Tim írta:Nagyon rá lehet kattanni erre a játékra. Kerestem telepíthető változatot belőle,persze nem találtam csak az újabbakból,az viszont olyan mint egy sima focis játék,így aztán nem jön be.
Azért van pár idegesítő húzása a cuccnak..Ha például átveszed a vezetést a tabellán a sorsdöntő meccsen egy perc alatt három gólt kapsz,és máris vissza csúsztál a negyedik helyre. A csapattársak képesek a legtisztább ziccereket a kapusba lőni,az energiaitalt meg vödörszám kell inni
....
Szponzorokkal meg rendszeresen foglalkozni kell,akkor nem lesz gond.
Igen, én is körülnéztem vmi gépre való cuccért, de a 4-esnél régebbit nem találtam, az meg a sima focis.
Ha ebből vki rátalálna a PC verzióra, megköszönném ha megosztaná
Az tuti, h tétmeccseken elég sokszor van egy ilyen "bugja" a programnak, h hajlamos megszívatni

BL döntőt úgy veszítettem el, h 4:0 volt nemide a félidő, amiben full work-ön kétszer elcsíphettem a labdát, amiből az egyik meglett, de az azt követő 14 méteres passzom elpattant az emberemtől

A másodikban azért megérkez(het)tem a meccsbe, rúgtam 3-at meg egy assist, de a 80. után kaptam kettőt, így 6:4-es tisztes helytállást adott a gép

Nyerhetetlen meccsek vannak ilyenkor, az tuti (bunda

). A bajnokság közepéig előnyt kell összerakni, mert idény végén tréfás lehet...
Én is ránézegetek a szponzorokra rendszeresen a párkereső részben, de ettől függetlenül el fognak hagyni. De később megjelenik mindig újabb, esetleg több csillaggal.Az tény, h amikor az eddigi legjobb formában voltam én is meg a csapat is, mindenki szponzorált hirtelen
Energy drinket én elég teszkósan ki tudom hozni sztem. A Work Rate hasznos cucc tud lenni, ki lehet gazdálkodni okosan már az elején is. Energiából én csak az elsőt, meg az utolsót szoktam megvenni, egyet-egyet tarcsiba.
Lolyta írta:
Úgy csináld, hogy próbáld valamelyik kapufához közel rúgni, és hogy kb 5 méterrel a kapus előtt pattanjon le. Ilyenkor a kapus mindig elvetődik a labda meg átpattan felette
A szponzor meg nem attól függ mennyi van, hanem hogy milyen jól játszol, meg kb két meccsenként játszanod kell velük egy olyan memóriajáték-félét különben szépen lassan lemegy magától.
Én egyelőre a 11-eseknél vagyok képtelen ezt a kapufához közeli dolgot belőni. Egyet nem sikerült még belőnöm, 3 kapufa, egy a kapusba
Oda célzok és úgy rúgom, ahogy meccsen általában bemegy és feszt a lécre megy, ha meg beljebb akkor a kapus fogja
Ezért teperek nagyon, h a rendes játékidőben vagy a hosszabbításban eldöntsem, mert tiziknél egyelőre mindig kiestem
Nem is értem az edző miért engedi, h én rúgjak