2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha lesz majd pontos időpont, akkor fogsz tudni jegyet venni a ticketmastersen is.Petersonnn88 írta:Sziasztok!
Hivatalos honlapról Ti tudtok jegyet vásárolni?
A Sociedad elleni 18-ai meccs nincs fent valamiért Ticketmasteren, ahol a Samp és a margit elleni meccsekre vettem meg, így csak az fcbarcelona.com-ról tudnék, de ott card errort ír ki...
Valaki tudna segíteni? Előre is köszi.
azért sztem gyorsan szedd le a képet... PS -el ki tudom javítani a vonalkódot, oszt helyetted megyek be a Camp Nou -ba...tri_campeones írta:A Samp elleni jegyem már megvan + a Real Madrid elleni is
No csak azért érdeklődtem, mert régebben próbálkoztam, és akkor nem fogadta el az fcbarcelona.com az én magyar bankkártyámat. Akkoriban utánaolvastam, és általános tapasztalat volt, hogy több náció kártyájával sem lehetett fizetni. Hátha most ez megváltozott.tri_campeones írta: Egy barátom intézi a dolgokat, én csak élvezem majd a mérkőzéseket!
Egy barátom intézi a dolgokat, én csak élvezem majd a mérkőzéseket!zsottika írta:Interneten vetted? A hivatalos honlapon, magyar bankkártyával?tri_campeones írta:A Samp elleni jegyem már megvan + a Real Madrid elleni is![]()
Interneten vetted? A hivatalos honlapon, magyar bankkártyával?tri_campeones írta:A Samp elleni jegyem már megvan + a Real Madrid elleni is![]()
Én májusban voltam, hát sztem sok eurót váltsdavidvilla007 írta:Sziasztok!
Egyik barátom utazik 22-én Barcelonába,ls megy a Nou Campba is. Természetesen váltom az eurót hogy hozzon nekem mezeket és ezt azt,viszont fogalmam sincs a kinti árakról.Ha valaki megtudná mondani mie számitsak nagyon megköszönném!!!!!!!!!!
NH Hotel RallyeMarkibe írta:Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeptemberben mennénk Barcelonába és kellene egy megfizethető (olcsó), megbízható szállás 3-4 napra 2 fő részére, lehetőség szerint közel a Camp Nouhoz. Apartman is megfelelne vagy ellátás nélküli esetleg reggelis szálloda, végülis csak aludni kellene. Van e ilyen ? Ha valaki tudna konkrétan valamit mondani az jó lenne, esetleg árral együtt. Nyelvtudásunk sajna nem sok van, de nagyon szeretnénk menni. Elöre is köszönöm.
egy nagy falizászló a himnusszal és a címerrel a kinti árusoknál 10 euró amit én tudok, a többit mezeket,sálakat stb. megtalálod a hivatalos oldalondavidvilla007 írta:Sziasztok!
Egyik barátom utazik 22-én Barcelonába,ls megy a Nou Campba is. Természetesen váltom az eurót hogy hozzon nekem mezeket és ezt azt,viszont fogalmam sincs a kinti árakról.Ha valaki megtudná mondani mie számitsak nagyon megköszönném!!!!!!!!!!
Helló!jose2 írta:Masodik kategorias belepot szeretnek (110-120 Eu-ert) lattam par oldalon. Ha tudna esetleg valaki mondani egy teljesen megbizhato oldalt, ahol nem raknak meg ra ilyen-olyan extrakat (es esetleg rendelt mar onnan), akkor azt megkoszonnem, ha elkuldene. 2. kategorian belul az 537-533 szektor kozotti jegyekre faj a fogunk, de kulon sehol nem talaltam, ahol pontosan ki tudom valasztani az ulohelyeket.
Na közben sikerült elintéznem az RM elleni mérkőzésre istri_campeones írta:Sziasztok,
Augusztusban ismét sikerül kijutnom 6 napra BNC-be.
Márciusban már volt szerencsém élőben látni a srácokat a Leverkusen ellen most pedig a Gamper kupa 100% hogy ott nézem viszont a 2 nappal rá esedékes RM elleni szuperkupa döntőre jegyet szerezni ott a helyszínen mennyire esélyes? :S Mert azért gondolom hogy max 1 nap alatt bőven elfogják kapkodni a jegyeket.