Még, hogy nincs időd az itteni FKra...

Egy hét alatt több filmet nézel, mint én 2 hónap alatt

Még, hogy nincs időd az itteni FKra...
Érdekes volt őt börtönös filmben látni. Mondjuk nem az a tipikus sittes film. Én csipázom az öreget.
Tudtommal a filmben lesznek jelenetek amikor Oroszországban van Pitt és azok lesznek a Magyarországon forgatottak.sjd írta:Amúgy sztetek ebből melyik rész forgott Mo.-n? Én személy szerint semmit nem tudtam felismerni. Vagy csak felhúztak 200 négyzetkilométer green screent, mert itt olcsóbb volt?
Nálunk nem, le vagyunk maradva legalább 30 évvel.kanty írta:Ezek nem idén év végén fognak menni, és élesbe?kurdt írta:Ha már filmek, amik érdekelnek: én két filmet várok jövőre. Vagy csak egyet? Kb. tök ugyanaz a címük...
The End of the World
The World's End
Ezek nem idén év végén fognak menni, és élesbe?kurdt írta:Ha már filmek, amik érdekelnek: én két filmet várok jövőre. Vagy csak egyet? Kb. tök ugyanaz a címük...
The End of the World
The World's End
Sajnos szerintem is így lesz..Pedig amikor elkezdtem olvasni a könyvet,pont az tetszett benne hogy egyáltalán nem sablonos. Nincs főszereplő,sem szerelmi téma,gyerekek is max.áldozatként. Sőt hagyományos értelemben vett történet vezetés sincs,mivel az egész könyv interjúkból áll amiket túlélőkkel készít a riporter,és ebből lehet összerakni az eseményeket.visca el barca írta: ugyanaz a sablonos világvége/zombis film lesz mint az összes többi. szuperhős főszereplővel, hisztiző kisgyerekekkel, elhagyott szerelemmel, meg idétlen katonai vezetőkkel. pfej. ezek már látványra sem tudnak ujat mutatni.
Engem Fassbender miatt érdekel mindkettő.lui: mind2 kötelező darab, de nem Pitt miatt, Ridley Scott-tól Giamatti-ig van pár másik név, aki jobban vonz.
Ja, végül is csak minden idők legjobb zombifilmjében (28 days later, ha nem lenne egyértelmű) voltak ilyen turbó-zombik.soadroli írta:bár szerintem elég nagy hülyeség ez a turbó-zombis dolog.
én már nem dőlök be ezeknek a trailereknek.soadroli írta:Kummajó lesz, bár szerintem elég nagy hülyeség ez a turbó-zombis dolog. Meg ahogy rohannak ott egymás hegyén-hátán, tiszta viccsjd írta:World War Z trailer:
http://www.youtube.com/watch?&v=wH1caNaLxCM
Van benne egy pár rész, ahol így néztem![]()
![]()
Remélem 620. nekifutásra a történet végét is sikerül rendesen megírni.De jó lesz, nem egy sablon zombi film, Pitt koma olyanban nem játszana
Kummajó lesz, bár szerintem elég nagy hülyeség ez a turbó-zombis dolog. Meg ahogy rohannak ott egymás hegyén-hátán, tiszta viccsjd írta:World War Z trailer:
http://www.youtube.com/watch?&v=wH1caNaLxCM
Van benne egy pár rész, ahol így néztem![]()
![]()
Remélem 620. nekifutásra a történet végét is sikerül rendesen megírni.
Nálam Gaben a legnagyobb arc... egészben a kedvenc részem:lui1698 írta:Konyhába épp ment a tv, erre hallom meg szólal Csoki, úgy elkezdtem röhögni, majdnem megfulladtam.
Holnap szerintem meg is nézem az 1-2-t, a 3. az nem szint nálam sajnos...
Konyhába épp ment a tv, erre hallom meg szólal Csoki, úgy elkezdtem röhögni, majdnem megfulladtam.bence-barca írta:HA már vígjátékot kerestél VEB.
Most megy az ÜVegtigris a TV2n. Hatalmas film![]()
Nem sok magyar filmet szeretek, de ezt szerintem bármiko szívesen megnézném. Nagyon el lett találva az egész film meg a hangulata...