Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igaz, h a cleanerekkel vigyázni kell, de első sorban be kell regelni a jobb oldali mezőben a játék előttvisca el barca írta:sehogy, elmenti magának, de nem szabad semmi takarito programot (pl ccleaner) futtatnod a gépen, mert akkor törli a mentéstgordi. írta:Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte![]()
Ma mikor folytatnám tovább azzal kell szembesülnöm, hogy nincs load game.. Hogy tudom elmenten az elkezdett játékot? 1 szezonon túl vagyok a Békéscsabával, kupában első körben kiestünk, bajnokságban pedig 2. hely 1 pont hátránnyal. ( de ez úgy se érdekel senkit
)
sehogy, elmenti magának, de nem szabad semmi takarito programot (pl ccleaner) futtatnod a gépen, mert akkor törli a mentéstgordi. írta:Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte![]()
Ma mikor folytatnám tovább azzal kell szembesülnöm, hogy nincs load game.. Hogy tudom elmenten az elkezdett játékot? 1 szezonon túl vagyok a Békéscsabával, kupában első körben kiestünk, bajnokságban pedig 2. hely 1 pont hátránnyal. ( de ez úgy se érdekel senkit
)
:DDDmiihii írta:Én is oda szeretném, de eddig kettőt a fölső, egyet az oldalsó lécre adta. Amikor meg még finomabban próbáltam, kifogtaLolyta írta:11-esnél én csak egyszerűen becélzom ahol a háló hátulja meg az oldalháló találkozik, aztán megrúgom a labdát a közepén teljes erővel, és még sose fogta meg a kapusegyszer volt hogy próbáltam külsővel rúgni akkor kapufa lett azóta jó nekem ilyen egyszerűen is.
Ma rúgtam egy akkora gólt...
5.2-es szélben távoli lövés, a baloldali kapufáról a labda vissza kivágódott a pálya széle felé, a kapus meg eljött a kapufáig. A szél meg visszafújta a labdát, ami a kapus mellett be is csorgott a hosszúba
Jól begyakorolt figura volt
Én is oda szeretném, de eddig kettőt a fölső, egyet az oldalsó lécre adta. Amikor meg még finomabban próbáltam, kifogtaLolyta írta:11-esnél én csak egyszerűen becélzom ahol a háló hátulja meg az oldalháló találkozik, aztán megrúgom a labdát a közepén teljes erővel, és még sose fogta meg a kapusegyszer volt hogy próbáltam külsővel rúgni akkor kapufa lett azóta jó nekem ilyen egyszerűen is.
ferninho írta:rákerestem a telepítős NSS-re, de én csak egy hackelt verziót találtam ahol 9000 pénzzel indulsz...![]()
![]()
![]()
http://www.hackedfreegames.com/game/278 ... tar-soccer
Jaja, olyat már sikerült nekem isLolyta írta: :DDD
Nekem a kedvencem egy szögletgól volt, be akartam adni a hosszúra csak a széllel nem számoltam aztán befújta a kapufáról
Amúgy ha felső lécre megy a tizi akkor egyszerű, rúgd meg fentebb a labdát, egyszer csak bemegy.
Tim írta:Nagyon rá lehet kattanni erre a játékra. Kerestem telepíthető változatot belőle,persze nem találtam csak az újabbakból,az viszont olyan mint egy sima focis játék,így aztán nem jön be.
Azért van pár idegesítő húzása a cuccnak..Ha például átveszed a vezetést a tabellán a sorsdöntő meccsen egy perc alatt három gólt kapsz,és máris vissza csúsztál a negyedik helyre. A csapattársak képesek a legtisztább ziccereket a kapusba lőni,az energiaitalt meg vödörszám kell inni
....
Szponzorokkal meg rendszeresen foglalkozni kell,akkor nem lesz gond.
Én egyelőre a 11-eseknél vagyok képtelen ezt a kapufához közeli dolgot belőni. Egyet nem sikerült még belőnöm, 3 kapufa, egy a kapusbaLolyta írta:
Úgy csináld, hogy próbáld valamelyik kapufához közel rúgni, és hogy kb 5 méterrel a kapus előtt pattanjon le. Ilyenkor a kapus mindig elvetődik a labda meg átpattan felette![]()
A szponzor meg nem attól függ mennyi van, hanem hogy milyen jól játszol, meg kb két meccsenként játszanod kell velük egy olyan memóriajáték-félét különben szépen lassan lemegy magától.
visca el barca írta:két dologban érdekes lesz megcsinálni a 100%-ot. az egyik a free kick, én totál leragadtam olyan 80-85%-on, már kb 50-ről kell lövöldöznöm, tekerek, emelek, atyauristen, de a kapus mindig véda másik meg a szponzor. megvan mind, de kb 30% felé sehogy nem megy
![]()
amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy?
Úgy, mint az életben, leveheted a labdát meg át lehet venni. Azaz ahova fog érkezni a laszti, oda kattintasz a levegőben és nyomva tartva egy pötty a lábat helyettesíti, azzal lehet légstoppolni, lelassítani a zsugát. A guruló labdát egyszer "ijedtemben" még felvenni is sikerült, amikor utána kaptamvisca el barca írta: amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy?
Teljesen amatőr szinten tolom, kicsit sajnálom is néha, de mindegy is.messideco írta:És akkor dumáljunk a fociról
Milyen fajta focit nyomtok, milyen poszton szerepeltek legtöbbször? Profi vagy amatőr szinten?
Nagypályán általában megyek leshatárra középcsatárnak. Imádom azt a pozíciót, kapom a labdát, nyomom kapura, ami hatalmas. Sok haver már a madarasi Gomeznek tart engem![]()
Kispályán meg a csapattól és a körülményektől függ, hol védőként, hol támadóként.
Kapus pozíció szóba sem jöhet, mert egyszer védés miatt törött el a csuklóm
Talán úgy néz ki, hogy ősztől indulunk a körzeti bajnokságban, és szerződtetett focista leszekAz álom első fele megvalósulhat
Témának jó is lesz.messideco írta:És akkor dumáljunk a fociról
Milyen fajta focit nyomtok, milyen poszton szerepeltek legtöbbször? Profi vagy amatőr szinten?
Nagypályán általában megyek leshatárra középcsatárnak. Imádom azt a pozíciót, kapom a labdát, nyomom kapura, ami hatalmas. Sok haver már a madarasi Gomeznek tart engem![]()
Kispályán meg a csapattól és a körülményektől függ, hol védőként, hol támadóként.
Kapus pozíció szóba sem jöhet, mert egyszer védés miatt törött el a csuklóm
Talán úgy néz ki, hogy ősztől indulunk a körzeti bajnokságban, és szerződtetett focista leszekAz álom első fele megvalósulhat
Mondjuk amennyire elázottnak tűntél tegnap, örülhetsz, hogy nem lettek kellemetlenebb eredményei a facebookozásnakmessideco írta:A hiénás videó miatt kitiltottak ideiglenesen a facebookrólAdjatok egy borotvát
Akkor leírom így: rengetegszer láttam olyat Tőled, hogy (legtöbbször név nélkül) az én viselkedésem lett minősítés tárgya.Bob_Marley írta: