Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.19. 22:50:39

visca el barca írta:ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.
Legjobb zenekar :lol:
Én az utcai mezítlábas csapat nevet ajánlom, ha már zöld :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 22:39:31

csababarca írta:
Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet? :D

dinamikus végbélkúpok.
más szóba se kerüljön :D
ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.19. 22:34:27

Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet? :D

dinamikus végbélkúpok.
más szóba se kerüljön :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2012.04.19. 22:05:52

nekünk általánosban a streetball versenyeken mindig kotonbocsok volt a nevünk
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 22:03:27

Fűre tépni szabad
Fa Szállítók
Repülő Wc deszkák
Ződ
Kép
Kép
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.19. 21:58:52

SPORTSZELET :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.19. 21:53:19

zöldfülűek :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.19. 21:52:54

HELP-Hozz egy liter pálinkát. Mi ezzel megyünk a kolozsvári diáknapokra.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.19. 21:51:50

Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet? :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Cali
Entrenador del Barça

2012.04.19. 21:48:11

bocs... ezt törölhetitek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2012.04.20. 09:17:49-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 18:17:21

messideco írta:Nincs matematikai Nobel-díj :) :P
kuss :D

de van, csak nem így nevezik. niels henrik abel díj a becses neve. de amugy meg whatever. mátyás akkora zseni lesz, hogy a tiszteletére átkeresztelik nobel-díjjá. és nem is egyszer fogja megnyerni. legalább 10x egymás után. és miután barcelonában megtudják, hogy a világ leghíresebb matematikusa barcelona szurkolo, az egész nou camp az ő nevét fogja messi helyett skandálni. én már hallom is: má-tyás, má-tyás. sőt, lehet egyszer még a barca tiszteletbeli elnöke is lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.04.19. 18:14:31

Néhány évvel ezelőtthöz képest én is sokkal kevesebb meccset és egyáltalán sportot nézek. Akkoriban még az olasz,francia,német bajnokságot is követtem a spanyol és az angol mellett.A szimpatizált csapataim mellett a nagyobb derbiket is követtem.Meg mellette mindenevőként kézi,NHL,F1,motoGP,curling,stb...
Mára ebből megmaradt a spanyol,amiből 90%-a a mi meccsünk,az angolból a MU és a rangadók mellett többet is megnézek az iram miatt.A többi vhogy nem kötött le,élvezhetetlenné vált számomra.Plusz a szimpatikusok is elkezdtek gyökerekkel operálni (pl Milan,akik még Rijkaardék óta kedvenc),uh letettem ezekről.
A többi sportba belenyalogatok,de elenyésző már.
Megmaradt a F1,de az elmúlt két évben nem nagyon zaklatott fel,ha nem láttam a futamot,vagy bealudtam rajta.Régebben visszanéztem még,most már nem feltétlenül. A motoGP-t követem,de sajna Rossi gyengélkedik (még Dovi akit csípek) így annyira nincs meg a láz bennem a 6-12. helyek miatt...
Időközben rátaláltam még az NFL-re,amikor elkezdték nyomni és magával ragadott.Minden meccset megnézek,akár felvételről is,ha úgy jön ki. De a hajnali 2-es kezdés sem riaszt vissza,meg a vasárnap esti TV-s meccs mellett nem ritka,h neten követek másikat is,plusz utána a hajnali rangadót szintén streamen.
Tehát van,amik lecserélődtek,sok ment a levesbe.Ezek közül jó adag a fociból nyesődött le ezért vagy azért...
A világversenyeket persze én is követem.Plusz a téli-nyári olimpiákat,ahol olyan sportokat is érdeklődéssel követek,amit máskor eszembe se jutna nézni :D
S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat! :D 17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült! :D
A magyarok híres kockákat adtak a világnak: Zala kocka, Rubik kocka,és most ezt megfejelve rászabadítottuk a világra az újabbat,melynek neve Matyi kocka XD Itt is grat,KisCsákó 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.04.19. 18:23:26-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.04.19. 18:10:06

Nincs matematikai Nobel-díj :) :P
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 17:58:30

S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat! :D 17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült! :D
reméljük, egyszer matematikai-nobel díjas lesz belőled, és a pulpituson (vagy hol), díjátvétel után ez lesz az első mondatod a nagyközönséghez:

MADRID CABRÓN, SALUDA AL CAMPEON!, továbba szeretném ezt a díjat megköszönni az eurobarca tagjainak, aki még a nutellás korszakomban is kitartottak mellettem. :D
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.04.19. 17:43:12

Nálunk - Sárváron- ,ma hallottam,hogy a Gyöngyösben (itteni patak) egy hullát találtak.
A halál okát egyenlőre nem tudni.
Abi & Tito
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.19. 16:55:52

Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat! :D 17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült! :D
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.04.19. 16:16:46

visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 13:54:43

lui1698 írta:Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén. :shock:
eurosport vagy eurosport 2 szokott adni meccset hetente egyszer, és általában a nagyobb csapatokat nyomatják (most a 7en amugy pont nem lesz semmi ahogy látom)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.19. 13:53:39

lui1698 írta:Régen mikor bejött hozzánk a digi minden anyám kínját megnéztem.
Angol, olasz, német (fú emlékszek világi petivel is phejj), spanyol természetesen...
De mostanra már nem így van. Főleg azért mert számomra az olasz nézhetetlenül rossz, az angol csapatok közül akikkel szimpatizálnék épp vagy csecsemőképzőset játszanak, vagy másodosztályban vannak.
Német bajnokság meg egyszerűen csak nem mozgat.
Rangadókat persze megnézem (mondjuk az olaszok közül még a nagyok meccsei se érdekelnek max a római derbi), de ennyi.
Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén. :shock:
Évekig nagyon erősen szimpatizáltam, és szurkoltam az argentín válogatottnak. Mára ez is visszaszorult. Főleg azért mert akik miatt én megkedveltem, megszerettem a válogatottat már nincsenek, és iszonyat tuskók gurigatják a lasztit. Az épp aktuális elmeháborodott szöv. kapitányról meg nem is beszélve.
Pedig de jó volt nézni Riquelmét, az öreg lobonc Sorín-t, Aimar-t, Ayala-t, Crespo-t...
Szóval én nem mondanám, hogy a foci iránti szeretetem múlna, egyszerűen csak megismertem a játékot és a csapatokat, és egyszerűen nem nézek olyan meccset ahol olyan csapat játszik akit nem szeretek.
Jó mondjuk azért nálam is hozzátartozik hogy sokkal szívesebben néztem anno egy olyan Milant ahol volt Maldini Inzaghi Pirlo Kaká stb, mint a mostanit. És ez elmondható a legtöbb angol/olasz csapatra. Vagy a Nedved,del Piero,Cannavaro,Trezeguet Juve, vagy a régi Roma Cafu,Totti,Cassano,deRossi,stb.
Angoloknál is lehet mondani ezt, Liverpol(Owen,Gerrard,Fowler,Hyypia,Hamann)inkább nem is sorolom.

A német foci engem se mozgat egyáltalán egyébként.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.19. 13:46:37

Régen mikor bejött hozzánk a digi minden anyám kínját megnéztem.
Angol, olasz, német (fú emlékszek világi petivel is phejj), spanyol természetesen...
De mostanra már nem így van. Főleg azért mert számomra az olasz nézhetetlenül rossz, az angol csapatok közül akikkel szimpatizálnék épp vagy csecsemőképzőset játszanak, vagy másodosztályban vannak.
Német bajnokság meg egyszerűen csak nem mozgat.
Rangadókat persze megnézem (mondjuk az olaszok közül még a nagyok meccsei se érdekelnek max a római derbi), de ennyi.
Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén. :shock:
Évekig nagyon erősen szimpatizáltam, és szurkoltam az argentín válogatottnak. Mára ez is visszaszorult. Főleg azért mert akik miatt én megkedveltem, megszerettem a válogatottat már nincsenek, és iszonyat tuskók gurigatják a lasztit. Az épp aktuális elmeháborodott szöv. kapitányról meg nem is beszélve.
Pedig de jó volt nézni Riquelmét, az öreg lobonc Sorín-t, Aimar-t, Ayala-t, Crespo-t...
Szóval én nem mondanám, hogy a foci iránti szeretetem múlna, egyszerűen csak megismertem a játékot és a csapatokat, és egyszerűen nem nézek olyan meccset ahol olyan csapat játszik akit nem szeretek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.19. 11:21:38

Én annyit vettem észre,hogy mivel a spanyol focin kívűl szinte minden elkerült a sport tv-rúl, így azokat nem követem...
Emlékszem TV csatorna bővítés 2-3éve azért volt, hogy legyen Eurosport2, tudjam nézni az angol focit. De aztán onnan is elkerült...

Így nálam is kimerül a foci annyiban, hogy megnézem a Barca meccseket, meg a komolyabb BL meccseket.

Pedig régebben volt, hogy délutántól estig mentek a mecsek a sport-tvnél és néztem.
De hát ugye már olasz focit se tudok nézni meg angolt se.

Én is elkezdtem az NFL-NBA duót nézegetni, szórakoztató . !
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.19. 09:04:15

Szerintem normális,, h valamilyen szinten kevésbé érdekel a foci, mint mondjuk 15 éves koromban. Akkor még más dolgok voltak inkább a fontosak, több idő volt meccset nézni, valahogy abban a korban jobban tudtam lelkesedni. Most, h 20 múltam, az életnek más területein kell megfelelni, háttérbe szorul egy kicsit a sport. Legalábbis nálam.
A másik dolog, h ugye amíg egyetemen vagyok(kb. 5-6 hetente megyek haza), addig nincs tévé. Én egyedül Barca meccset nézek és nagy ritkán egy-egy rangadót, ha kapok normálisabb streamet, viszont ha volna tévém, akkor több meccset néznék. Úgy vagyok vele, h csak a Barca miatt streamezek. :)

Régebb emlékszem mindent néztem. Biatlon, sífutás, bob, ergo összes téli sport. Plusz kerékpár, snooker, evezés, súlyemelés, stb.

A másik dolog, h én is a major sportokra kattantam rá. Az NBA-t régebb is követtem, aztán kimaradt 2-3 év, mert nem tudtam sehol nézni, így maradtak csak az eredmények, most egy jó másfél éve aztán újra nézek elég sok meccset, hála a rojadirecta fórumának. :) Aztán ott van az NFL is, ami abszolút elvarázsol és pár meccs megtekintése után azért a szabályok is tiszták. Ami a legújabb az az NHL. Soha nem érdekelt a hoki, max. olimpián néztem, de akkor is csak hébe-hóba. Kb. 2 hónapja letöltöttem pár meccset és abszolút elvarázsol az a gyorsaság, az a dinamika amivel játsszák ezt a sportot. Most megy a PO, hát unatkozni nem lehet, ha a meccs nem is annyira izgalmas, bunyóznak párat. :lol:

Amit még nézek az a boksz és UFC. Minden nagyobb meccset megnézek. A nagy szívfájdalmam a tenisz. Teniszt streamen nem lehet nézni, egyszerűen lehetetlen. :lol: Így itt is maradnak a Rafa meccsek, ha letudom tölteni és az eredmények követése.

Azzal egyetértek, h a focinak nem tesz jót ez a sok színészkedés és balhé. Én ezért ábrándultam ki kicsit az egészből. Én férfiakat akarok látni a pályán, nem primadonnákat. Tegnap is volt egy kis balhé, már vártam, h lesz a bunyó(NHL hatás).
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 07:39:55

irtam, hogy a foci abszolut nem kopott ki nálam, más sportok viszont igen.

régen egyszeruen mindent néztem. tökmind1 mi volt, néztem. cselgáncs, marathoni futás, forma 1, bármi.
forma 1-ért képes voltam felkelni 5 órakor. ma már arra sem méltatom az egészet, hogy vasárnap délben aludjak egy jót rá. teljesen megölte ez a millio technikai szabályozás. drs meg ez meg az, amit csak a célegyenes vége előtt 30 centira, amasik auto mögött 11 és fél lábra lehet bekapcsolni, pfej... hol itt a SPORT?
a masik amit nagyon sokat néztem az a kézilabda. jómagam is kézilabdáztam, majd 10 évig. ma már az sem köt le annyira. mondjuk az eb-t, meg az olimpiai selejtezőt néztem és aranylag élveztem is. sőt mostanában néztem a győr bl meccseit, meg a sport tv-nek hála bundesligát is.
a haramdik nagy kedvenc az nhl volt. képes voltam hajnali 2kor felkelni h nézhessem az ottawát. de imádtam, bármilyen más nhl meccset, vb-t.
de bármit mondhatnék. ha world series volt (mlb, baseball döntő) én 5-6 napig ugy közlekedtem, mint egy zombi. és annyira élveztem, hogy egy magyar ember elképzelni nem tudja.
manapság legtöbb esetben a sport az nálam leredukálodik heti 3-4 meccsre + nfl-re.
Kép
Barcafan19
Barça B

2012.04.19. 02:41:34

Amikor meg otthon laktam akkor imadtam a focit es utaltam/untam az amerikai focit. 3 eve kikoltoztem Los Angelesbe es eskuszom majdnem hogy jobban lekot mint a "soccer". Ha valakit eredekel leirom a szabalyokat nagyon egyszerusitve es utana probaljatok meg letolteni a 49ers-Saints meccset. Ez iden volt playoffba. Hatalmas drama, izgalom, pure football.
messideco
Presidente del Barça

2012.04.19. 01:53:29

Ha másik sportág kell, akkor csak a hoki :)

Amúgy az amcsi focival nekem is így van. Sehogyan sem maradtak meg a szabályok...

szerk: ha már az asszonynak névnapja van, meglepem egy új avatarral :-({|= :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése