2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szállás: 1 éjszaka 10-20 EUR/fő, több ágyas szobában, csak 2 ágyas szobában, közös fürdővel, saját fürdővel, ki lehet fogni.Mihu írta: Erre jön még a szállás, az ottani közlekedés, reptérről Barcelona-ba, szállás-Camp Nou, és mindez oda vissza.
Értem, kösziMihu írta:A Barca hivatalos honlapját nézegettem vmelyik nap, pont ebben a témában, és akár a szezon utolsó meccsére is lehet jegyet venni, ami a Malaga elleni bajnoki lesz, az utolsó fordulóban.LM10 írta:Mikor sorsolják nyáron a szezon menetrendjét, akkor már bármelyik meccsre előre megtudom venni a jegyet? Pl már nyáron lefoglalni a pl novemberi meccsre.
A Barca hivatalos honlapját nézegettem vmelyik nap, pont ebben a témában, és akár a szezon utolsó meccsére is lehet jegyet venni, ami a Malaga elleni bajnoki lesz, az utolsó fordulóban.LM10 írta:Mikor sorsolják nyáron a szezon menetrendjét, akkor már bármelyik meccsre előre megtudom venni a jegyet? Pl már nyáron lefoglalni a pl novemberi meccsre.
Hostal R. Sans, booking.com-on, 47 EUR/éj/2 fő. De mi ott csak aludni fogunk, egy nászút más.mademan írta:szállást hol foglaltatok?barca 1986 írta:
szállást hol foglaltatok? mi nászútra akarunk menni és természetes a meccs megtekintése is kiemelt esemény lennebarca 1986 írta:
Remélem, lesz!Megyünk mi is, repjegy kifizetve, szállás lefoglalva
A Stuttgart ellen voltunk először, akkor kezdőkopaszmódon megvettük hiénáktól a neten a 86 EUR-s jegyet 250-ért...
Szerintem sok jegy lesz, a Celtic nem egy nagy brand, sok bérletes ezért nem fog kimenni.
(A számok sohasem hazudnak: 2010/11-es BL-csoportkörben az átlagnézőszám nem érte el a 70e-t, 2011/12-es Milan elleni meccsen 90e ember volt, a Plzen ellen 75e, A BATE ellen még 40e sem. Forrás: wiki.)
Ez alapján is sok megmaradt jegy várható.
Remélem, lesz!barcamessi írta:Sziasztok!
Október 23-án játszunk otthon a Celticcel BL meccset.
Akinek van már tapasztalata, attól kérdezném, hogy aznap, azaz a BL meccs napján lehet-e még jegyet vásárolni a stadionnál? Ugye nem egy világverő csapatról van szó, ilyenkor azért még BL meccsen se szokott telt ház lenni, szóval elviekben kellene hogy legyen jegy..Gyakorlatilag is van?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
A stadiontúra márciusban 24 eur volt. A márkaboltba be tudsz menni a stadion túra nélkül is azt hiszem.gyapszi1 írta:Sziasztok
Srácok tudnátok segíteni ?Mennyibe kerül kb. a stadiontúra?A Márkaboltba be tudok úgy menni,hogy kihagyom a túrát?Taxival vagy metroval egyszerübb mondjuk eljutni a Ramplától eljutni a stadionba? Köszike a válaszokat elöre is ! további szép napot ! (két 7. múlva utazok)
Sziabazsi19 írta:Hello!
jose2 több napra mentek ki vagy csak meccsre, mert én is rég óta tervezem hogy kimegyek egy Barca meccsre, de egyedül nem igazán akarok. Estleg lehtne arról szó hogy betársulnék hozzátok?
üdv
Bazsi19
hát arra vagy bérletes / kint élő haver a lehetőség, vagy utazási iroda szerintem.Celtic írta:Sziasztok!
Madrid ellen szeretnénk kimenni október 7.-én, véleményetek szerint még van rá esély? Illetve ha igen, akkor hol tudnánk jegyet venni? (nem utazási iroda érdekel utazással 200.000-ért, hanem csak a meccsjegy, illetve hol tudnék vásárolni (ticketmasteren nem tudok már)
http://szabella.hu/Zibra16 írta:ha kiszeretnék menni Barcelonába egy hétvégére mondjuk akkor az maximum mennyibe kerülhet összesen ?
Vmint kérhetnék majd segítséget szálláshoz, hogy hogyan jutok el a Camp Nouhoz, mennyibe kerül egy meccsre a jegy, hogyan tudok közlekedni a városban stb.
Közben már fent van, cserébe egy épkézláb jó hely nincs, gondolom a bérletesek miatt. Itt visszaolvasva többen azt írjátok, hogy érdemes várni pár nappal a meccs előttig, mert akkor visszamondja egy csomó bérletes... Meg hát telt ház biztos nem lesz és ilyen helyeket szerintem a helyszínen is tudok venni ugyanilyen áron, nemde?Drigo írta:Ha lesz majd pontos időpont, akkor fogsz tudni jegyet venni a ticketmastersen is.Petersonnn88 írta:Sziasztok!
Hivatalos honlapról Ti tudtok jegyet vásárolni?
A Sociedad elleni 18-ai meccs nincs fent valamiért Ticketmasteren, ahol a Samp és a margit elleni meccsekre vettem meg, így csak az fcbarcelona.com-ról tudnék, de ott card errort ír ki...
Valaki tudna segíteni? Előre is köszi.