2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én nem találom.polamalu írta:ticketmasteren elkezdték árulni a jegyeket a milan elleni meccsre
Azt tudom, de ticketsfc-n pl a Milan elleni meccsre cat1 jegy 235 euró, de találtam bajnoki meccset, összehasonlítottam a hivatalossal és jó 30€val drágábban adja ugyanazt a jegyet, mint az fcbarcelona.com, és akkor gondolom a BL jegyekkel is ugyanez lesz a helyzet, vagyis megéri várni, míg a hivatalos oldalon elkezdik árulni.Mihu írta:A ticketmaster ugyan olyan áron dolgozik, mint a hivatalos oldal.CCJoco írta: ja, bakker bocs, az a hivatalos, ami a barca oldaláról elérhető, ott nem árulnak még, ticketsfc meg hasonló irodákra gondoltam, ott elég borsosak az árak, annál olcsóbb lesz a ticketmasteren vajon?
A ticketmaster ugyan olyan áron dolgozik, mint a hivatalos oldal.CCJoco írta: ja, bakker bocs, az a hivatalos, ami a barca oldaláról elérhető, ott nem árulnak még, ticketsfc meg hasonló irodákra gondoltam, ott elég borsosak az árak, annál olcsóbb lesz a ticketmasteren vajon?
ja, bakker bocs, az a hivatalos, ami a barca oldaláról elérhető, ott nem árulnak még, ticketsfc meg hasonló irodákra gondoltam, ott elég borsosak az árak, annál olcsóbb lesz a ticketmasteren vajon?Mihu írta:Te hol látod, hogy a Milan meccsre lehet jegyet venni? Mert nekem még nem listázza. Dobnál egy linket?CCJoco írta:Ticketmasteren meg egyéb ilyen irodáknál már árulnak jegyet, a hivatalos oldalról majd kb 1 héttel a meccs előtt lehet venni jegyet, ha jól rémlik tavalyról. Kérdés viszont, amit én se tudok, hogy mennyivel drágábban lehet pl ticketmastertől megvenni a jegyet, mint majd a klubtól? Valaki nem tud infót erre vonatkozóan? (én is mennék, és most nem tudom, h vegyem meg onnan, ahol már árulják, vagy várjak, míg hivatalos oldalról lehet venni?)Stoichkov írta:tudja valaki, hogy a milan elleni hazai bl meccsre mikor kezdik árulni a jegyeket?
és hogy mekkora eséllyel lehet kapni rá?
Te hol látod, hogy a Milan meccsre lehet jegyet venni? Mert nekem még nem listázza. Dobnál egy linket?CCJoco írta:Ticketmasteren meg egyéb ilyen irodáknál már árulnak jegyet, a hivatalos oldalról majd kb 1 héttel a meccs előtt lehet venni jegyet, ha jól rémlik tavalyról. Kérdés viszont, amit én se tudok, hogy mennyivel drágábban lehet pl ticketmastertől megvenni a jegyet, mint majd a klubtól? Valaki nem tud infót erre vonatkozóan? (én is mennék, és most nem tudom, h vegyem meg onnan, ahol már árulják, vagy várjak, míg hivatalos oldalról lehet venni?)Stoichkov írta:tudja valaki, hogy a milan elleni hazai bl meccsre mikor kezdik árulni a jegyeket?
Ticketmasteren meg egyéb ilyen irodáknál már árulnak jegyet, a hivatalos oldalról majd kb 1 héttel a meccs előtt lehet venni jegyet, ha jól rémlik tavalyról. Kérdés viszont, amit én se tudok, hogy mennyivel drágábban lehet pl ticketmastertől megvenni a jegyet, mint majd a klubtól? Valaki nem tud infót erre vonatkozóan? (én is mennék, és most nem tudom, h vegyem meg onnan, ahol már árulják, vagy várjak, míg hivatalos oldalról lehet venni?)Stoichkov írta:tudja valaki, hogy a milan elleni hazai bl meccsre mikor kezdik árulni a jegyeket?
Mihu írta:Helló!
Ha ticketmasteren veszek jegyet, akkor van rá esély, hogy egymás mellé szóló jegyeket tudok venni? Most pl nézem az Espanyol elleni bajnoki meccset ( ez lesz a következő meccse a Barcának) és eléggé szétszórtan vannak a jegyek. Jó messze egymástól egy szektorban. De nem hiszem el, hogy egy ekkora stadionba nem lehet 3 egymás mellé szóló jegyet venni...Aki vett már ticketmasteren jegyet, leírhatná a tapasztalatokat. Előre is köszönöm szépen
Ezek mind kellenek a helyszínen a beazonosításhoz?barca 1986 írta:bankkártya, amivel kifizette,miihii írta:Ha mondjuk a ticketmaster-en keresztül rendel jegyet az ember, akkor a jegyet küldik el vagy egy bizonylatot és majd a helyszínen kell azzal átvenni a belépőt?
Tapasztalataitok szerint honnét a leginkább érdemes jegyet elővételben vásárolni? Az egyik ismerősöm akar kimenni vmelyik tavaszi meccsre, csak nem ismeri ő sem ennek a menetét. (Csak jegy kell.)
id card,
megvásárlást igazoló e-mail (elég ha a telefonban megvan)
bankkártya, amivel kifizette,miihii írta:Ha mondjuk a ticketmaster-en keresztül rendel jegyet az ember, akkor a jegyet küldik el vagy egy bizonylatot és majd a helyszínen kell azzal átvenni a belépőt?
Tapasztalataitok szerint honnét a leginkább érdemes jegyet elővételben vásárolni? Az egyik ismerősöm akar kimenni vmelyik tavaszi meccsre, csak nem ismeri ő sem ennek a menetét. (Csak jegy kell.)
sd10 írta:Sziasztok!
Szombaton utazok Barcelonába és érdeklődni szeretnék, hogy mi a tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy lehet-e a meccs előtt jegyet vásárolni. A Zaragoza elleni meccs lesz szombaton, de azt néztem, hogy magyar oldalakon dupla árat kérnek érte, a barca hivatalos honlapja pedig nem fogadja el a bankkártyámat sajnos. Nem szeretnék lemaradni a meccsről, mit tanácsoltok?
Köszi előre is a segítséget!
Köszönöm szépen!mrlevy írta:Hali!SIMÁN KAPSZ JEGYET A MECCS ELÖTT,egy zaragoza ellen!!75-80ezernél nem lesznek többen,ergo még lesz több ezer szabad jegy!!Én már 2x voltam kint és mind2x kaptam jegyet,és nem kellett többet fizetnem érte 1?val se!!!