Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne haragudjatok meg, de én nem akarnék csonka fordulót. Annyira gáz lenne a top5-be csak azért bekerülni, mert kb éppen hogy többen voltunk...eddig egyszer sem voltam pontszerző, nem úgy akarom elkezdeni, hogy ilyen szánalmasan kerüljek be.miihii írta:Rátérve a dolog érdemi részére, hogyan tovább?
Leadjam az elkészült 7 verset és ez alapján legyen egy ilyen csonka forduló (pölö kedd estig szavazással és akkortól új témával,új körben vasárnapig...) vagy péntekig van sansza,h még lesznek további versek és marad az eredeti menetrend? Ezt ismét szavazásra bocsátom.
Most látom csak. Sry Bob, nem direktBob_Marley írta:Grat mindenkinek, ez tényleg erős kör volt, s pl személyesen örülök, hogy nem csak a "linkeséggel" tudtam odakerülni a Top 5-be.
Tocyt viszont megkérdezném, mit szeretne ovlasni, mert komolyan én már csak neki írnék versetVagy püben küldje el mit érez gyengének stb, mert óriási kihívást érzek, ő meg talán Nori23 még olyan aki egyszer sem tett Top5-be
Pedig úgy érzem elkaptam a fonalat, vagy legalábbis a témák jól jöttek, na de majd a film![]()
![]()
Amúgy ne tévesszen meg senkit, természetesen a második helyre nem a saját versemet tettem, csak miihii elírta, 11es volt az ezüstérmes nálam.
De elnézzük miihiinek, főleg hogy milyen áhítatos munkát végez a klub irányításával kapcsolatban, de a legnagyobbak is képesek olykor hibázni (hát még miihii)
Ájem dö Versminátor: élő szövet a belső rímvázonEazzy írta: én ilyen gép lenni, mint Miihii, hát nem tudok.
Ez is jogos,javítvaBob_Marley írta:
Amúgy ne tévesszen meg senkit, természetesen a második helyre nem a saját versemet tettem, csak miihii elírta, 11es volt az ezüstérmes nálam.
De elnézzük miihiinek, főleg hogy milyen áhítatos munkát végez a klub irányításával kapcsolatban, de a legnagyobbak is képesek olykor hibázni (hát még miihii)
Máskor szólj, hogy melyik a tiéd és akkor nem teszlek 1. helyreEazzy írta:Háhh, megint kaptam egy első helyetValaki mindig benézi a dolgot, nem jóóó
![]()
Ez szenvedős lesz, számomra eléggé megfoghatatlan téma.miihii írta: 4. forduló témája:
Film
Szokás szerint péntek 18 óráig várom a műveket.
Wohoho, ez jó lesz. Nagy filmesek előnybenmiihii írta:
Film
1. Bob_Marley
7
11
6
10
5
2.Eazzy
7
1
5