Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
barcadome
Jugador del Barça

2012.12.04. 21:02:38

sjay írta:Lopott szavak :
Senkinek nem ajánlom. Ez egy másfél órás förmedvény, ami próbál valamiről szólni, ennek ellenére buta és üres marad.. és én ezért pénzt adtam...
Mint a film után is beszéltük, ez valami egészen elképesztően ... hát, bevallom, nem találtam rá más szót, egy jó nagy adag semmi. Komolyan, ha egyedül kellett volna végignéznem, biztos halálra unom magam... Jó filmet vártam (vártunk), ehelyett nem kaptam (kaptunk) semmit. Jobban jártunk volna, ha az Öt legendára megyünk, de tényleg..
Semmi pénzért ne nézzétek meg.

ui.: legalább egy trailert nézzetek meg a választott filmről, úgy nem csalódhattok nagyot.. :D
sjay
Entrenador del Barça

2012.12.04. 20:52:44

Lopott szavak :

Barátnőmmel időhiány miatt, kvázi zsákbamacsakaként mentünk el erre a filmre moziba. Az előzetes körülmények sem voltak biztatóak; a filmet egy kb. 40 fős teremben vetítették, kicsi vásznon.. itt már gyanakodtam, hogy ebből valami oltári hülyeség fog kisülni, de a végeredmény még így is mellkason vert. Komolyan mondom, én még ilyet nem láttam. A film maga semmiről nem tud szólni, bármennyire is próbál, a lezárás meg olyan, mintha még 2 óra hátra lenne.. próbálták sejtelmesre venni a finálét, meg eldurrogtatni néhány klisépetárdát , de semmi nem sikerült az elsőfilmes rendezőgárdának.

A Saldana - Cooper páros között kevésbé működik a kémia, a Quaid - Wilde (aki amúgy itt mérhetetlenül otromba) duó meg egyszerűen ripacskodik, és idiótát csinál magából.

Senkinek nem ajánlom. Ez egy másfél órás förmedvény, ami próbál valamiről szólni, ennek ellenére buta és üres marad.. és én ezért pénzt adtam...
REMY
Madridista

2012.12.04. 12:11:41

A nagy kiruccanás

A John Candy emlékmaraton Vol. 2

könnyed, de egy kicsit visszafogottabb családi vígjáték Candyvel és Dan Aykroydal

Bővebben --> ITT
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.12.03. 18:18:28

visca el barca írta: a filmet, magát mint egy önálló alkotást kell értékelni, teljesen függetlenül a könyvtől.
ilyen szempontból századrangú dolog h maga a könyv jó-e, meg hogy a film, mennyire követi az eseményeket.

nem tudom jobban elmagyarázni :)

multkor már beszélgettünk itt rola egy csomót, én soha nem voltam híve a könyv vs. filmek összehasonlításnak, mert két teljesen különböző műfaj (és nagyon ritka az mikor a film jobb mint a könyv)
Én azt értem, a film maga szerintem is pocsék. Csak azért írtam le, hogy jobban megértsd a dolgokat amiket kellett volna, és hogy megmutassam a különbséget a könyv és a film minősége között..

Az utolsó gondolatoddal meg teljes mértékben egyet értek! :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.03. 17:55:13

palesz77 írta:könyvben biztos jobb mert az alapötlet meg ugy cakk-pakk az elképzelt világ jónak tűnik.
a filmet, magát mint egy önálló alkotást kell értékelni, teljesen függetlenül a könyvtől.
ilyen szempontból századrangú dolog h maga a könyv jó-e, meg hogy a film, mennyire követi az eseményeket.

nem tudom jobban elmagyarázni :)

multkor már beszélgettünk itt rola egy csomót, én soha nem voltam híve a könyv vs. filmek összehasonlításnak, mert két teljesen különböző műfaj (és nagyon ritka az mikor a film jobb mint a könyv)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.12.03. 17:18:08

visca el barca írta:
komolyan beszélgessünk róla?

- irritálóan kivitelezett társadalmi különbségek. minek kellett minden gazdagot rosszízlésű homonak feltüntetni? kész giccsparádé volt az egész. mint a melegfelvonulás az andrássyn vagy hol.
- aztán, van ugye minden évben ez a viadal. sok értelme van összetenni 12 éves 20 kilós kislányokat 80 kilós tiszta izom csávókkal. legalább valami hatalmas furfangosnak állították volna be őket, de nem, kis bátortalanok.
- kiválasztanak 24 embert, akik tudják magukrol h meghalnak. erre a nyitó ünnepségen, meg az "interju" alatt ott sikongatnak, meg nevetgélnek. én is biztosan azt tenném, ha tudnám h két nap mulva meghalok.
- van egy játék, ahol csak ugy maradhatsz életben ha megölöd a másikat. erre elkezdenek nevetgélve bandázgatni. valószínű. már csak a pillecukor sütügetést hiányoltam
- kiéheztetik a csajt. de milyen ugyesen! mindenki együtt alszik a fa alatt :D. az meg nem hogy lemászna ninjába, nem fenn marad a fán!
- aztán "küldjünk" oda egy tűzgolyót. jah, és ugy a semmiből a számítógép által kreálnak valahol tüzet.
- a medvedisznóember szörnyek, meg a szerelmi csucs már csak hab volt a tortán.

a film egyetlen érdekes és elgondolkodtató pillanata az volt, mikor elinsították az egészet, és ott agonziáltak h menjenek fegyverért, vagy inkább meneküljenek el onnan.

könyvben biztos jobb mert az alapötlet meg ugy cakk-pakk az elképzelt világ jónak tűnik.
Ha olvastad volna a könyvet, egyik kérdést se tetted volna fel, vagy nem emelted volna ki mint logikátlan dolog - nem beszólásból mondom. A könyvben minden ki van fejtve, de a film sajna ebből kb semmit nem ad át.. Én előbb olvastam a könyveket, aztán néztem meg, és valami eszméletlenül nagyot csalódtam a filmben. Semmit nem ad vissza a könyv világából..

Próbálok valamit válaszolni a kiemelt hibáidra - amik amúgy a könyvből "átjöttek", a filmből meg kicsit sem.

-A társadalmi különbség tényleg túlságosan kiélezett volt, a könyvbe még jobban. De ezzel csak szemléltetni akarta a nagy különbségeket az író gondolom, és megismertünk pár jó arc rosszízlésű homot is, csak ők kb kimaradtak a filmből..
- A kiválasztás meg így logikus, nem csak az a célja igazából a versenyeknek, hogy a gazdagok szórakozzanak, hanem hogy a szegény "negyedekben" élő emberekkel érzékeltessék, hogy azt csinálnak velük amit akarnak, és nem tudnak tenni ellene semmit.. Pl hogy a 10 éves kislányukat elküldik harcolni. Ez így nem túl meggyőző tudom, de a könyvben értelmet nyer jobban..
-A tv műsor meg a show része, ugyanis így szerezhetnek a versenyzők támogatókat. Ők pedig küldhetnek gyógyszert, felszereléseket, fegyvert, bármit a kedvencüknek - jó pénzért persze, amit ugye a szervezőknek csengetnek ki, ergo dől a lé nekik.. Ezért kell ott jó benyomást kelteni, felhívni magukra a figyelmet, hogy aztán jó támogatóik legyenek, akik küldenek nekik kaját, vizet, gyógyszert.. Ugyanis ez a verseny nem ilyen 3-4 napos, van olyan aki éhen/szomjan hal, mert nem talál magának kaját/vizet. Na meg a saját körzetüket sem akarják leégetni, hanem próbálják jó színben feltüntetni. A könyvben nagyon sok szó van erről amúgy.
-A 24 kiválasztott meg azért bratyizik, mert mindig szoktak szövetkezni az elején az erősebbek, hogy hamar kinyírják a versenyzők javát, aztán a végén meg szétválnak, és úgy mennek egymásnak. A könyv ezt is kifejti elég jól, a film meg semennyire..
-A csaj meg a fán nem kiéheztetni akarják, hanem reggel kicsinálni - úgy rémlik. Éjjel meg őrségbe vannak, felváltva.. Csak ez így nem volt benne a filmbe. A csaj meg azért nem mászik le, mert épp egy csúnya sérülést szedett össze, és alig tudott lábra állni ha jól rémlik.
-A tűzgolyós az meg úgy lehetséges, hogy több mint 1 évig építik az arénákat mindig, tele van csapdákkal - ilyen tűzgolyókkal is pl -, hogy fel tudják pörgetni az eseményeket. Olyan ez mint pl a Colusseumban a padló alatti vermek, ahonnan tigriseket/oroszlánokat is engedtek fel a gladiátorokra.
-A medvedisznóemberek meg a meghalt versenyzőkből vannak összerakva elvileg, nekik is az a céljuk, hogy beindítsák a végén ellaposodó eseményeket - ugyanis a végén ellaposodott a verseny amikor lábadozott a Peeta(asszem így hívják), csak hát a 1,5 órából ez is kimaradt ugye.. :D De a könyv erről is ír, hogy a háború alatt sok fajt kereszteztek, hogy mutánsokat hozzanak létre, akik segítik a céljaikat. Pl a méhek is azok akiket leszór a csaj.. De erről sincs sok szó a filmben ugye..
-Szerelmi csúcs meg már csak ilyen, az nélkül nem lehetett volna eladni a könyvet.. :D

Szóval kb ennyi, remélem kicsit világosabbak a dolgok így. Amúgy egyáltalán nem a ti hibátok, hogy nem jött át a film meg ezek a dolgok, egyszerűen szörnyen ültették át a könyv világát a filmbe..
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.03. 17:03:41

visca el barca írta:
- kiéheztetik a csajt. de milyen ugyesen! mindenki együtt alszik a fa alatt :D. az meg nem hogy lemászna ninjába, nem fenn marad a fán!
-aztán "küldjünk" oda egy tűzgolyót. jah, és ugy a semmiből a számítógép által kreálnak valahol tüzet.
Az a baj, hogy egyéb dolgokban bármennyire is igazad van, ezek az érvek akkora facepalm-ok önmagukban is. ](*,)
Nyilvánvalóan nem minden film szuperhősöket szerepeltet, akik mindig tökéletesen döntenek, és így győzik le a szintén mindig tökéletes megoldásokat alkalmazó ellenfelüket.
A másodikra meg csak annyit tudok mondani, hogy sztem társulj be Bob-hoz, és alapítsatok közösen filmklubot, mer ez kb. "a Terminátor gyökérség, mert nincs időutazás meg hobbitok" logika szintjét ütötte meg....

Nem védeni akarom a filmet, meg semmi ilyesmi, de ezek miatt teljesen komolyan vehetetlen az érvelésed. Bocsánat, de annyira utálom már, hogy rövid időn belül sokadszorra látom ezt a típusú érvelést, mintha mindenki a fizika- meg pszichológiakönyvvel feküdne-kelne, és szakért a jövőben játszódó filmek technológiájával meg hasonlóakkal kapcsolatban és még az élő fába is beleköt :roll:
Bakker, akkor tessék dokumentumfilmet nézni, meg tankönyveket olvasgatni, és senkit nem fog ilyen csalódás érni.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.03. 16:40:58

visca el barca írta:
- irritálóan kivitelezett társadalmi különbségek. minek kellett minden gazdagot rosszízlésű homonak feltüntetni? kész giccsparádé volt az egész. mint a melegfelvonulás az andrássyn vagy hol.
- aztán, van ugye minden évben ez a viadal. sok értelme van összetenni 12 éves 20 kilós kislányokat 80 kilós tiszta izom csávókkal. legalább valami hatalmas furfangosnak állították volna be őket, de nem, kis bátortalanok.
- kiválasztanak 24 embert, akik tudják magukrol h meghalnak. erre a nyitó ünnepségen, meg az "interju" alatt ott sikongatnak, meg nevetgélnek. én is biztosan azt tenném, ha tudnám h két nap mulva meghalok.
- van egy játék, ahol csak ugy maradhatsz életben ha megölöd a másikat. erre elkezdenek nevetgélve bandázgatni. valószínű. már csak a pillecukor sütügetést hiányoltam
- aztán "küldjünk" oda egy tűzgolyót. jah, és ugy a semmiből a számítógép által kreálnak valahol tüzet.

1. ezt adom.
2. ez egy 74 éves hagyomány ennyi idő alatt változnak a dolgok, plusz minden évben nem biztos, hogy a fiatalok ennyire anyámasszony katonái, de félig itt is igazat adok Neked.
3. Nem biztos, hogy meghalsz, van esély a túlélésre. S úgy is fel lehet fogni az egészet, hogy a Körzetedet képviseled, a Tieidet, éppen ezért büszke is lehetsz erre.
4. Egy maradhat életbe, de ha az elején összefognak, akkor nekik nagyobb az esélyük arra, hogy a végén csak ők maradjanak, aztán egymás közt le lehet rendezni a dolgokat.
5. ezt nem értem :P
6. pont ez a rész bizonyít nagyon sok mindent. Hogy velük csak játszanak, hogy elhitetik a néppel, hogy a sorsuk a kezükben van, de közbe irányítják őket. Ahogy a nagy főnök is elmondja, kis reménnyel a legjobban lehet az embereket kordában tartani.
7. a szerelmi szál az csak a látszat. A mentoruk rájön, hogy így talán mindketten életben maradhatnak. A csaj ezért csókolja meg a srácot és ezért színleli azt, hogy szerelmes a párjába.
Az állatok pedig a lezáráshoz kellenek, mondjuk kicsit hülyén volt megoldva, kíváncsi vagyok, hogy a könyvben ezzel mi a helyzet.

Persze lehet keresgélni a hibákat, de én egyszerűen nem így álltam az egészhez. Ha egy általam nagyon várt filmről lenne szó, akkor én is kritikusabb lennék, de csak szórakozni akartam és ezt megkaptam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.03. 16:22:55

messideco írta:Az éhezők viadala

Mi is a baj vele?
komolyan beszélgessünk róla?

a film egyetlen érdekes és elgondolkodtató pillanata az volt, mikor elinsították az egészet, és ott agonziáltak h menjenek fegyverért, vagy inkább meneküljenek el onnan.

könyvben biztos jobb mert az alapötlet meg ugy cakk-pakk az elképzelt világ jónak tűnik.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.03. 15:51:47

Brad Pitt miatt néztem volna főleg meg, nem igazán szerepel ő rossz filmekben :(

Az éhezők viadala

Mi is a baj vele?

A csaj nem lehet ennyire gyámoltalan. A szememben az volt egy kicsit... A darázsos cucc oké, de hogy nem mer megölni az íjjal senkit, csak reflexből az elég gagyi. Én ha ilyen helyre kerülnék,akkora extázisban lennék, hogy nem érdekelne ki és mi az illető.

A szerelmi szál szinte elképzelhetetlen volt... A következő rész lefogadom arról fog szólni h az otthon maradt szerelme és a versenytársa között fog vacilálni, tiszta Tájlájt...

Talán a második részt kíváncsiságból megnézem, majd abbahagyom a sagat, mint az Alkonyat esetében :mrgreen:

Akiket érdekel a téma az inkább nézze meg A halálraítélt (The condemned) c. filmet http://www.imdb.com/title/tt0443473/

Nem volt csak rossz, 6/10
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.03. 15:34:53

visca el barca írta: nah ne már. nem is tudom mikor huztam le igy utoljára filmet.
Midnight in Paris 4/10
Thirteen 4/10
Cabaret 4/10
Hiroshima mon amour 4/10
Mire nem jó a statisztika :mrgreen:
kanty írta: Tehát VEB-el is csupán annyi történt, hogy szélesebb lett a látóköre. :mrgreen: :-({|=
Ugye-ugye, a filmklub előnyei :mrgreen:

messideco: nem értem miért sajnálja mindenki ezt a filmet, ezzel a 7.1es Imdb-vel valószínűleg nem egy világmegváltó alkotásról maradtunk le.
(ráadásul az internet segítségével rengeteg dolgot el lehet érni, többek között ezt a filmet is a fájlmegosztó oldalakon :wink: )
REMY
Madridista

2012.12.03. 15:21:18

Jég veled!

John Candy emlékére :) könnyed, jó vígjáték, valós eseményekről.

bővebben --> ITT
messideco
Presidente del Barça

2012.12.03. 14:44:57

A csúfos amerikai bukás (http://goo.gl/eKPn1) azt eredményezte, hogy a magyar mozikban nem is mutatják be a Killing Them Softlyt. -origo.

Kár érte, szívesen megnéztem volna... De A bosszuállól rekordot dönt... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.03. 12:56:37

visca el barca írta:
sjd írta:veb, amúgy lassan Te leszel kanty2, ahogy itt szórod a 2/10 meg 3/10eket :P :D
nah ne már. nem is tudom mikor huztam le igy utoljára filmet. a prometheusrol, meg batmenről voltam lesujtú véleménnyel, de azért bármelyiket "szívesen" újra tudnám nézni, mert annyira azért nem rosszak.

nah de, gondoltam alszok rá egyet, aztán milyen jo lesz, de nem. inkább alkonyat. :D
Kanty2-vé válni szerintem kiváltság. :P

Amúgy én nagyon ritkán húzok le filmeket. Csak, ha már egy és tíz között pontozunk általában, akkor semmi értelmét nem látom annak, hogy egy rossz film tőlem öt pontot kapjon. Éppen ezért a tíz pont is nálam azt takarja, hogy akkora film, hogy az agyam eldobom, eddig adtam vagy négy tíz pontot.
Tehát VEB-el is csupán annyi történt, hogy szélesebb lett a látóköre. :mrgreen: :-({|=
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.03. 09:29:56

sjd írta:veb, amúgy lassan Te leszel kanty2, ahogy itt szórod a 2/10 meg 3/10eket :P :D
nah ne már. nem is tudom mikor huztam le igy utoljára filmet. a prometheusrol, meg batmenről voltam lesujtú véleménnyel, de azért bármelyiket "szívesen" újra tudnám nézni, mert annyira azért nem rosszak.

nah de, gondoltam alszok rá egyet, aztán milyen jo lesz, de nem. inkább alkonyat. :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.03. 00:34:03

kanty írta:
visca el barca írta: éhezők viadala
v
Viszont a könyv felkeltette az érdeklődésemet. Mert szerintem az alapötlet, a mondanivaló nem hülyeség, kíváncsi vagyok, hogy a könyvben ezt hogy sikerült tálalni.
Sztem ha már egyszer láttad a filmet, nagyon ne strapáld magad, a filmben gyakorlatilag mindent beleraktak, amit lehetett, amúgy meg nem egy szépirodalmi mű. Ami esetleg érdekes lehet, hogy a könyvben sokkal jobban belelátunk Katniss fejébe, és így talán jobban jeleníti meg az összesfüggéseket (amikor rájön, h Haymitch színjátékot szeretne, ilyesmik). Viszont tképpen egy könnyen és gyorsan olvasható mű, úgyhogy nagyon sokat nem veszíthetsz vele az idődből sem, de én pont a fentiek miatt nem vágtam bele a folytatásokba.

Egyébként a film nekem is tetszett, egy alapvetően értelmes blockbuster (most vessük össze a hasonló célközönséggel rendelkező Twilighttal....), azt az egy dolgot leszámítva, hogy az operatőrt addig verném a kamerájával, amíg mozog, és még ebből is jobb akciójelenet jönne ki, mint amilyeneket ő forgatott.

veb, amúgy lassan Te leszel kanty2, ahogy itt szórod a 2/10 meg 3/10eket :P :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.03. 00:29:12

jelen esetben az h a könyv jó e vagy sem, nem számít. a film katasztrófa volt. és még lesz két része, de szinte 1000% h nem fogom megnézni. amugy nem lenne rossz az a világ amit az író megálmodott, de így, ebben a megvalósításban rémálom volt az egész.
Kép
miihii
KHAL

2012.12.03. 00:28:49

visca el barca írta:
van valami hasonló, 20 évvel ezelőtti menekülős film talán ice t-vel is, haljak meg holnap megnézem :lol:
Az Éhezőket én is már beszereztem, de majd a későbbiekben pótlom.

Az a film pedig ez lesz:
http://www.imdb.com/title/tt0111323/
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.03. 00:16:51

visca el barca írta: éhezők viadala
v
Épp most néztem meg én is.
Szerintem nem volt rossz. Sokat nem vártam tőle, így nem is csalódtam. Van benne giccs dögivel, az igaz. Azt vártam tőle, hogy kössön le és ezt meg is kaptam.
Viszont a könyv felkeltette az érdeklődésemet. Mert szerintem az alapötlet, a mondanivaló nem hülyeség, kíváncsi vagyok, hogy a könyvben ezt hogy sikerült tálalni.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.03. 00:01:50

Deus írta:Resident Evil: Megtorlás

Istenem... annyira rossz volt nézni :lol: Semmi értelme nem volt ennek az egésznek. Túl erőltetett volt az egész.

2/10
kár, pedig várós :D

nah de én is hoztam ám egy filmet :lol:

éhezők viadala

jaj istenem, annyira bánt h nem lehet itt káromkodni, pedig most lenne mit "szavakba" önteni.

ez mi ez?

homokosokkal teli, orwelli köntösbe bújtatott, twilightnak álcázott, tulélő show... logikátlan (de nagyon nagyon), unalmas, semmitmondó, irritáló, értelmetlen, giccses, szörnyű, buta, kiszámítható amerikai moslék

nem szoktam pontozni, de ha filmklubos mű lenne, először is küldenék egy hónapos bant az ajánlónak, aztán díjaznám a filmet 2 ponttal.

van valami hasonló, 20 évvel ezelőtti menekülős film talán ice t-vel is, haljak meg holnap megnézem :lol:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.02. 23:28:18

Prometheus Extended Cut
Miután a "boltokban" összefutottam egy házilag vágott verzióval, gyorsan le is kaptam, egész jó munka, bár természetesen a kimaradt jeleneteken látszik, hogy nem estek át a poszt-produkciós fázison.
Abból a szempontból tényleg van haszna, hogy sokkal többet tesz hozzá mondjuk pl. Weyland, Millburn vagy éppen Janek karakteréhez (igaz, az elején szereplő Weyland előadás nem törölt jelenet, hanem promóciós anyag volt, ha jól emlékszem). Egyszóval számomra beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanakkor a főszereplők terén továbbra is gyenge maradt a film számomra. Elfért volna bőven a játékidőben ez a 20 perc, de én még simán további 20-at ráraktam volna.
(ha valakit érdekel, akkor a "prometheus extended" kifejezések alatt megtalálja a kalózöbölben)

Jó volt egyébként megnézni másodszorra, mert még mindig nagyon adja ezt a rejtélyes sci-fi horror hangulatot, amit a Pandorumon kívül nem sok filmnek sikerült utánoznia.
Deus
Boixos Nois

2012.12.02. 21:00:30

Resident Evil: Megtorlás

Istenem... annyira rossz volt nézni :lol: Semmi értelme nem volt ennek az egésznek. Túl erőltetett volt az egész.

2/10
KépKép
REMY
Madridista

2012.12.02. 20:50:49

lui1698 írta:
Ezt meg most találtam:
http://www.imdb.com/title/tt2168978/

Barca film. 8)
2 percnél hosszabb úgysem lesz :lol: :P

Realról is készült egy --> Real Madrid, a film

meg van egy Zidane-os is. Azt látta már valaki közületek? --> Zidane
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.02. 20:40:10

Hát nem tudom, én a temetésnél lezártam volna, de ez tényleg annyira apró dolog.

Belegondolva hirtelen nem sok film ugrik be, ami még idén hátra van és ekkora eséllyel pályázhatna a legjobb címre.

Ezt meg most találtam:
http://www.imdb.com/title/tt2168978/

Barca film. 8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.02. 20:24:51

lui1698 írta:Hogy hogy?
Nézd meg a Cloud Atlas-t, és rájössz :wink:
lui1698 írta:
Én arra a kocsiban nevetgélős jelenetre gondolok.
Szerintem borzasztó hatásos lett volna, ha miután megtalálták a két srác szitává lőtt testét jött volna egy (ennél picit szolidabb) temetési snitt és puszi.
Főcím, ülsz a képernyő előtt bámulsz. Mert őszintén rám nagyon durván hatott, mikor megsorozták őket.
Én is arra a jelenetre gondoltam.
Az biztos, hogy engem is sokkolt, ahogy lelőtték őket. De talán pont ezért a film ennél több befejezést érdemel, a temetés meg egyszerűen nem lett volna elég annak. Ok, hogy néztél volna ki a fejedből, h mi van, de sztem nem lettél volna elégedett. Viszont addigra már ezt az utolsó jelenetet úgy nézed, mint aki tényleg ismeri is a srácokat, és sztem éppen ezért megható, tudván, hogy az egyikük meghalt.
Válasz küldése