellentmondok a siránkozóknak :D

Én szeretem a taktikus játékot, nem is így hívná hanem úgyhogy tudatos!Legyen szó támadásról vagy védekezésről!
Lehet nem olyan látványos a játék mint 10-15 éve, de nem temetném a játékot, mert iramban rengeteg kiváló meccs van, s sok csapat igazi csapatként működik, s együtt mozogva tudatosan jól felépített játékot hoznak!
Én minden meccshez úgy ülök le, mit lehet belőle tanulni!NBA-t imádom, de nem keverném ide a kosárlabda dinamikusabb játék, több az esemény!Jobban letudja kötni az embert, ha csak leül és elszórakozik rajta!A foci más, itt 11 ember van egy csapatban kevésbé számít az egyénieskedés!Általában úgyis nézem a meccseket, hogy a labdanékülieket figyelem, ki hogy mozog!

Mondom én szeretem nézni ahogy látszódik ahogy tolódik egy csapat, ahogy csapdáznak, vagy támadásban kis háromszögelések vannak, lukra futások, váltások!
De megértem azokat akik azt mondják alapvetően ez szórakozás, s gólra játsszák, viszont látni kell megtanult mindenki focizni, s amire azt írják sokan, hogy bunker pl, az kőkemény munka eredménye, s hihetetlen koncentráció!Ugyanúgy megvannak a cselek ma is, csak míg régen 10 védőből 6 benyelt egy cselt, addigra ma 6 ember kiszorítja a támadót, leütközi, elveszi a labdát!
Nem hiába mondják, hogy 22 ember sok ekkora pályára, mert rengeteg csapat kiváló védi a területet!
NBA-ben pl nem hiába van 3 mp, anélkül nem lenne ilyen a játék!
Meglehet pl nézni az európai kosárlabda "taktikusabb" ott nincs védő 3 mp, ki is használják a csapatok, kevésbé látványos persze atletikusság miatt is, de akkor is!

Mondom még egyszer én spec értem ha valaki fanyalog, s tudom én vagyok az elvetemült :D De én speciel jobban szeretem, ha a tudatosságot vélem felfedezni mint az egyéni kreativitást!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.19. 00:33:35

messideco írta:Csak nálam van az, hogy egyre jobban kiábrándulok a fociból? Nem tudom, mostanában lankad az érdeklődésem, nem köt le annyira mint pár évvel ezelőtt.
Nem tudom ez minek tudható be, talán a bundaügyek, Uefa, vagy a pénz totális erejének a fociban, de valami nem százas nálam a focival kapcsolatban.
Még az EB-t valószínüleg végignézem, de majd egyre kevesebb lesz. Meccseket is alig nézek, örülök ha a heti Arsenal vagy Barca meccset van időm/kedvem megnézni...

Ti is tapasztaltok, tapasztaltatok ilyent? Főleg az idősebbektől kérdem
Én nem ábrándultam ki, de tény, egyre kevesebb focit nézek.

Bundesliga & Ligue 1: igazából sosem rajongtam egyik bajnokságért sem + kedvenc csapatom sincs, nem is tudom, hogy mikor néztem végig 1-1 meccset ebből a két bajnokságból.
NB1: bohócliga, hagyjuk...
Serie A: néhány éve, amikor a SportTV nyomatta a bajnokságot, akkor vasárnap délután és este mindig néztem a meccseket. De mostanában nem ülök le a Digi elé a meccsek miatt, ebben az évben talán az Inter - Genoa 4-3-as meccsből láttam 30 percet, az élvezhető volt, de több meccset nem szívesen néznék végig, bohócliga 2.0.
PD: Barca meccsek mindig, meg néha-néha RMadrid-ból 20-30 perc.
PL: Arsenal meccsek mindig, meg a nagyobb rangadók a hangulat miatt, de néha azt veszem észre, hogy már csak azért kapcsolom be a tv-t, hogy menjen valami vagy csak simán zenét hallgatok/facebook-ozok "meccsnézés" közben is.

Szóval a rendszeres heti meccsnézésem Barca és Arsenal, igazából csak ennek a két csapatnak tudok szívből szurkolni, több meccshez meg egyszerűen nincsen kedvem.

De Daffy utolsó hozzászólásaival egyetértek, amit a fociról írt + inkább én is NBA meccseket nézek, sokkal jobban lekötnek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2012.04.18. 23:57:14

Luke,Im am your father :lol:

Én még ezt erősnek érzem, de lassan ez lesz nálam is úgy érzem. Mondom, az EB lesz talán az utolsó remény.
Kép
daffy
Madridista

2012.04.18. 23:55:28

messideco írta:visca el barca: van benne valami igazság. Én anno Deco miatt kezdtem Chelsea meccseket nézni, és hopp, nem utáltam. De az már elmúlt :lol:

daffy: miért teher nézni a meccseket? Te is a betegségembe estél?
mert nem élvezhető. én nem tudom értékelni a taktikus játékot,nekem zidane,ronaldo,dinho kell. a régi mu-s cr még nézhető volt számomra,robinho,neymar,de inkább hagyom a francba,mert egyszerűen nem érdekel. más lett a foci és nem tetszik,ezért kiszerettem belőle
messideco
Presidente del Barça

2012.04.18. 23:53:09

visca el barca: van benne valami igazság. Én anno Deco miatt kezdtem Chelsea meccseket nézni, és hopp, nem utáltam. De az már elmúlt :lol:

daffy: miért teher nézni a meccseket? Te is a betegségembe estél?
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2012.04.18. 23:51:10

daffy írta:
messideco írta:Csak nálam van az, hogy egyre jobban kiábrándulok a fociból? Nem tudom, mostanában lankad az érdeklődésem, nem köt le annyira mint pár évvel ezelőtt.
Nem tudom ez minek tudható be, talán a bundaügyek, Uefa, vagy a pénz totális erejének a fociban, de valami nem százas nálam a focival kapcsolatban.
Még az EB-t valószínüleg végignézem, de majd egyre kevesebb lesz. Meccseket is alig nézek, örülök ha a heti Arsenal vagy Barca meccset van időm/kedvem megnézni...

Ti is tapasztaltok, tapasztaltatok ilyent? Főleg az idősebbektől kérdem
pí,hogy én ezt hányszor leírtam...
nekem nem tetszik az álszentség,a színészkedés,a fikázás,a dúrvaság,nem tetszik a "letisztult" gyors és erőfoci,az sem,hogy a pénz visz mindent,a bírói tévedések,az egyértelmű külső befolyások.
én fokozatosan áttértem az nba-re,mára már azt veszem észre,hogy sokkal jobban tetszik és jobban is érdekel. a bayern - realon nem is izgultam,egyszerűen szhartam bele. volt egy garnitúra real,amit 2001 körül megszerettem és zizu-ronaldo távozásával elmúlt. kedveltem dinho-t,hiába volt barcás. kedveltem az akkori mu-arsenal-juve-milan keretet. egyedül a dortmund maradt meg,mint szimpatikus csapat. lassan ott tartok,hogy hányok ettől a sporttól,mert nincs olyan meccs,ami így vagy úgy ne botránkoztatna meg.
szóval: nba where amazing happens :wink:
erre muszáj bemásolnom azt, amit pár napja írtam a Barca vs Realba:

Olyan jó lenne, ha valami radikális változást vezetnének be a futballba! Unalmas már minden héten, minden nap csak arról olvasni, hogy ki kapott vagy épp ki nem kapott jogos és jogtalan büntetőket, lapokat stbstb... Plusz az egész foci el van már korcsosulva, mocskos belépők, színészkedések, rájátszások, provokálások. Ezek még rá is tesznek pár lapáttal a kupacra, amiről minden héten szó van.

Régen élvezettel ültem le megnézni egy Clasicot, ma már hánynom kell az egésztől kb. Előre tudom, hogy bármelyik csapat nyer, a vége sárdobálás lesz. Nem arról fog szólni, hogy ki milyen szép cseleket csinált, vagy gólokat rúgott, hanem arról, hogy ki milyen büntetőt, kártyát stb-t nem kapott meg, el van csalva a liga, szkalap bíró...

Amúgy is elvesztette már az értékét is azzal, hogy évente többször rendezik meg, mint 2 vagy 3 alkalom.

Zárásként leírom már nagyon sokadjára: ne abban merüljön már ki a szurkolásunk, hogy a másik csapat minden eredményét lehúzzuk! Értem ezt mind a két táborra!
daffy
Madridista

2012.04.18. 23:50:10

messideco írta:De úgy értem, hogy követed, figyeled stb :wink:
az eb-vb,amit izgalommal várok mindig. a realnak az utolsó havi meccsei azok,amiket megnéztem. ez hiba volt. amit még végigszenvedek,az a hétvégi klasszikus és a bl szereplés. a bajnokik már nem érdekelnek,mert nem élvezem,így teher számomra. az eredményt megnézem,a forumot elolvasom és ennyi általában bőven sok,mert amit a forumok is leművelnek,az kritikán aluli,ám tökéletesen beleillik a világba
Válasz küldése