Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ja nem így értettem. hanem hogy régen volt egy disznó,levágták és talán a csontjain kívül semmi nem ért el a kutyákig. nem volt jellemző az a fajta gondolkodás,hogy fúj,ez most a belseje. én is megettem 2 évesen a májat,most csak ha nagyon muszáj. így értettem. van lehetőség válogatnicsababarca írta: Modern? ezt hogy érted?
szeretem én a régi ételeket,de a belsőségeket nem vagyok hajlandó megenni. pedig nem vagyok állatvédő meg semmi ilyen,sőt.
Modern? ezt hogy érted?daffy írta:szerintem csak túl modern a gondolkodásodcsababarca írta: hát szerintem nem. lehet rosszul fogalmaztam,úgy mondom akkor,hogy nem kéne mindent megenni.
szerintem csak túl modern a gondolkodásodcsababarca írta: hát szerintem nem. lehet rosszul fogalmaztam,úgy mondom akkor,hogy nem kéne mindent megenni.
daffy írta:mert nem?csababarca írta: Nem tudom,de van az embernek egy ilyen rossz szokása,hogy azt hiszi,mindent meg lehet enni.
Levesben úszkálva a legjobb.daffy írta:..légySzárnyasból minden jöhet
itthon évek óta, minden pénteken azt reggelizek, májjal, meg jó sült hagymával abszolút no. 1.Tim írta:a vért sem bírom megenni.
mert nem? vannak emberek,akiket saját gondolkodásuk gátol ebben,pedig az erősebb megeszi a gyengébbetcsababarca írta: Nem tudom,de van az embernek egy ilyen rossz szokása,hogy azt hiszi,mindent meg lehet enni.
..légySzárnyasból minden jöhet
Én se eszek meg semmilyen belsőséget.Tim írta:
Az utálatos kaják közül kifelejtettem a herét,és a haltejet..Most őszintén,van olyan aki ezt az íze miatt eszi?
Nálunk nincsen Magyar szolgáltató, és hidd el, igy jó.Nálatok fizetni kell az internetért? Shocked
Miért nem tértek át egy magyar szolgáltatóra? Több olyan is van hogy alá kell írni egy 7 éves hűségnyilatkozatot, és csak a 8. évben kell fizetni.
Más: A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát? Very Happy
Először azt akartam írni hogy kevered az aszpikkal,de tulajdonképpen igazad lehet..Azt nem tudom hogy "echte" francia-e,de az tény hogy egy 14.századi francia szakácskönyvben szerepel egyfajta zselé,ami halból készült.daffy írta:tudomásom szerint franciacsababarca írta: Kocsonya meg a magyar gasztronómia legnagyobb tévedése.
Furcsa, de a töltött káposztát csak a bundájának lehámozása után eszem meg, tehát káposzta nélkül!lluisllach89 írta:A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát?
Megfordítom a kérdést? azt hogy lehet szeretni? fagyott húsleveslluisllach89 írta: Más: A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát?
de attól még a magyarok is előszeretettel készítenekdaffy írta:tudomásom szerint franciacsababarca írta: Kocsonya meg a magyar gasztronómia legnagyobb tévedése.
Nálatok fizetni kell az internetért?Kash írta:
Tudod, minden hónap 16-dikáján be kell fizetni 1000 dinárt, az ft-ban olyan 3000-4000 lehet, vagy még több, nem tudom.
Nos ez a pénz nem volt meg, de szerencsére a dolgok úgy alakultak, hogy ez a pénz 18-dikáig meglett.
Dettó. Kiegészíteném pár belsőséggel,úgymint:tüdő,szív,(agy)velő..miihii írta: Nem fogyasztok:
Pacal
Kocsonya
tudomásom szerint franciacsababarca írta: Kocsonya meg a magyar gasztronómia legnagyobb tévedése.
akkor ahelyett,hogy hülyeségeket beírsz,inkább ne gyere ide és akkor nem zavarKash írta:Már megint sikerült a legunalmasabb témát kifogni, melyik a kedvenc étel...Nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem elmegy a kedvem mindenntől, ha csak egy ételes hsz-t is elolvasok.