Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te még azt sem láttad?lui1698 írta:Rumnapló
Johnny Depp nem nagyon tud rosszul játszani, itt is nagyon bírtam.
A film nem nagy szám, egynek elmegy, igazából nekem most pont arra volt jó, hogy megnézzem a napokban a Félelem és reszketést.
Köszi, rákeresek. A hírnököt néztem ki amúgy, az kicsit erős?sjay írta:28 nappal későbbgeridoss írta:Valami izgalmas, pörgős, csajjal nézhető horrort (kibelezésmentes) tudnátok ajánlani?
Grave encounters, Para normal vonalon is jöhet akár..Bár van benne egy minimális vérmennyiség, asszonnyal szerintem simán nézhető
.
28 nappal későbbgeridoss írta:Valami izgalmas, pörgős, csajjal nézhető horrort (kibelezésmentes) tudnátok ajánlani?
Grave encounters, Para normal vonalon is jöhet akár..
Nekem 1 nézés épp elég volt, számomra ez a széria nem több, mint egyszerű szórakoztató akciófilmek "tömkelege", 1-2 igen jó drámai elemmel. Összességében azonban még mindig nem értem, hogy sokan miért ezeket tartják a világmindenség legjobb alkotásainak.csababarca írta:
Egyébként már 5ször néztem meg, de még mindig ledöbbent.
Alfred beszédei folyamatosan meghatnak, az első Bane-Batman ütközet (bár inkább verés) meg szintén zseniális.
Krojf komával vedd föl a kapcsolatot ez ügyben! Nagy valószínűséggel tud majd segítenicsababarca írta:Akármit kívánhat az (ésszerű határokon belül), aki talál nekem egy eladó TDKR moziplakátot!!! mozikban már érdeklődtem,sehol semmi.
De nagyon kéne, valaki hátha a kezemre tudja juttatni![]()
Atyaég, én még ezt könyvben olvastam hasonlóan régen, de emlékszem, nagyon tetszett, úh lehet, h én is beszerzem filmen is.Deus írta:The Black Hole (1979)
Cali írta:Srácok, mi lenne ha egy páran, beírnátok egy listát, azokról a filmekről, amiket kiskorotokban láttatok és amikből egy pár jelenet a mai napig nagyon megmaradt bennetek, de azóta se láttátok?!
Na most én írtam egy bizonyos jelenetről, ami kis srác korom óta bent volt a fejemben:Cali írta:Ilyen nekem is van egy filmmel kapcsolatban. Valami olyasmiről szólt, hogy....Deus írta: Illetve van egy bizonyos pár másodperces jelenet a fejemben ami az egész életemben kísérni fog... de nem tudom beazonosítani hogy melyik filmből van, ami megőrjít...
Jöttek is pár tippek, de egyik se volt jó mert azokat már láttam nem olyan régen.Deus írta:Az enyémet tuti lehetetlen lesz kitalálni, de aki kitalálja, az kapni fog sört tőlem...
Ha jól emlékszem, valamilyen full fekete robot/emberféle (??? az se biztos hogy robot volt... de hasonlított a darth vaderre amennyire jól emlékszem) izé volt a rácsos átjárón egy hatalmas cső belsejében, ami valami felrobbant távolban a csőben és éppen a tűz halad felé lassítva...
nehéz lesz beazonosítani a jelenetet, mert az se biztos hogy jól emlékezem vissza...
Még nem, de már szemezgettem vele.. de a rövidfilmről összeszedtem a gondolataimat és kiírtam a blogra -->kurdt írta:A hozzá tartozó egész estés filmet láttad?REMY írta:Hotel Chevalier
Én is nagyon bírom, minden videóját megnéztem vagy 5xGame90 írta:Made my day![]()
Alkonyat - Az utolsó kritika:
http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY
(Mondjuk szerintem sokaknak nem bejövős a stílusa, de én visítok rajta.)
A hozzá tartozó egész estés filmet láttad?REMY írta:Hotel Chevalier
Szerintem mindkettő film hatalmas. Nem tudom, hogy miért egyeseknek nem jönnek be annyira a filmek, de nekem nagyon bejöttek. Főleg a Visszavágó. Igaz, a Börtönregény már picivel gyengébb a Visszavágónál, de attól még jó film lett szerintem.albicelesteX írta:Tegnap este megnéztem a Visszavágó című filmet Mel Gibson szereplésével...Egynek elment...Előtte pedig a Börtönregényt szintén tőle...Nézhető volt az is...unaloműzőnek jó mind a kettő.
Hát ő annyit színészkedett a Keresztapa trilógiában nagyjából, mint énmessideco írta:Az nem Paul Newman volt?