Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2012.12.28. 18:21:31

Nah, asszem felértem pályám csúcsára :)

A Blaugranával bajnokság-kupa-BL tripla begyűjtve, a magyar válogatott pedig megnyerte az EB-t 8)

A klubnál 59 meccsen 88 gól, 28 ass. , 27 Star M. 8)

Meccsenként 52 pénz, gólonként 9, szponzor 30 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2012.12.27. 18:38:13

visca el barca írta:
gordi. írta:Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte :lol:
Ma mikor folytatnám tovább azzal kell szembesülnöm, hogy nincs load game.. Hogy tudom elmenten az elkezdett játékot? 1 szezonon túl vagyok a Békéscsabával, kupában első körben kiestünk :roll: , bajnokságban pedig 2. hely 1 pont hátránnyal. ( de ez úgy se érdekel senkit :mrgreen: )
sehogy, elmenti magának, de nem szabad semmi takarito programot (pl ccleaner) futtatnod a gépen, mert akkor törli a mentést
Az igaz, h a cleanerekkel vigyázni kell, de első sorban be kell regelni a jobb oldali mezőben a játék előtt ;)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.27. 17:37:52

gordi. írta:Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte :lol:
Ma mikor folytatnám tovább azzal kell szembesülnöm, hogy nincs load game.. Hogy tudom elmenten az elkezdett játékot? 1 szezonon túl vagyok a Békéscsabával, kupában első körben kiestünk :roll: , bajnokságban pedig 2. hely 1 pont hátránnyal. ( de ez úgy se érdekel senkit :mrgreen: )
sehogy, elmenti magának, de nem szabad semmi takarito programot (pl ccleaner) futtatnod a gépen, mert akkor törli a mentést
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gordi.
Barça B

2012.12.27. 17:28:28

Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte :lol:
"...a madridi Marca egyik újságírója kérdésére a tréner ironikusan azt válaszolta: "Lehet, hogy tényleg parfümöt pisilek"." (Pep Guardiola)
Lolyta
Barça B

2012.12.27. 01:10:28

miihii írta:
Lolyta írta:11-esnél én csak egyszerűen becélzom ahol a háló hátulja meg az oldalháló találkozik, aztán megrúgom a labdát a közepén teljes erővel, és még sose fogta meg a kapus :D egyszer volt hogy próbáltam külsővel rúgni akkor kapufa lett azóta jó nekem ilyen egyszerűen is.
Én is oda szeretném, de eddig kettőt a fölső, egyet az oldalsó lécre adta. Amikor meg még finomabban próbáltam, kifogta :D

Ma rúgtam egy akkora gólt... 8)
5.2-es szélben távoli lövés, a baloldali kapufáról a labda vissza kivágódott a pálya széle felé, a kapus meg eljött a kapufáig. A szél meg visszafújta a labdát, ami a kapus mellett be is csorgott a hosszúba 8)
Jól begyakorolt figura volt :mrgreen:
:DDD
Nekem a kedvencem egy szögletgól volt, be akartam adni a hosszúra csak a széllel nem számoltam aztán befújta a kapufáról :D

Amúgy ha felső lécre megy a tizi akkor egyszerű, rúgd meg fentebb a labdát, egyszer csak bemegy.
miihii
KHAL

2012.12.27. 01:06:46

Lolyta írta:11-esnél én csak egyszerűen becélzom ahol a háló hátulja meg az oldalháló találkozik, aztán megrúgom a labdát a közepén teljes erővel, és még sose fogta meg a kapus :D egyszer volt hogy próbáltam külsővel rúgni akkor kapufa lett azóta jó nekem ilyen egyszerűen is.
Én is oda szeretném, de eddig kettőt a fölső, egyet az oldalsó lécre adta. Amikor meg még finomabban próbáltam, kifogta :D

Ma rúgtam egy akkora gólt... 8)
5.2-es szélben távoli lövés, a baloldali kapufáról a labda vissza kivágódott a pálya széle felé, a kapus meg eljött a kapufáig. A szél meg visszafújta a labdát, ami a kapus mellett be is csorgott a hosszúba 8)
Jól begyakorolt figura volt :mrgreen:
ferninho írta:rákerestem a telepítős NSS-re, de én csak egy hackelt verziót találtam ahol 9000 pénzzel indulsz... :lol: :lol: :lol:
http://www.hackedfreegames.com/game/278 ... tar-soccer
:lol:
Itt már a kezdetektől az arabok szponzorálnak, h olajozottan menjen a bugi :mrgreen:

Szerk. :
Lolyta írta: :DDD
Nekem a kedvencem egy szögletgól volt, be akartam adni a hosszúra csak a széllel nem számoltam aztán befújta a kapufáról :D

Amúgy ha felső lécre megy a tizi akkor egyszerű, rúgd meg fentebb a labdát, egyszer csak bemegy.
Jaja, olyat már sikerült nekem is :)

Hát lassan már talán belövöm és belövöm 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.12.27. 01:16:48-kor.
ferninho
Madridista

2012.12.27. 01:02:17

rákerestem a telepítős NSS-re, de én csak egy hackelt verziót találtam ahol 9000 pénzzel indulsz... :lol: :lol: :lol:
http://www.hackedfreegames.com/game/278 ... tar-soccer
madridista
Lolyta
Barça B

2012.12.27. 00:50:23

11-esnél én csak egyszerűen becélzom ahol a háló hátulja meg az oldalháló találkozik, aztán megrúgom a labdát a közepén teljes erővel, és még sose fogta meg a kapus :D egyszer volt hogy próbáltam külsővel rúgni akkor kapufa lett azóta jó nekem ilyen egyszerűen is.

És a szponzorok még sosem hagytak el, bár most az EB-n elég béna voltam úgyhogy rendesen lement de majd feltornázom pár energy drinkkel.
miihii
KHAL

2012.12.27. 00:40:55

Tim írta:Nagyon rá lehet kattanni erre a játékra. Kerestem telepíthető változatot belőle,persze nem találtam csak az újabbakból,az viszont olyan mint egy sima focis játék,így aztán nem jön be.
Azért van pár idegesítő húzása a cuccnak..Ha például átveszed a vezetést a tabellán a sorsdöntő meccsen egy perc alatt három gólt kapsz,és máris vissza csúsztál a negyedik helyre. A csapattársak képesek a legtisztább ziccereket a kapusba lőni,az energiaitalt meg vödörszám kell inni
....

Szponzorokkal meg rendszeresen foglalkozni kell,akkor nem lesz gond.

Igen, én is körülnéztem vmi gépre való cuccért, de a 4-esnél régebbit nem találtam, az meg a sima focis.
Ha ebből vki rátalálna a PC verzióra, megköszönném ha megosztaná ;)

Az tuti, h tétmeccseken elég sokszor van egy ilyen "bugja" a programnak, h hajlamos megszívatni :D
BL döntőt úgy veszítettem el, h 4:0 volt nemide a félidő, amiben full work-ön kétszer elcsíphettem a labdát, amiből az egyik meglett, de az azt követő 14 méteres passzom elpattant az emberemtől :oops: A másodikban azért megérkez(het)tem a meccsbe, rúgtam 3-at meg egy assist, de a 80. után kaptam kettőt, így 6:4-es tisztes helytállást adott a gép :D Nyerhetetlen meccsek vannak ilyenkor, az tuti (bunda :mrgreen: ). A bajnokság közepéig előnyt kell összerakni, mert idény végén tréfás lehet...

Én is ránézegetek a szponzorokra rendszeresen a párkereső részben, de ettől függetlenül el fognak hagyni. De később megjelenik mindig újabb, esetleg több csillaggal.Az tény, h amikor az eddigi legjobb formában voltam én is meg a csapat is, mindenki szponzorált hirtelen 8)

Energy drinket én elég teszkósan ki tudom hozni sztem. A Work Rate hasznos cucc tud lenni, ki lehet gazdálkodni okosan már az elején is. Energiából én csak az elsőt, meg az utolsót szoktam megvenni, egyet-egyet tarcsiba.
Lolyta írta:
Úgy csináld, hogy próbáld valamelyik kapufához közel rúgni, és hogy kb 5 méterrel a kapus előtt pattanjon le. Ilyenkor a kapus mindig elvetődik a labda meg átpattan felette :D
A szponzor meg nem attól függ mennyi van, hanem hogy milyen jól játszol, meg kb két meccsenként játszanod kell velük egy olyan memóriajáték-félét különben szépen lassan lemegy magától.
Én egyelőre a 11-eseknél vagyok képtelen ezt a kapufához közeli dolgot belőni. Egyet nem sikerült még belőnöm, 3 kapufa, egy a kapusba :D :oops:
Oda célzok és úgy rúgom, ahogy meccsen általában bemegy és feszt a lécre megy, ha meg beljebb akkor a kapus fogja :roll:
Ezért teperek nagyon, h a rendes játékidőben vagy a hosszabbításban eldöntsem, mert tiziknél egyelőre mindig kiestem :)

Nem is értem az edző miért engedi, h én rúgjak :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.26. 23:45:16

El kell vinnem a kocsimat szervízbe, és viszonylag sokáig kerestem a megfelelő olajat és a megfelelő árat, aztán erről eszembe jutott valami. Ugyan élveztem a dolgot, de nem lenne igény egy "autó, motor" topikra?! Csak mert ez is olyan férfias.
Már nem emlékszem, h ezt kinél kell kérvényezni. Nem lételemem, de biztosan aktív lennék benne. Egyáltalán beleférne-e az oldal koncepciójába?
Lolyta
Barça B

2012.12.26. 22:11:21

visca el barca írta:két dologban érdekes lesz megcsinálni a 100%-ot. az egyik a free kick, én totál leragadtam olyan 80-85%-on, már kb 50-ről kell lövöldöznöm, tekerek, emelek, atyauristen, de a kapus mindig véd :lol: a másik meg a szponzor. megvan mind, de kb 30% felé sehogy nem megy :roll:

amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy? :D

Úgy csináld, hogy próbáld valamelyik kapufához közel rúgni, és hogy kb 5 méterrel a kapus előtt pattanjon le. Ilyenkor a kapus mindig elvetődik a labda meg átpattan felette :D
A szponzor meg nem attól függ mennyi van, hanem hogy milyen jól játszol, meg kb két meccsenként játszanod kell velük egy olyan memóriajáték-félét különben szépen lassan lemegy magától.
csabooo
Capitá del Barça

2012.12.26. 22:08:57

Érdekelne, hogy mibe fájna egy olyan videókártya, amivel a mostani új játékok is mennek, és melyek a jó márkák ? (Így egy pár évig nem lenne gondom ilyesmivel)
Barça,Barça,Baaarça!!!
Lolyta
Barça B

2012.12.26. 21:59:16

Sziasztok, már régóta olvasom a fórumot de szeretek csak olvasni, most viszont ez a játék olyan függőséget okozott, hogy kényszert éreztem a regelésre:D

Szóval én a Ceglédben kezdtem, aztán a téli átigazolási időszakra már 10 ponttal vezettük a keleti csoportot, én hülye meg átmentem az MTK-hoz (nyugati csop) akik 3.-ok voltak, de legalább a fizum jó lett. Év végére felhoztam 2.-ra a csapatot, szóval maradhattam még egy évet az nb2- ben, mert nem akartam máshova menni, mert a boss team fan mind maxon volt. 2. évemben feljutottunk, aztán a 3.-ban újoncként megnyertük a bajnokságot, meg a kupát is. Innen átmentem a PSV-be, ez nem volt annyira jó szezon, bár így is bajnokok lettünk, és behívtak a válogatottba is végre, meg a fizum is egész szép lett. Év végén néztem h hova mehetek és az összes csapat ott volt :D, szóval nem is kérdés h Barca lett belőle. 1. évben bajnokság, BL és kupa is megvolt (BL döntő: Barca 7-0 Man U :D) a válogatottal is jól ment, elég könnyű csoportot kaptunk a selejtezőknél.
Elérkeztünk a mostani szezonhoz, a bajnokságban 30 forduló után 27 ponttal vezetünk, a Real a 4. :D, kupában és BL-ben is állunk, és a magyarok csoportelsőként kint lesznek az EB-n is.
Statisztikák:
Kor: 21
Gólok: 243 meccsen 232, és 180 assist
Avg Rating: 7.8
Star rating: 20
Fizum 29 + gólonként 6 + szponzor 30

Nem tudom ki ajánlotta először a játékot, de örök hála. Na megyek és megnyerem a bajnokságot :D
Tim
Mezei fórumozó

2012.12.26. 20:39:09

Nagyon rá lehet kattanni erre a játékra. Kerestem telepíthető változatot belőle,persze nem találtam csak az újabbakból,az viszont olyan mint egy sima focis játék,így aztán nem jön be.
Azért van pár idegesítő húzása a cuccnak..Ha például átveszed a vezetést a tabellán a sorsdöntő meccsen egy perc alatt három gólt kapsz,és máris vissza csúsztál a negyedik helyre. A csapattársak képesek a legtisztább ziccereket a kapusba lőni,az energiaitalt meg vödörszám kell inni.
A helyezkedés statisztikán úgy lehet a legkönnyebben javítani,hogy egyszerűen nem indulsz el semerre,tízből hétszer oda jön a labda ahol állsz.
Az elején akkor tudsz több pénzt kicsikarni hogy amikor kapsz egy csillagot,bemész a főnökhöz tárgyalni az új szerződésről,mindig emel a lóvén.
Szponzorokkal meg rendszeresen foglalkozni kell,akkor nem lesz gond.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.26. 18:05:43

kösz miihii, közben már láttam h mukodik, sőt meg is vettem, de alig vártam h megszabaduljak tőle, csak zavart :D sőt a kupa elődöntő állítom h a csukán ment el :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.12.26. 16:47:24

visca el barca írta: amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy? :D
Úgy, mint az életben, leveheted a labdát meg át lehet venni. Azaz ahova fog érkezni a laszti, oda kattintasz a levegőben és nyomva tartva egy pötty a lábat helyettesíti, azzal lehet légstoppolni, lelassítani a zsugát. A guruló labdát egyszer "ijedtemben" még felvenni is sikerült, amikor utána kaptam :D Vhogy úgy értem hozzá, h felpattant és hatalmas gólt akasztottam.
Csak olyankor annyi van még, h miután átvetted, hamar el kell lőni, mert elkezd pittyegni és asszem a harmadik csippanás után oda az esély.
Tehát nem a lövés után tudsz korrigálni, hanem akkor, amikor eddig is beadta,h jön a laszti és kezdj vele valamit. Ilyen csukával jobb eséllyel tudsz hasznosat kezdeni :)
vargaakos
Capitá del Barça

2012.12.26. 14:13:19

Már majd 10 éve vagyok szerződtetett labdarúgó a helyi csapatban. Előtte kapus voltam még nagyon gyerekként, aztán szerződésnél természetesen cserepadon kezdtem, majd egyre több időt kaptam általában elől vagy a szélen. Később belső középpályán játszottam, majd megtalálták a kedvenc posztom a középső védő előtti, úgynevezett "beálló" pozíciót. Itt játszottam a legtöbbet, majd a rutin miatt hátraszorultam és még jó pár évet játszottam középhátvédként. Ugyanabban a csapatban megye 3.-ban kezdtem és ma NB 3-as a csapat, én még mindig itt, igaz tanulmányaim miatt ebben az évben csak pár meccset vállaltam. Végig ifjúsági szinten játszom/játszottam, edzésre nem volt idő, így csak pár meccsen kaptam szerepet a felnőttben. Több mint 5 évig csapatkapitány voltam, 2-6. hely között végeztünk mindig.
Ezenkívül kis pályán a barátokkal nyáron illetve télen indulunk tornákon. Legutóbbi nem sikerült túl jól, de nyáron megnyertünk egyet.
A suli közben meg tesióra keretein belül egy óra foci hetente.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.12.26. 14:07:02

messideco írta:És akkor dumáljunk a fociról :D

Milyen fajta focit nyomtok, milyen poszton szerepeltek legtöbbször? Profi vagy amatőr szinten?

Nagypályán általában megyek leshatárra középcsatárnak. Imádom azt a pozíciót, kapom a labdát, nyomom kapura, ami hatalmas. Sok haver már a madarasi Gomeznek tart engem :lol:

Kispályán meg a csapattól és a körülményektől függ, hol védőként, hol támadóként.

Kapus pozíció szóba sem jöhet, mert egyszer védés miatt törött el a csuklóm :(

Talán úgy néz ki, hogy ősztől indulunk a körzeti bajnokságban, és szerződtetett focista leszek 8) Az álom első fele megvalósulhat :D
Teljesen amatőr szinten tolom, kicsit sajnálom is néha, de mindegy is.

Én kispályán is, és nagypályán is irányító vagyok. Kispályán "mélységi", én vagyok az utolsó ember kb a csapatban, szóval egyben védőt is játszok.. De ennek ellenére én irányítok mindig, néha feljebb is megyek kicsit, ha meg olyan napom van akkor Ronaldinhonak képzelem magam és cselezgetek össze vissza.. :oops: Persze nem olyan sikerrel.. :lol: De én jobban szeretek gólpasszt adni mint gólt lőni.

Nagypályán szintén. Ott kb Iniestás poszton vagyok. Büszkébb vagyok magamra, ha sikerül egy jó helyzetet észrevennem, és odajátszani jól a labdát, mintha gót lőnék. Meg szeretem ha nálam a labda, és ilyenkor mindig benne vagyok a támadásokba ugye..

ősztől meg sok sikert! :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.26. 13:49:35

messideco írta:És akkor dumáljunk a fociról :D

Milyen fajta focit nyomtok, milyen poszton szerepeltek legtöbbször? Profi vagy amatőr szinten?

Nagypályán általában megyek leshatárra középcsatárnak. Imádom azt a pozíciót, kapom a labdát, nyomom kapura, ami hatalmas. Sok haver már a madarasi Gomeznek tart engem :lol:

Kispályán meg a csapattól és a körülményektől függ, hol védőként, hol támadóként.

Talán úgy néz ki, hogy ősztől indulunk a körzeti bajnokságban, és szerződtetett focista leszek 8) Az álom első fele megvalósulhat :D
Témának jó is lesz. :)

Amatőr szinten tolom csak, profi sose voltam.

Posztot illetően mindenhol eljátszogatok, csak játsszak. :D Kispályán többiektől függően vagy a leghátsó ember vagyok vagy középen olyan irányítóféle. A fő problémám az, hogy nem vagyok az az erőteljes fajta, észből meg technikából oldom meg a dolgokat, szóval ha valami hajtós kigyúrt állatból álló csapat ellen kell játszani, akkor középen gondban vagyok és inkább várok elöl labdára. :D

Nagypályán hasonlóan. Ha lassabb észjárású csapat ellen játszunk, akkor középen, egyébként pedig akárhol, ami szélen van, lévén imádok beadogatni és gyorsaságból meg cselből ott a legkönnyebb megverni a védőket.

Előd, neked meg sok sikert a körzetiben :!: 8)

Többiek?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.26. 13:27:53

Közben befejeztem egy idényt a Gyirmóttal.Másodosztályba 1. hely.Kupába
szintén 1.hely a Honvédot vertem idegenben lőtt több góllal.
Statjaim az idénybe:
-40 meccs
-31 gól (1 mesterhárma)
-124 passz
-27 gólpaszz
-8 Star Man
-Átlag Rating: 7.2
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
messideco
Presidente del Barça

2012.12.26. 13:24:22

És akkor dumáljunk a fociról :D

Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.26. 13:14:35

messideco írta:A hiénás videó miatt kitiltottak ideiglenesen a facebookról :( Adjatok egy borotvát :lol:
Mondjuk amennyire elázottnak tűntél tegnap, örülhetsz, hogy nem lettek kellemetlenebb eredményei a facebookozásnak :P :D
Bob_Marley írta:
Akkor leírom így: rengetegszer láttam olyat Tőled, hogy (legtöbbször név nélkül) az én viselkedésem lett minősítés tárgya.
"A moderátor urak figyelmét felhívnám, hogy megint ez és ez a topik egy káromkodással kezdődik..."
"Srácok, ilyet ne csináljatok már, hogy...."
"Nekem kicsit furcsa, hogy valakik ezt és ezt csinálják..."
És mit ad Isten, 80%-ban az én működésem volt a példa (nyilván én jobban ráismertem, de nehéz lett volna eltéveszteni egyébként is). Különösen az elsőnél volt furcsa, mert az "újabban elszaporodott a káromkodás" félmondat mellé hozzáillesztetted az ujjal mutogatást a hsz-emre, pedig azért nem sokszor látsz autocenzúrát vagy annak kijátszását a szövegeimben.
Aztán valamikor az offtopicban kitaláltad (ha nem Te voltál, akkor bocsánat, de az eset ettől még ugyanaz), hogy mi lenne ha írnánk egymásról véleményeket, rögtön az elsők között voltam, akikről ezt megtetted. (Ezek után joggal gondoltam, hogy most sem az motivált a legjobban, hogy engem esetleg rosszul érint, ha nem vagyok rajta a listádon, de ettől még elhiszem, hogy így volt)

Mindenesetre csak annyit akartam mondani, hogy ha úgy gondolod, hogy valamit nem jól csinálok, vagy nem vagyok korrekt, azt nyugodtan írd meg PÜ-ben, erre nem szeretném ha felhívnád az egész világ figyelmét.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.26. 12:33:35

Hát Miihii, inkább kezdtem új karriert. :D
Orosházánál kezdtem most. :D
Legalább most már megtanultam, hogy nem lehet bundázni. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.26. 12:27:52

két dologban érdekes lesz megcsinálni a 100%-ot. az egyik a free kick, én totál leragadtam olyan 80-85%-on, már kb 50-ről kell lövöldöznöm, tekerek, emelek, atyauristen, de a kapus mindig véd :lol: a másik meg a szponzor. megvan mind, de kb 30% felé sehogy nem megy :roll:

amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy? :D
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.26. 12:23:45

miihii, szép karácsonyi ajándékkal kedveskedtél rengeteg embernek. :D
Abban viszont egyezzünk meg, hogy az optikust is minden esetben te fizeted.

A múltkorit (a Münsternél) abbahagytam, de lehet, hogy ma délután kezdek egy újat, ha lesz időm. 8)
Válasz küldése