jose2 írta:Masodik kategorias belepot szeretnek (110-120 Eu-ert) lattam par oldalon. Ha tudna esetleg valaki mondani egy teljesen megbizhato oldalt, ahol nem raknak meg ra ilyen-olyan extrakat (es esetleg rendelt mar onnan), akkor azt megkoszonnem, ha elkuldene. 2. kategorian belul az 537-533 szektor kozotti jegyekre faj a fogunk, de kulon sehol nem talaltam, ahol pontosan ki tudom valasztani az ulohelyeket.
Helló!
Tudom ajánlani a
ticketmaster.es oldalt, vagy az igazi és eredeti
fcbarcelona.com oldalt. Mindkettő az FC Barcelona hivatalos jegyértékesítője, nem jegyüzéroldal. Előbbiről már vettem jegyet, utóbbinál nem fogadta el a bankkártyámat, talán csak nekem nem volt szerencsém vele (angolok is panaszkodtak hasonlóra). Jegyet most még nem tudsz venni, majd csak szeptembertől, de nem kell kapkodni, csodálkoznék, ha telt ház lenne (értsd: a meccs előtt a helyszínen is lehet majd bőven jegyet venni). Valószínűleg a jegyet így is úgy is a helyszínen lehet majd átvenni a megvásárlásra használt bankkártyával, legalábbis az előző szezonban így volt. 100 euróért semmiféleképpen ne vegyél jegyet erre a meccsre, csodálkoznék, ha 35 eurónál drágább lenne a jegy a legfelső szektorban. Ehhez egyébként még hozzáadnak jegyenként 2,5 euró kezelési költséget, de konkrét ülőhelyet tudsz választani.