Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
12 dühös embert nem láttam még ezek közül, kösz. én azt hittem az vmi klintisztvúdos westernsjd írta:12 dühös ember, Buried, A kísérlet (német verzió), Sunshinevisca el barca írta:olyan filmeket keresnék, amik egy lényegében egy helyen/légtérben játszódnak. vigjatek nem érdekel.
exam, divide, az ördög stb. stb. valakinek vmi ötlet?
12 dühös ember, Buried, A kísérlet (német verzió), Sunshinevisca el barca írta:olyan filmeket keresnék, amik egy lényegében egy helyen/légtérben játszódnak. vigjatek nem érdekel.
exam, divide, az ördög stb. stb. valakinek vmi ötlet?
Én is végeztem.visca el barca írta: azért bedobhatták volna a végére h a masik gyerekkel, hankkel mi lett
Tarr Bélával úgy vagyok, mint a kokóval.visca el barca írta:tarr béla ilyen napokra rendezte a sátántangót! betolod, mire vége, jön is a meccs!
tarr béla ilyen napokra rendezte a sátántangót! betolod, mire vége, jön is a meccs!lui1698 írta:kurdt írta: Mivel szakad kint az eső, így ma is filmezős szombat lesz.
Soha egy film miatt se hagynék ki egy Madrid meccset se.kurdt írta:Jó szórakozást hozzá, azért a Clasico-t ki ne hagyd emiatt!
Egész konkrétan a Manderlay a Dogville folytatása...lui1698 írta:néztem 1-2 infot a filmről nem kevés köze van a Dogville-hez.![]()
Na, ezt holnap fogom ezer százalék megnézni, néztem 1-2 infot a filmről nem kevés köze van a Dogville-hez.kurdt írta:Lui: nézd meg a Manderlay c. filmet és aztán térjünk vissza erre...
noh, bár nem nekem ajanlottad, megnéztem. mára vmi kis tinglitangli könnyed semmi filmre vágytam. hát ez minden csak azvisca el barca írta:nah ez tetszik, köszönöm.lui1698 írta:Mielőtt az ördög rádtalál
mi, madridisták mindig számíthatunk egymásra.
HALA!
Bús panda vagyok...nálam ez a film simán 10/10, nem véletlen mondtam el többször, hogy nálam ez a mögöttünk hagyott évtized legjobb filmje!lui1698 írta:Dogville
8.5/10
Köszönöm a gyors választ!Sacchi írta:1999-ben Lynch az ABC csatornának készített sorozatának pilotjaként jelent meg a Mulholland Dr. Az ABC a pilot után elutasította a sorozatot, így abból több rész soha nem került adásba. Lynch úgy döntött továbbviszi saját kezűleg, és 2001-ben egész estés filmként jelent meg, természetesen teljesen átdolgozva és kibővítve.
Hát hogy nem jár a pacsimessideco írta:Erre nem is gondoltam. David Lynch a rendező, 2001-es asszem a film.
soadroli: akkor most mi van?![]()
Fú, ez a film. Te ajánlottad madridistán is, nem? Jár a pacsi érte. nem,nem jármessideco írta:Mulholland Drive, , stb.
A Ghost Rider első része olyan egyszer nézős volt,adtam egy esélyt a folytatásnak hétvégén.De úgy 40 perc után kinyomtam,vmi borzasztó...kanty írta:Akkor a Ghost Rider, pár napja néztem meg, valami elképesztően rossz. Vagy álom.net.
Ezt én is írtam nemrég,sztem egész jó. Főleg emiatt a kifordított ábrázolás miatt,a helyzetkomikuma miatt ajánlóslui1698 írta: Trancsírákat tudom még mondani, ez meg ilyen horror paródia lenne, nem egy hatalmas valami, de egyszer nézhető.
nah ez tetszik, köszönöm.lui1698 írta:Mielőtt az ördög rádtalál
Mielőtt az ördög rádtalálkanty írta:Köszi, h ajánlottatok nekem is.
Láttam mind a hármat.messideco írta:Az osztály, A hullám, A kisérlet, tessék megnézni![]()
Észt és két német film