2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na, én is lecsekkoltam a Spartacust.palesz77 írta:Az új Spartacushoz már van magyar felirat!![]()
Én még angollal néztem tegnap, jó kis rész volt szerintem. Caesar karaktere tetszik eddig, a csávó meg kegyetlenül ki van gyúrva, kíváncsi vagyok amúgy hogy ő meg Crassus kiket fognak megölni a fő(bb)szereplők közül.
Gannicus a rész végén újabb rajongóra talált, gondolom a rabszolga kiscsajt is láthatjuk majd ruci nélkül..Na meg a római nőcit, van egy sanda gyanúm, hogy Spartacussal összemelegednek majd.
A James Bondos dárdaelkerülés nem lepett meg a végén, már megszokhattuk, úgyhogy nem is zavart nagyon.![]()
Amúgy haverommal nagyon jó játékot játszunk, keresd Gannicus kockáit a rész közben.. Elég nehéz játék, nehezebb mint Waldot megtalálni.
Pont ezek miatt gondolom. Brody videóját ő kaparta elő valami ismeretlen forrástól és mintha úgy emlékszem, hogy valami gubanc is volt az évad közben, hogy amég Carrie gyúgyulgatott, neki a Közel-Keleten volt valami megbízása, ami helyett mást csinált. (De lehet ezt csak én képzelem be így utólag.sjd írta:(homeland)kanty írta:Cumbee írta:
Az sztem egyértelműen kizárható, hogy az arabokhoz köze lenne, pl. elég csak olyanokra gondolni, hogy az évad elején simán hagyta volna lelövetni Abu Nazirt, nyilvánosságra hozta Brody videóját stb.
sjd írta: Ráadásul ha jól emlékszem, az arabok robbanóanyagával követték el az egészet.
(homeland)kanty írta:Cumbee írta:
Nekem Saul már az elejétől gyanús. Már az első évadban vártam, hogy mikor derül ki, hogy köze van az egészhez. Aztán most a második évadban is végig figyeltem.Cumbee írta: A második éved végéhez lenne egy kérdésem.
Csak szerintem lesz az a vége, hogy kiderül, hogy Saul áll az egész mögött? Nekem a rész végére nagyon az az érzésem lett és kb össze is állnak a dolgok a fejemben. 1-2 szálat visszafuttattam a robbanással kapcsolatban és simán lehetett mindhez köze.
Én nézem. Viszont nekem kb ez az eddig legérdekesebb sorozatélményem. Rohadt érdekes kettősség van bennem ezzel a sorozattal kapcsolatban, annyira nem vagyok oda érte, az epizódok legnagyobb részében nem rágom le a 10 körmömet, hogy hú, most mi lesz, maga a sorozat összességében sincs rám olyan hatással, mint jó pár másik, hogy pl lesem az időt, hogy mikor jön ki a következő rész, vagy gondolkodom a cselekményeken, hogy mi miért volt, mit kéne csinálni és hasonlók, magyarán nem fog annyira meg a dolog, viszont egyszer sem jutott még eszembe sem a kasza, szal ilyen annyira nem jön át, de mégis minden alkalommal le kell ülnöm és megnéznem a soron következő részt, mert látnom kell.kanty írta:Amúgy valaki nézi? Vagy csak magamnak írtam?:P
Nézem, nézem, idáig én írogattam magamnak, azért is vártam, hogy mit fogsz gondolni.kanty írta:Amúgy valaki nézi? Vagy csak magamnak írtam?:P
Én is egyre inkább így vagyok, az elején még azt mondtam, hogy ebben megvan a potenciál, de azóta megragadt ezen a szinten, és nem kezdte kihasználni a lehetőségeit. Így meg részről-részre idegesítőbbek a hibái és egyre nevetségesebb dolgok történnek. De még így is minimum egy középszerű sorozat, szóval egyelőre még nézem.Zaen írta:ui.: és még ismerek vagy két embert, akik ugyanígy vélekednek.Csak, hogy legyen egy kis kontraszt.
Olvastam én is, jó sokáig húzzák, minél több pénzt akarnak belőle látni.messideco írta:A HYMIM-ből lesz még egy évad, és elvileg az lesz az utolsó
Ízlések és pofonok, ebben egyetértünk, és azt is értem, hogy a képregény miatt valamennyire követnie kell a már ott leírt sztorit, de azért szerintem sokkal jobban meg lehetett volna oldani.csababarca írta:Ízlések és pofonok.
Minden sorozat kiszámítható, főleg,hogy ez képregényből készült, így tartalmaznia kell bizonyos formulákat.
pl. én meg majdnem biztosra veszem, hogy majd a barátja Tommy is előbb utóbb az ellensége lesz, átveszi apja helyét, fekete íjászként...
Meg egy csomó dolgot lehet előre sejteni, de ha jó a kivitelezés,akkor élvezhető a sorozat. És itt szerintem jó, főleg hogy még rengeteg dolog nem derült ki, konkrétan a szigetről semmi, a háttérben mozgolódó szervezetről semmi.
Bár nem vagyok ennek a fórumnak a legaktívabb fórumozója (szóval biztos többet adtok mások véleményére), de azért felteszem a kezem, hogy pár hozzászólással lejjebb én negatívan vélekedtem róla...^^messideco írta: +1
Van két rész elmaradásom, megnézem azokat isKissé lecsónak tűnik, hiszen sok klisét tartalmaz, de nálam nagyon működik. Eddig akik elkezdték nézni mind pozitívan vélekednek róla
+1csababarca írta:Arrow-t nézzétek, elég komoly kis sorozat, rengeteg potenciállal, néhány eyecandy csajjal![]()
én tegnap daráltam le egyhuzamban az eddig leadott 11 részt, és durván megfogott.
Én is láttam eddig az összes részt, és még az első pár rész szórakoztató is volt (az újdonság varázsa), de összességében szerintem egy sablonos, kiszámítható sorozat, nem túl tehetséges színészekkel, érdektelen karakterekkel.csababarca írta:Arrow-t nézzétek, elég komoly kis sorozat, rengeteg potenciállal, néhány eyecandy csajjal![]()
én tegnap daráltam le egyhuzamban az eddig leadott 11 részt, és durván megfogott.
Persze, másodlagos, csak valahogy kicsit már össze-vissza megy nekem, de mondom, ettől függetlenül remek.kanty írta:Én is 4. évad elején vagyok, szinkronosan kezdtem nézni és nem akartam változtatni. Amúgy nekem a sztori csak másodlagos. A karakterek miatt nézem leginkább. Hank hatalmas, én is író akarok lenni.Sanama írta:Californication 4.évadig
Kicsit leült a sztori, az 1. évad tetszett a legjobban eddig, most ez a tárgyalásos cucc már annyira nem, de még így is teljesen jó agyzsibbasztónak. Nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, Hank Moody kicsit Charlie Harpert juttatja eszembeA lánya szintén egyre jobb, Charlie és a felesége is szenzációs. Karen meg egyszerűen egy remek nő.
Én is 4. évad elején vagyok, szinkronosan kezdtem nézni és nem akartam változtatni. Amúgy nekem a sztori csak másodlagos. A karakterek miatt nézem leginkább. Hank hatalmas, én is író akarok lenni.Sanama írta:Californication 4.évadig
Kicsit leült a sztori, az 1. évad tetszett a legjobban eddig, most ez a tárgyalásos cucc már annyira nem, de még így is teljesen jó agyzsibbasztónak. Nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, Hank Moody kicsit Charlie Harpert juttatja eszembe