Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=PLdKmQ1g4YEGame90 írta:Fashawn - Skating Down The Block:
http://www.youtube.com/watch?v=5H5yioPZ6q0
Ez a beat rohadtul ismerős valahonnan, de már fél napja nem jövök rá, hogy honnan.
Például ezek (ha még nem voltak meg):Eazzy írta:Hú srácok, mint a borravaló úgy lemaradtam az "új" albumokkal....egyedül a C2C - Tetra pörgött le ami új, ezt mindenkinek ajánlom, zseniális lett!
Brother Ali - Mourning In America And Dreaming In ColorEazzy írta:Segítsetek már mik voltak amik kimaradtak, és mostanság voltak? (nyilván a kérdés első sorban hiphop és társaira vonatkozik, illetve azokhoz szól akik valamennyire tudják mit hallgatok)
Bob is kifejezetten nekem ajánlotta az offtopikban a csajokat, most meg te is. Mi van itt?messideco írta:Lemezajánló Csabinak elsősorban
Legalább neked bejött, a tagoknak nem igazán...Gareth Tello írta: És outsiderként végeztem a Thievery Corporation-lemezzel is, ami hasonlóan remek volt, úgyhogy kösz, Gém.![]()
(Kedvencek erről: The Richest Man In Babylon, Until The Morning, Un Simple Histoire.)
Szóval ez szintén szép és jó volt, aztán lehet, hogy hamarosan letöltök egy másik lemezt is tőlük.
Élvezd.lui1698 írta:Melyik is ez a számuk pontosan?csababarca írta:punnany koncert a Parkban kicsit adta ma.
csak kár,hogy sok fiatal csíra egy számuk miatt elkezdte divatból szeretni őket.
Melyik is ez a számuk pontosan?csababarca írta:punnany koncert a Parkban kicsit adta ma.
csak kár,hogy sok fiatal csíra egy számuk miatt elkezdte divatból szeretni őket.
Szerintem jöhetne a következő ajánló (aki a táblázat alapján Bob), amíg Guardiola nem jelentkezik, aztán ha megteszi utána ő következne. Várjunk péntekig, nem tudom a többieknek megfelel-e, de ez tűnik jó megoldásnak.BritishKnight írta:Mikor jön a negyedik ajánlás?
Elvileg pénteken már kellett volna...
Köszi szépen ezt is!Tim írta:...
Az a baj hogy maga a műfaj nagyon nehezen értelmezhető. Ha 60-as,70-esbence-barca írta: Valaki tudna ajánlani nekem pszichedelikus rock műfajban előadókat?![]()
Köszönöm a választ! Több ember helyett is válaszoltál és válaszod kielégítő vt! Pink Floyd az klasszikus, őket már régebb óra hallgatom. Hendrixtől érdekes módon csak pár szám van, amit különösebben kedvelek, többi olyan semleges. Doors vhogy még nem jutott el hozzám. Nagyon rég hallottam egy számot tőlük, az nem fogott meg, így abba is maradt. Mint pszichedelikus rock, most találtam egy együttest, akik 13th Floor Elevators névre hallgatnak. Tetszenek a számaik!Rinku írta:...
Ha pszichedelikus rockra vágysz, mindenképpen Jimi Hendrix Experience-t, The Doorst és Pink Floydot hallgass. Ugyebár a műfaj alapvetően arra épít mintegy poszt-avantgard szerűen, hogy a tudatmódosító-tudattágító szerekkel kifejezni a saját, formabontó gondolatiságot és új dimenziókba nyitni a kapukat az emberi elme előtt. Mivel ezek a számok döntően úgy íródtak, hogy a zenészek előbb kokaint, váliumot, LSD-t, és egyéb kábítószereket fogyasztottak, aztán ragadtak csak hangszert, vagy tollat, hogy dalszöveget írjanak, végletekig elvont műfaj, és nagyon szűk kör hallgatja, érted te, hogy miért. A fent említett együttesek nem feltétlen csak pszichedelikus rockkal foglalkoztak, de pl. Hendrix vagy Syd Barrett, és még sokan mások híresen súlyos drogfüggők voltak, nem véletlenek a korai tragikus halálozások a pszichedelisták körében.bence-barca írta:Azért ne tolongjatok az előadókkalbence-barca írta:Ebbe a topikba nem véletlenül nem szoktam írni. Egyszerűen itt nem szoktam az én ízlésemnek megfelelőt találni. De most mégis segítségetek kérem hátha
Először is:
Valaki tudna ajánlani nekem pszichedelikus rock műfajban előadókat?![]()
![]()
Nem vártam sok választ az tény, de azért reménykedtem, h 1-2 válasz érkezik. Aztán ha nem, akkor nem, mindenesetre egy próbát megér még egyszer.
Azért ne tolongjatok az előadókkalbence-barca írta:Ebbe a topikba nem véletlenül nem szoktam írni. Egyszerűen itt nem szoktam az én ízlésemnek megfelelőt találni. De most mégis segítségetek kérem hátha
Először is:
Valaki tudna ajánlani nekem pszichedelikus rock műfajban előadókat?![]()
Kösz a zenét meg a tájékoztatást.Tim írta:
Csak neked:http://lmgtfy.com/?q=eric+clapton-slowhand+download
-
-
-![]()
Diszkréten elhelyezett linkkel szerintem nincs probléma,hangsúly a diszkréten van. Ha lehet kerüljük az "innen lehet letölteni xy lemezét illegálisan" formulát. A hatályos jogszabályok amúgy is azt büntetnék aki megosztja,nem pedig azt aki letölti. Szóval lehet linkelni,de ésszel.
Aki még nem értékelte az albumokat annak még van lehetősége rá?messideco írta:Állás :*