De Nicolas Cage igen

Hasonlít a zászlóra...sjd írta:OFF: lui ha már így first-name-basis-en vagyunk, szégyellem, de meg szeretném kérdezni a keresztneved, mert elfelejtettem
khmm.... Tom Hooper ....khmmsjay írta:nehogymá' valaki úgy nyerjen, hogy nem Amerika seggét nyalta fényesre..
Ha mindfuck, inkább Bush legyen a "célszemély"lui1698 írta:Remélem, ha meg is teszi akkor stílusosan, és készít egy mindfuck filmet mondjuk Washington-ról.sjay írta:Bár az is előfordulhat, hogy Chris is belép azoknak a táborába, akik eladták a tehetségüket egy szobrocska bezsebeléséért.
Remélem, ha meg is teszi akkor stílusosan, és készít egy mindfuck filmet mondjuk Washington-ról.sjay írta:Bár az is előfordulhat, hogy Chris is belép azoknak a táborába, akik eladták a tehetségüket egy szobrocska bezsebeléséért.
Basszuslui1698 írta: 8. CR mikor kap Aranylabdát?
Az megvan, h véletlenül elvágta közben a kezét? Alapból nem is lett volna véres a keze, de Tarantinoék úgy döntöttek, h akkor már így forgatják le a jelenetet. (természetesen aztán művérrel, mert több napig forgott ez)lui1698 írta:Így van, és a Django-ban az mekkora jelenet volt mikor a koponyát fűrészelt, aztán ahogy megőrül szinte. Zseniális volt.
Így van, és a Django-ban az mekkora jelenet volt mikor a koponyát fűrészelt, aztán ahogy megőrül szinte. Zseniális volt.sjd írta:Amúgy lui-nak igaza van DiCaprio kapcsán abban, hogy talán ez az első kifejezetten negatív szerepe. Egy-két kétes megítélésű főhősön kívül (Véres Gyémánt, Kapj el ha tudsz) kizárólag csak pozitív karaktereket alakított.
8. CR mikor kap Aranylabdát?sjd írta:5. Aronofsky mikor kap Oscart?REMY írta:Engem 4 dolog érdekel az Oscar kérdésben.
1 - DiCaprio mikor kap Oscart?
2 - Pitt mikor kap Oscart?
3 - Depp mikor kap Oscart?
4 - Nolan mikor kap Oscart?
6. Hugo Weaving mikor kap Oscart?
7. Woody Harrelson mikor kap Oscart?
5. Aronofsky mikor kap Oscart?REMY írta:Engem 4 dolog érdekel az Oscar kérdésben.
1. Egyszer tuti, előbb utóbb.REMY írta:Engem 4 dolog érdekel az Oscar kérdésben.
azt már rég levetette.lui1698 írta: és Di Caprio azt hiszem most vetkőzte le végleg a babaarcú szépfiú imázsát, és lépett át a szinészkirályok földjére.
Az ilyenekből kiindulva hadd mondjam el, hogy az nCore-on kívül is léteznek torrentoldalak a világondavi10 írta:Honnan tudtad "beszerezni"?soadroli írta:A hét pszichopata
nCore-on még nincs fenn, pedig spanom is ajánlotta.
Tudod a bombáknak van egy olyan rossz tulajdonságuk, h a víz elnyeli az erejüket és kisebb a hatósugaruk. Valószínűleg az autopilot és a katapult az ami megmentette a mi szeretett Wayne-ünk életétBarca_10 írta:Eddig tiszta, csak a bombának elvileg 6 mérföldes hatósugara volt és azért érdekelt
Pedig fenn van. Tényleg elképesztően jó lett, Woody Harrelson jött be legjobban, eszméletlen mekkorát alakított.davi10 írta:Honnan tudtad "beszerezni"?soadroli írta:
A hét pszichopata
nCore-on még nincs fenn, pedig spanom is ajánlotta.
bence-barca írta:Barca_10 írta:Végre megtudtam nézni az új Batman filmet és valamit nem értek. Ugye meghalt, mert kivitte az öböl fölé a bombát. De a végén amikor a jelenet Firenzében játszódik akkor miért van ott megint? Valaki magyarázza el![]()
Talán, hogy nem halt meg?![]()
Ha figyeltél volna a végén, ott Foxnak mondják, h Wayne megjavította a katapult részét annak a repülőnek. Szóval nem mutatták, h hatásosabb legyen, de még katapultált belőle, mielőtt felrobbant!![]()
Honnan tudtad "beszerezni"?soadroli írta:
A hét pszichopata
Hahasjd írta: Azaz két mondatot?![]()
Barca_10 írta:Végre megtudtam nézni az új Batman filmet és valamit nem értek. Ugye meghalt, mert kivitte az öböl fölé a bombát. De a végén amikor a jelenet Firenzében játszódik akkor miért van ott megint? Valaki magyarázza el![]()
Azaz két mondatot?soadroli írta:Ez a 7 pszichopata mekkora film halljátokValaki látta már? Még nincs vége, majd lehet írok róla egy kicsit.
Nálam EZ a 2pac remix vitte a prímet. Annyira zseniálisan passzolt a jelenethez.REMY írta: Meg mondjuk az összes királyság volt. Ez ugye az egyik sajátossága, hogy mindig válogatott számokkal pakolja teli a filmjeit.
Mert Batman részéről olyan materializálódott erőt alkottak, hogy nem akarták engedni, hogy meghaljon, mert a Jó nem halhat meg. Más kérdés, hogy a képregény szerint Bane kettétöri a gerincét, és Bruce Wayne K.O. A képregény szerint Bane nyer, és nyernie is kellett volna, a film alapvetően nem rossz, de a vége olyan szánalmasan, röhejes szhar lett, hogy idegbajt kaptam... Két fekvőtámasz után ilyen nevetségesen könnyen megveri Bane-t, mert ha mindent beleadsz, meg kemény legény vagy, akkor minden összejöhet, naaa hagyjuk már. Mese habbal az egész, az élet nem ilyen. Van ilyen benne, de ahol ott a siker, ott a bukás is. Csak az utóbbit a filmvászonról kiktatták... Ez a film is egy tömegnek való zsíros húscafat, jó az az amerikaiaknak, jó nagy kasszasiker lett belőle, hogy amúgy ennyire elbutították a végét, óriásit esett a szememben. Így már nem több egy átlag fantasynál. Bane4President!Barca_10 írta:Végre megtudtam nézni az új Batman filmet és valamit nem értek. Ugye meghalt, mert kivitte az öböl fölé a bombát. De a végén amikor a jelenet Firenzében játszódik akkor miért van ott megint? Valaki magyarázza el![]()
ezt a számot már vagy 100x meghallgattam a film óta --> Django theme songmiihii írta: Amit még kifelejtettem, a zenék.
REMY írta:miihii írta:és még így is nagy durranás ő is)
hát én ott besírtam.![]()
amúgy jól elhízott