Legjobb zenekarvisca el barca írta:ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.

Én az utcai mezítlábas csapat nevet ajánlom, ha már zöld

Legjobb zenekarvisca el barca írta:ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.
ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.csababarca írta:Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
dinamikus végbélkúpok.
más szóba se kerüljön
Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
nekünk általánosban a streetball versenyeken mindig kotonbocsok volt a nevünkMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Fűre tépni szabadMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
SPORTSZELETMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
HELP-Hozz egy liter pálinkát. Mi ezzel megyünk a kolozsvári diáknapokra.Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
kussmessideco írta:Nincs matematikai Nobel-díj![]()
A magyarok híres kockákat adtak a világnak: Zala kocka, Rubik kocka,és most ezt megfejelve rászabadítottuk a világra az újabbat,melynek neve Matyi kocka XD Itt is grat,KisCsákóS.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat!17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült!
reméljük, egyszer matematikai-nobel díjas lesz belőled, és a pulpituson (vagy hol), díjátvétel után ez lesz az első mondatod a nagyközönséghez:S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat!17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült!
eurosport vagy eurosport 2 szokott adni meccset hetente egyszer, és általában a nagyobb csapatokat nyomatják (most a 7en amugy pont nem lesz semmi ahogy látom)lui1698 írta:Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén.![]()
Jó mondjuk azért nálam is hozzátartozik hogy sokkal szívesebben néztem anno egy olyan Milant ahol volt Maldini Inzaghi Pirlo Kaká stb, mint a mostanit. És ez elmondható a legtöbb angol/olasz csapatra. Vagy a Nedved,del Piero,Cannavaro,Trezeguet Juve, vagy a régi Roma Cafu,Totti,Cassano,deRossi,stb.lui1698 írta:Régen mikor bejött hozzánk a digi minden anyám kínját megnéztem.
Angol, olasz, német (fú emlékszek világi petivel is phejj), spanyol természetesen...
De mostanra már nem így van. Főleg azért mert számomra az olasz nézhetetlenül rossz, az angol csapatok közül akikkel szimpatizálnék épp vagy csecsemőképzőset játszanak, vagy másodosztályban vannak.
Német bajnokság meg egyszerűen csak nem mozgat.
Rangadókat persze megnézem (mondjuk az olaszok közül még a nagyok meccsei se érdekelnek max a római derbi), de ennyi.
Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén.![]()
Évekig nagyon erősen szimpatizáltam, és szurkoltam az argentín válogatottnak. Mára ez is visszaszorult. Főleg azért mert akik miatt én megkedveltem, megszerettem a válogatottat már nincsenek, és iszonyat tuskók gurigatják a lasztit. Az épp aktuális elmeháborodott szöv. kapitányról meg nem is beszélve.
Pedig de jó volt nézni Riquelmét, az öreg lobonc Sorín-t, Aimar-t, Ayala-t, Crespo-t...
Szóval én nem mondanám, hogy a foci iránti szeretetem múlna, egyszerűen csak megismertem a játékot és a csapatokat, és egyszerűen nem nézek olyan meccset ahol olyan csapat játszik akit nem szeretek.