Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A hipnotizőr megvolt, brutális, nem kicsit beteg, de nagyon jó. Rám nagy hatással volt, tetszett, ha bírod a hasonló jellegű könyveket, biztos vagyok benne, hogy neked is be fog jönni.lui1698 írta:Lars Kepler - A hipnotizőr
Justin Cronin - A szabadulás
Ezeket olvasta már valaki? Elég jó kritikákat kaptak.
A könyv mindig sokkal jobb, mint a film. / eddig nem volt ettől a tézistől eltérő tapasztalatom /messideco írta:Vettem ma egyik antikváriumban négy könyvet:
Frank Herbert : A Dűne
Ugye a híres sci-fi regényváltozata, érdekes lehet
Tetszetős lista..Érdekes hogy milyen sok képregény/manga szerepel,kár hogy nálunk kevésbé népszerűek,pedig pld. a Walking Dead is képregényként jelent meg először. Viszont ahogy láttam többször is felbukkant Neil Gaiman neve,aminek azért is örülök mert a következő könyv amit ajánlanék pont az övé. Aki látta a Coraline és a titkos ajtó című filmet az nagyjából sejtheti hogy mire számíthat. Gaiman olyan világot teremt a könyveivel mint Tim Burton az animációs filmjeivel,egy rendkívül egyedi,sajátságos,és bizarr világ ez,de rendkívül szórakoztató is egyben. Mivel most nem akarok túl sokat írni inkább belinkelem a Moly.humessideco írta:http://www.listal.com/books/top-rated
Szerintem valahol az elején járhatsz még,így annyit tanácsolnék vegyél fel egy bukósisakot,és húzd meg jól az állszíjatGareth Tello írta: Tim, igazad volt, akkorát koppant az állam, hogy csak na.![]()
Első helyezett de durvamessideco írta:Nagyon jó
http://listverse.com/2012/07/25/top-10-bizarre-books/
Amúgy ajánlom a fenti oldalt, rengeteg lista van rajta (tudomány,zene,film, művészetek,könyv stb)
Hasonló volt velem is, először láttam a filmet, ami nagyon tetszett, gondoltam, a könyv sem lehet rossz, de én sem tudtam végigolvasni.kanty írta:Én elkezdtem, de kb. 20-30 oldal után abba hagytam. Igazán nem emlékszem, hogy miért csak annyi maradt meg, hogy a filmmel egy lapon sem említhető.TT írta:Út a vadonba című könyvet olvasta már valaki? film alapján garantáltan nem lehet rossz, gondoltam karácsonyra megvenném.
Én elkezdtem, de kb. 20-30 oldal után abba hagytam. Igazán nem emlékszem, hogy miért csak annyi maradt meg, hogy a filmmel egy lapon sem említhető.TT írta:Út a vadonba című könyvet olvasta már valaki? film alapján garantáltan nem lehet rossz, gondoltam karácsonyra megvenném.
Nekem is rögtön beugrott, hogy a Batle Royal-hoz lehet köze. Akkor viszont a könyv sántít, mert egy az egyben az az alapötlet, mint a BR-nál. A film nekem sem tetszett anno, de lehet, hogy egy újranézés nem ártana.lui1698 írta:Bár nem olvastam, de szerintem a film alapötlete a Battle Royal-ból származik, amiről én annyit tudok, hogy állítólag könyvben nagyon jó. (a film szerintem gyenge volt)kanty a filmek topicban írta:Viszont a könyv felkeltette az érdeklődésemet. Mert szerintem az alapötlet, a mondanivaló nem hülyeség, kíváncsi vagyok, hogy a könyvben ezt hogy sikerült tálalni.
Bár nem olvastam, de szerintem a film alapötlete a Battle Royal-ból származik, amiről én annyit tudok, hogy állítólag könyvben nagyon jó. (a film szerintem gyenge volt)kanty a filmek topicban írta:Viszont a könyv felkeltette az érdeklődésemet. Mert szerintem az alapötlet, a mondanivaló nem hülyeség, kíváncsi vagyok, hogy a könyvben ezt hogy sikerült tálalni.
Én először fel sem fogtam mit olvasok..Kb.két oldallal később esett le a tantusz. Egyébként jobb ha hozzászoksz,hogy mostantól minden egyes könyvSanama írta:Na meg volt a Red Wedding is. .Sanama írta:....
Na meg volt a Red Wedding is. Hát nem nagyon térek észhez. Még annak ellenére is, hogy tudtam mi lesz, úgy izgultam a felvezető részektől fogva, hogy hihetetlen.Sanama írta:....
Erről a könyvről lehet szó szerintem:devil91 írta:Hali!
Meg tudja nekem mondani valaki h az alábbi cikkben említett könyvnek mi a pontos címe? Ezek szerint még nem jelent meg.
http://sportgeza.hu/futball/2012/11/28/ ... oltozoben/
Kössz a választ előre is!