2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sopronig mászokkanty írta:Csíki.messideco írta: Mit gondoltok, melyik az általam legtöbbet fogyasztott serital?
Csíki.messideco írta: Mit gondoltok, melyik az általam legtöbbet fogyasztott serital?
Szerintem csak dísz(szigszalag)...bár lehet hülyeséget mondok.Messa írta:Srácok, mi az pontosan amit néhány focista a csuklójára tesz meccseken?
Nem hinném hogy csuklószorító, mert ahhoz egyrészt laza, másrészt vékony. Izzadtságtörlésre meg szerintem nem alkalmas. Mintha valami papír szalag lenne, vagy nem is tudom pontosan.
ERRE gondolok például.
![]()
Tudod, minden hónap 16-dikáján be kell fizetni 1000 dinárt, az ft-ban olyan 3000-4000 lehet, vagy még több, nem tudom.Firefox írta:Szabad kérdezni, merre volt Őfelsége?Kash írta:Megjöttem.
A 4 napból lett 2, gyorsan megoldódtak a problémák.
További szép napot.
Szabad kérdezni, merre volt Őfelsége?Kash írta:Megjöttem.
A 4 napból lett 2, gyorsan megoldódtak a problémák.
További szép napot.
Morgan Stanley grad trainingen leszek.lluisllach89 írta:Mit fogsz amúgy csinálni az USA-ban?Slither írta: Na akkor ebből 3-at most nyáron/ősszel megcsinálok helyetted (bár az Arsenal nem érdekel annyira). Majd küldök képeket.![]()
Support staffosként 1100 dollárt keresel, de 3-400 eurót be kell fizetni, plusz 140 dollárt a nagykövetségnek. Ebben benne van ugye a szállás, kaja repjegy oda-vissza, biztosítások.daffy írta:én azt kaptam tájékoztatásként,hogy max néhányszáz dollár lehet,de senki ne számítson arra,hogy nagy pénzt hoz hazalluisllach89 írta: szerk.: daffy! A táboroztatásban van pénz, főleg ha nem először mész ki.
én azt kaptam tájékoztatásként,hogy max néhányszáz dollár lehet,de senki ne számítson arra,hogy nagy pénzt hoz hazalluisllach89 írta: szerk.: daffy! A táboroztatásban van pénz, főleg ha nem először mész ki.
az sörpiacot én is tervezem, azután jutott eszembe, hogy a Novák fölrobbantotta a sajátját. na majd én most megmutatom a világnaklluisllach89 írta: California, főleg élni, és Novák Lacisan piacra dobni a saját sörömet.
Mit fogsz amúgy csinálni az USA-ban?Slither írta: Na akkor ebből 3-at most nyáron/ősszel megcsinálok helyetted (bár az Arsenal nem érdekel annyira). Majd küldök képeket.![]()
összehasonlításként:visca el barca írta: ez a munka csak a mesében létezik.
2500 euró + lakás + kaja egy lényegében diákmunkáért?
van szerencsém a hollandia helyzetet ismerni, a legtöbb barátom ott él, igen igen jó szakmai gyakorlattal sem keresnek ennyit.
de azért hajrá
visca el barca írta:
ez a munka csak a mesében létezik.
ez a munka csak a mesében létezik.messideco írta:Báááázki
Este hallottam hogy esetlegesen lenne nyárra meló Hollandiában. Golfpályán kell melózni, társalgási szinten kell tudni angolul és kb. ennyi. Szállás + kaja állítólag benne van, 2500 juró havonta a fizu![]()
Egy az egyben mennék ki, és haza sem jönnék egy ideig...
Több info?messideco írta:Báááázki
Este hallottam hogy esetlegesen lenne nyárra meló Hollandiában. Golfpályán kell melózni, társalgási szinten kell tudni angolul és kb. ennyi. Szállás + kaja állítólag benne van, 2500 juró havonta a fizu![]()
Hajrá!messideco írta:Báááázki
Most már emlékszem.Bob_Marley írta: Jimmyt amikor pénzügyi helyzetem nem engedte meg a fórumozás adta idilli környezetben való lubickolást
Ezeket a szitukat írd már le, milyen zenék, mert tuti némi irónia lenne a számválasztásokban
Természetessen minden kérdés-t várok pü-ben, egészen 23:59-ig.csácsumicsácsokoládéscsőtészta Laughing
Kash-gondok vannak vagy ez a kérdés most nem esedékash?
Jimmyt amikor pénzügyi helyzetem nem engedte meg a fórumozás adta idilli környezetben való lubickolástkanty írta:
Azt mikor linkeltem? Mármint a Jimmyt?Régebb csináltunk ilyent, h különböző szitukra milyen zenék illenek. Végig vezettem egy csajjal való megismerkedés, járás, lagzi, válás.
Azt mikor linkeltem? Mármint a Jimmyt?Bob_Marley írta: Azért komolyan hihetetlen, hogy milyen zenéket tudsz te néha belinkelni
Jimmy-Csak a jók mennek el ami egy érzelmes szám, de mégis rólad ez jut eszembe, s röhögnöm kell
kanty írta:Köszönöm, h rám külön gondoltál, megtisztelsz.Kash írta:Kedves fórumtársaim és kanty.
![]()
Éjféltől(0:00) számitva 4 napig nem leszek online, mivel internet hozzáférési gondjaim fognak adódni.
Tudom, hogy nehéz lesz nélkülem, ám valahogy mégis birjátok ki, mert aztán újúlt erővel térek vissza.
További szép napot.
Természetessen még ma ittleszek.
Igazából nem is tudom, h mit mondjak. A hír valósággal sokkolt, még most is csak nézek ki a fejemből. Remélem semmi komoly nem történt.
Kapcsolatunk nem kezdődött a legfényesebben, de aztán szerencsére megoldottuk a problémát, s azóta az egyik legjobb fejnek tartalak az itteni fórumozók közül.
Hiányozni fogsz, várlak vissza, vigyázz magadra.
http://www.youtube.com/watch?v=6V8BtCH00WM