Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MR. TROMORT777

2012.07.10. 19:07:21

Szevasztok, szükségem lenne egy kis segítségre.

Be akarunk kötni valamilyen TV előfizetést, és foggalmam sincs mi milyen árban vannak és stb. Egy kisvárosban lakok és a helyi szolgáltató elég gyenge, és azt nem nagyon szeretnénk bekötni. Helyette valami műholdas lenne a legjobb. Semmi extrával igazából, csak pár alap csatornával.
Régi TV-nk van, szóval van ahol kellene dekóder is, az ilyet egyszer kell megvenni vagy azt csak bérled a szolgáltatótól? Mik a véleményeitek a digi TV-ről, vagy a upc-ről vagy a MindigTV-ről?
Jha és nem akarunk netet is vele, abból marad a mostani szolgáltató.
Eléggé tájékozatlan vagyok ezekben és jó lenne ha valaki tudna nekem segíteni. :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2012.07.10. 02:41:31

fanbarca írta:Sziasztok. Valamelyikőtöknek volt már meleg-allergiája? :? Nem napallergia, meleg. Meleg vízzel való találkozáskor is megjelenik. Rengeteg orvost felkerestem már, de nem nagyon sikerül gyógyítani. Csalánkiütések jelennek meg melegben. Lehetséges, hogy ezt egy féreg vagy hasonló probléma okozhatja? Elnézést, ha valaki undorodik a hasonló témáktól, de egy kis segítség, tanács, tapasztalat-megosztás jól jönne. :) Köszönöm.
A meleg allergia más néven a homofóbia?? :D (bocs) :wink:

Én mint gyakorló allergiás inkább másra gondolnék.
Szerintem valami más kezdheti ki irritálhatja bőrödet (növény, étel, mosópor, állat bármi) aztán a meleg csak rásegít a tünetekre.
Esetleg valami vitamin hiány vagy éppen vitamin túltengés.
Télen is előjön a meleg víztől?
Szóval a meleg mint olyan másodlagos tényező lehet szerintem. Magát az alap "irritációt" más okozhatja nem a meleg az csak fokozza a tünetet.
Nyilván voltál allergia vizsgálaton ott mit mondanak mire vagy érzékeny?
Mondjuk azzal sem ér az ember sokat, mert tesztelnek 10 dologra aztán a többi milliárdból meg találd ki mi okozhatja.
Esetleg nem lehet ez valami enyhe ekcéma?
Biztos semmit nem segítettem de ez telt tőlem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.09. 16:00:41

Sziasztok. Valamelyikőtöknek volt már meleg-allergiája? :? Nem napallergia, meleg. Meleg vízzel való találkozáskor is megjelenik. Rengeteg orvost felkerestem már, de nem nagyon sikerül gyógyítani. Csalánkiütések jelennek meg melegben. Lehetséges, hogy ezt egy féreg vagy hasonló probléma okozhatja? Elnézést, ha valaki undorodik a hasonló témáktól, de egy kis segítség, tanács, tapasztalat-megosztás jól jönne. :) Köszönöm.
més que un club
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.08. 07:39:57

Segitség kellene:
Letöltöttem egy filmet az internetről, kiirom DVD-re, berakom a házimozimba, a filmnek a felét kb lejátsza, ám utánna kimegy, mintha nem lenne végig a film...Pedig végig van, mivel mikor beteszem a gépembe, teljesen rendben van minden, mi lehet a gond?
Rosszul irtam?(UDF DVD készitéssel szoktam a filmeket kiirni, régebben is igy csináltam, és akkor nem volt semmi baj.)
Takaritani kéne a mozim "fejét"?(Mondjuk, amióta megvan, nem emlékszem, hogy lett volna takaritva...)
Rossz eleve a DVD?(Verbatim-t és Princo-t szoktam használni, régebben is erre véstem, és nem volt gond.)
Kérlek, segitsetek. [-o<
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 22:08:12

Köszi System Mechanic szimpinek tűnik :D

Azért bízom benne megbirkózok a programokkal valami informatikai készségem azért van, max ha nagy a gond majd itt sikítok :D Köszi mégegyszer.
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2012.07.07. 22:05:09

Bob_Marley írta:Esetleg valaki tudna ajánlani valami programot ami hasonló mint a Tune Up Utilities nevű és jó :D
A régi nincs már meg, az újnál meg gondjaim vannak, így váltanék.
Bármilyen program ami megbízható és segítségével könnyen lehet a registry készletet kipucolni stb egyéb műveleteket végrehajtani.

Köszönöm
Például a jv16 powertools,vagy a system mechanic pro jó választás lehet,feltéve hogy tisztában vagy vele,hogy mit csinálsz :lol:
Egyszerűbb megoldás lehet esetleg a ccleaner valamelyik frissebb verziója.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 21:53:52

Esetleg valaki tudna ajánlani valami programot ami hasonló mint a Tune Up Utilities nevű és jó :D
A régi nincs már meg, az újnál meg gondjaim vannak, így váltanék.
Bármilyen program ami megbízható és segítségével könnyen lehet a registry készletet kipucolni stb egyéb műveleteket végrehajtani.

Köszönöm
Kép
Kép
Kép
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.07.05. 21:39:45

S.Agüero írta:
MessiBarca10 írta:Sziasztok!
Valaki tudna linkelni a 2011-es BL döntő utáni díjátadásról,ujjongásról HD-ben?
Tessék.
Youtubeos lenne az igazi, mert letölteni kéne, de lehet hogy ezzel is tudok vmit kezdeni,köszi :)
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.05. 21:32:04

MessiBarca10 írta:Sziasztok!
Tessék.
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.07.05. 20:13:39

Sziasztok!
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.07.05. 11:42:01

MessiBarca10 írta:
Messidona10 írta:SOS :D
Egy projektort kötöttem a laptopomra, magán a projektoron mindent beállítottam, amit kellett, de az üdvözlőképernyőt nem tudom eltüntetni. Fn + F4 nálam az alvó állapot, az nem működik. Hogyan tovább?

Szerk.: Sikerült.
Laptop típús márka?
Van a laptopokon egy gomb, ami más kijelzőre teszi át. A Hp-mon az f4, fujitsun fn+f5 volt,de láttam sima f5öt is.
Aceren Fn+F5 vagy pedig a képernyő beállításokat babráld egy kicsit
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.05. 11:32:50

Haló-haló figyelem! :lol:
Rendelni akarok DVD-t, és alá van írva, hogy "Figyelem: két fajta érkezett Indjai illtve kínai, ha fontos önnek kérem a megjegyzésben jelezni."
Melyiket ajánljátok?
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.04. 16:48:06

visca el barca írta:HD filmezéshez kellene egy kis segítség.

laptopon nézem őket, viszont kb minden 3-4 film akadozik, iszonyat idegesítő... 720p-s verziot nézek tehát még csak nem is 1080-at, de rohadtul idegesít...

minden forumot elolvastam már, minden anyám kínját letöltöttem, a gépem is elég erős, de állandoan akad.

próbáltam már media player classic, mpc home cinema, vlc, kmplaye, minden xirxar, direct x, ac3 filter stb stb...
Mindig megvolt a probléma?
Ha nem, akkor szerintem egy windows csere lehet a megoldás. Nekem is volt hasonló gondom, valamit összeszedtem, aztán a HD filmek rendre akadtak, de pelust cseréltem és megoldódott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.04. 12:48:52

HD filmezéshez kellene egy kis segítség.

laptopon nézem őket, viszont kb minden 3-4 film akadozik, iszonyat idegesítő... 720p-s verziot nézek tehát még csak nem is 1080-at, de rohadtul idegesít...

minden forumot elolvastam már, minden anyám kínját letöltöttem, a gépem is elég erős, de állandoan akad.

próbáltam már media player classic, mpc home cinema, vlc, kmplaye, minden xirxar, direct x, ac3 filter stb stb...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
blaugrana1201
Barça B

2012.06.30. 17:57:57

sziasztok!
Fifa 12vel szeretnék online játszani de nem akarja elfogadni a borítóján lévő kódot EA bejelentkezésnél.....mit csináljak?v esetleg ez az online cucc már bukó mert az Arkham city kódját sem fogadta el amivel elvileg catwomant tölteném le.... :? Help!
messibarca
Jugador d'estrella

2012.06.30. 07:05:34

TorghelleSandor írta:
messibarca írta:üdv mindenkinek!
Valaki tapasztalt már olyat ,h van egy samsung galaxy mini telefonom de kb tegnap óta nincs hang ,ha hívnak nem hallom ,hiába megy a zene semmi hang ,pedig nincs lenémítva maxon van ,érdekes ,h a fülhallgató tökéletesen működik , csak anélkül nincs hangja ,vmi megoldás? előre is köszi
Nekem is ugyanez van már egy ideje, szintén Minim van. A hangszóróval van gond, mivel ha a hátlapot kicsit erősebben nyomom megszólal,illetve néha-néha megjön a hang:D Szerintem mikor véletlenül leejtettük,megsérült valami, vagy a hátlap nem oké, nem tudom..
Vmi hasonlón gondolkoztam én,szerintem meglátogatok vele egy szervízt
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
TorghelleSandor
Barça B

2012.06.30. 02:04:32

messibarca írta:üdv mindenkinek!
Valaki tapasztalt már olyat ,h van egy samsung galaxy mini telefonom de kb tegnap óta nincs hang ,ha hívnak nem hallom ,hiába megy a zene semmi hang ,pedig nincs lenémítva maxon van ,érdekes ,h a fülhallgató tökéletesen működik , csak anélkül nincs hangja ,vmi megoldás? előre is köszi
Nekem is ugyanez van már egy ideje, szintén Minim van. A hangszóróval van gond, mivel ha a hátlapot kicsit erősebben nyomom megszólal,illetve néha-néha megjön a hang:D Szerintem mikor véletlenül leejtettük,megsérült valami, vagy a hátlap nem oké, nem tudom..
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.29. 23:44:18

Messidona10 írta:SOS :D
Egy projektort kötöttem a laptopomra, magán a projektoron mindent beállítottam, amit kellett, de az üdvözlőképernyőt nem tudom eltüntetni. Fn + F4 nálam az alvó állapot, az nem működik. Hogyan tovább?

Laptop típús márka?
Van a laptopokon egy gomb, ami más kijelzőre teszi át. A Hp-mon az f4, fujitsun fn+f5 volt,de láttam sima f5öt is.
messibarca
Jugador d'estrella

2012.06.29. 23:28:57

üdv mindenkinek!
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.06.29. 09:25:22

SOS :D

TT
Capitá del Barça

2012.06.27. 21:23:59

TorghelleSandor írta:Sziasztok!
A felsőoktatással kapcsolatos e-felvételi rendszerébe maximum 1 MB-s képet lehet feltölteni( pl. érettségi,nyelvvizsga stb) de miután beszkenneltem a dokumentumot 5 MB-s képet kaptam,és így nem tudom feltölteni. Mit lehet tenni a siker érdekében? :D :D
formáljad át valami másik képre. mer gondolom png-ben van, jpg-ben lehet kisebb lesz, bár romlik kicsit a minősége
TorghelleSandor
Barça B

2012.06.27. 21:00:23

Sziasztok!
A felsőoktatással kapcsolatos e-felvételi rendszerébe maximum 1 MB-s képet lehet feltölteni( pl. érettségi,nyelvvizsga stb) de miután beszkenneltem a dokumentumot 5 MB-s képet kaptam,és így nem tudom feltölteni. Mit lehet tenni a siker érdekében? :D :D
ferninho
Madridista

2012.06.26. 19:51:56

18Barca99 írta: Üdv. Nos hát csak annyi a gondom, hogy van 2 játékom eredetibe 576-ból vásároltam (Fifa 12, Fifa Street). 2-3 napja tudtam internetet kreálni a ps3-on keresztül, és most szeretném aktiválni a játékokat, belépéskor csatlakozik is az EA szerverekhez, kiírja hogy aktiváld vagy vegyél kódot stb.. Aktiválni szeretném beírom azt a 3*4 karakterből álló kódot és nem fogadja el. Egyből ezt azt az ablakot hozza be szóval más előtte nem nagyon kell csinálnom. Egyébként USA accountom van, nem tudom ez mennyire befolyásolja. Szerinted?
hát én csinálnék egy Brit accountot és azzal megpróbálnám aktiválni :)
mert nekem ez volt a problémám még a fifa 11-gyel.

de ettől tudsz még az USA-s accountoddal játszani, ezzel csak aktiválni kell :)
ha ez se jó csinálj németet, talán az is jó lehet.
madridista
TT
Capitá del Barça

2012.06.26. 19:02:42

valaki segítsen nekem gyorsan! Örkény István-Tóték. az a könyv érdekelne engem, aminek a forgalmazója a palatinus. a kérdés az, hogy van-e benne valami ismertető, vagy szereplők neve az elején le van-e írva, a hátulján valami tömör tartalom olvasható-e, vagy csak a szemét borítás van rajt? elvileg ilyen barnás/drapp/bézs színű a könyv
18Barca99
Capitá del Barça

2012.06.26. 10:14:21

ferninho írta:először is írd le a pontos problémát minél részletesebben, milyen játék stb, amit csak tudsz.
ja és hogy milyen az accountod, magyar, brit, USA stb.

amúgy most olvastam az előző problémádat is, gondolom megoldodott, de hátha más nem tudja, hogy ilyenkor nyomja kell tartani a bekapcs gombot ha jól emlékszem 3 pittyenésig, ameddig be nem hozza a Video Output Settings-et.
Üdv. Nos hát csak annyi a gondom, hogy van 2 játékom eredetibe 576-ból vásároltam (Fifa 12, Fifa Street). 2-3 napja tudtam internetet kreálni a ps3-on keresztül, és most szeretném aktiválni a játékokat, belépéskor csatlakozik is az EA szerverekhez, kiírja hogy aktiváld vagy vegyél kódot stb.. Aktiválni szeretném beírom azt a 3*4 karakterből álló kódot és nem fogadja el. Egyből ezt azt az ablakot hozza be szóval más előtte nem nagyon kell csinálnom. Egyébként USA accountom van, nem tudom ez mennyire befolyásolja. Szerinted?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Válasz küldése