Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, nem Előd vagyok, de:kanty írta:Előd, a blog miért szűnt meg?
nem, de igyekezz olyat ajánlani amit nem látott már mindenki. tehát ne ilyen másnaposok, zombieland meg amerikai pite dolgokat tegyél be.Kash írta:Rájöttem. nem tudom, ti csipitek a vigjátékokat? Mert van belőle pár normális, nézhető darab, amiket majd ajánlanék, vagy itt csak az "erek vágása" tipusú fimek mennek!?(Dráma...stb)kash, kis barátom, remélem felnőssz a klubhoz. itt ám nem resident evil a menő
az elején még volt tűz, meg mondjuk egy 80-as évekbeli dínos rajzfilmről nem lehet beszélgetni. a vége felé érezte h kicsit ellaposodtunk, utolsó 3-4 filről semmi beszélgetés. mindenki leírta a véleményét és kész.sjd írta:Szerintem ha visszaolvastok volt bőven vita is, ráadásul gyakorlatilag minden második kritika egy valaki másra történő reflektálással kezdődik (egyetértek vele / nem értek egyet vele)
Rájöttem. nem tudom, ti csipitek a vigjátékokat? Mert van belőle pár normális, nézhető darab, amiket majd ajánlanék, vagy itt csak az "erek vágása" tipusú fimek mennek!?(Dráma...stb)kash, kis barátom, remélem felnőssz a klubhoz. itt ám nem resident evil a menő
Nem nagyon szeretek egyet érteni veledvisca el barca írta:
jó lenne ha kicsit többet beszélgetnénk a filmekről, viták és mi egyebek. egy-két kivételtől eltekintve mindenki beírta a véleményét és csá.
jó lenne ha kicsit többet beszélgetnénk a filmekről, viták és miegyebek. egy-két kivételtől eltekintve mindenki beírta a véleményét és csá.messideco írta:Majd megoldja, ő a főnök.
Amúgy ha még van valakinek ideje/kedve leírhatja a véleményét, tapasztalatait magunk mögött hagyott turnusról
Előző körben a Scanner Darkly vt az a film, amire azt mondtam, ha csak ez volt az egyetlen jó ajánlás, akkor már megérte az egész filmklub. Ebben a körben KanTY mentette meg a filmklub becsületét nálam a 2 Coelhos-szal, mert egyébként tényleg volt honnan visszajönni számomra. (A pontszámaiból ez látszik is). Egyébként nagyon nézhetetlen filmek tényleg nem voltak, de az én ízlésemnek ez kicsit gyenge felhozatal volt.messideco írta:
Amúgy ha még van valakinek ideje/kedve leírhatja a véleményét, tapasztalatait magunk mögött hagyott turnusról
Jó látni, hogy mennyi igénytelen ember van errefélé...csakviccmessideco írta:
Ez simán elmegy sikításnak...szabad vagy.recrea írta: Me too...a Blowup-nál szálltam be, csak kíváncsiságból megnéztem két filmet az addigiak közül.
Me too...a Blowup-nál szálltam be, csak kíváncsiságból megnéztem két filmet az addigiak közül.kurdt írta:Forcabarca8 és Eazzy később szálltak be. Ha bárki hibát észlel, sikítson!
Rendben köszönöm!kurdt írta:
A szünethét a következő hét. Július 2-8.
8-án már érkezik Lui az ajánlásával...
A szünethét a következő hét. Július 2-8.bence-barca írta:Elnézést, az infókat mindig a szünethétre mondjátok.
Da valaki elmondaná melyik lesz a szünet hét??
Gőzöm sincs róla, de már kíváncsi vagyok és emiatt jó lenne, h a tudnám, mikorra várható úgy nagyjából. A szünethét nekem nem elég válasz.