Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.02.04. 01:26:12

Dexter S06-hoz van már/lesz magyar szinkron?

Tudom hogy google a barátom, de nem akarok nagyon belemélyedni, mert tuti lesz vmi spoiler és azt mindenképp el akarom kerülni. Jártam már így többször is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
miihii
KHAL

2013.02.03. 22:43:39

palesz77 írta:Az új Spartacushoz már van magyar felirat! 8)

Én még angollal néztem tegnap, jó kis rész volt szerintem. Caesar karaktere tetszik eddig, a csávó meg kegyetlenül ki van gyúrva, kíváncsi vagyok amúgy hogy ő meg Crassus kiket fognak megölni a fő(bb)szereplők közül.
Gannicus a rész végén újabb rajongóra talált, gondolom a rabszolga kiscsajt is láthatjuk majd ruci nélkül.. :D Na meg a római nőcit, van egy sanda gyanúm, hogy Spartacussal összemelegednek majd.
A James Bondos dárdaelkerülés nem lepett meg a végén, már megszokhattuk, úgyhogy nem is zavart nagyon. :D

Amúgy haverommal nagyon jó játékot játszunk, keresd Gannicus kockáit a rész közben.. Elég nehéz játék, nehezebb mint Waldot megtalálni. :D
Na, én is lecsekkoltam a Spartacust.

Kőkemény egy évadnak nézünk elébe, az már látszik. Állati jók az új rosszfiúk, Caesar tényleg bika csávó.

Bár félve kérdem meg a terület kényessége miatt, de mit műveltetett vajon a rabszolgalánnyal a lába között? Késsel ott kapirgálni nem épp üdítő dolog lehet :D

A dárdaelkerülés meg igen laza volt, de az még jobb volt, h akció közben dobtak rá vagy kettőt, amikor felugrott Gannicus mellé, egyszerre jött vagy 10 a nyomába :D

Tiberius meg keményen be fog keverni az eseményekbe, a lázadó ifjúság bilije ki fog még borulni, az tuti :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 21:46:56

sjd írta:
kanty írta:
Cumbee írta:
(homeland)
Az sztem egyértelműen kizárható, hogy az arabokhoz köze lenne, pl. elég csak olyanokra gondolni, hogy az évad elején simán hagyta volna lelövetni Abu Nazirt, nyilvánosságra hozta Brody videóját stb.
Pont ezek miatt gondolom. Brody videóját ő kaparta elő valami ismeretlen forrástól és mintha úgy emlékszem, hogy valami gubanc is volt az évad közben, hogy amég Carrie gyúgyulgatott, neki a Közel-Keleten volt valami megbízása, ami helyett mást csinált. (De lehet ezt csak én képzelem be így utólag.:D) Nazír nagy terve pedig elvileg nem az volt, hogy ő túléli, hanem, hogy valaki más tovább viszi majd a munkáját, így sokkal nagyobbat szólt a dolog. A Brody-s terroristás film pedig kellett ahhoz, hogy Brody-t vissza tudják hozni a képbe és elég közel kerüljön a helyzethez ahhoz, hogy rá lehessen kenni. Ráadásul az uccsó rész végén, amikor bement a halottakhoz, arabul imádkozott. Pedig azok nem arab halottak voltak, hogy csak a tisztelet megadása miatt tegye.
Visszanéztem azt a részt, ahol Nazír fogva tartja Carrie-t:
Carrie:
Sosem jut ki az országból élve.
Nazír:
Tudom.
És nem érdekel.

Ebből (is) következtettem arra, hogy a terv további részében ő már nem volt benne.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:36:39

sjd írta: Ráadásul ha jól emlékszem, az arabok robbanóanyagával követték el az egészet.

Ez pontosan nem derült ki. Ő mondja a végén, hogy nézzék meg, hogy a két cuccnak van-e egymáshoz köze.
Valahogy nekem nem illik bele a képbe, hogy az egész sorozatban van egyetlen egy feddhetetlen karakter. Hosszú távon ez szerintem unalmas is lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:19:49

kanty írta:
Cumbee írta:
(homeland)
Az sztem egyértelműen kizárható, hogy az arabokhoz köze lenne, pl. elég csak olyanokra gondolni, hogy az évad elején simán hagyta volna lelövetni Abu Nazirt, nyilvánosságra hozta Brody videóját stb.
Az viszont még meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg magánakció lett volna részéről. Sztem ennyire nem pszichopata, hogy önszorgalomból megszervezzen egy ekkora terroristaakciót, és őszintén szólva sztem nem is lenne jellemző rá. Ráadásul ha jól emlékszem, az arabok robbanóanyagával követték el az egészet.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:04:35

Cumbee írta: A második éved végéhez lenne egy kérdésem.
Csak szerintem lesz az a vége, hogy kiderül, hogy Saul áll az egész mögött? Nekem a rész végére nagyon az az érzésem lett és kb össze is állnak a dolgok a fejemben. 1-2 szálat visszafuttattam a robbanással kapcsolatban és simán lehetett mindhez köze.
Nekem Saul már az elejétől gyanús. Már az első évadban vártam, hogy mikor derül ki, hogy köze van az egészhez. Aztán most a második évadban is végig figyeltem.
Amúgy lehet ráció benne. Estest megutálta és én úgy érzem, hogy az egész Cégtől már hányingere van. Jól mondta az idősebb tag, ő ehhez túl gyenge. Viszont, ha mindez igaz, akkor abban nem volt igaza, hogy fél bemocskolni a kezét.
Amúgy, hogy gondolod. Saul és az Al-Kaida együtt, vagy csak magányos akció? Mert, ha az utóbbi, akkor kicsit össze egyeztethetetlen azzal, hogy az új Al-Kaida fej magukra vállalta az egészet, persze lehet, hogy csak píár fogás volt. :P
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 20:36:45

kanty írta:Amúgy valaki nézi? Vagy csak magamnak írtam?:P
Én nézem. Viszont nekem kb ez az eddig legérdekesebb sorozatélményem. Rohadt érdekes kettősség van bennem ezzel a sorozattal kapcsolatban, annyira nem vagyok oda érte, az epizódok legnagyobb részében nem rágom le a 10 körmömet, hogy hú, most mi lesz, maga a sorozat összességében sincs rám olyan hatással, mint jó pár másik, hogy pl lesem az időt, hogy mikor jön ki a következő rész, vagy gondolkodom a cselekményeken, hogy mi miért volt, mit kéne csinálni és hasonlók, magyarán nem fog annyira meg a dolog, viszont egyszer sem jutott még eszembe sem a kasza, szal ilyen annyira nem jön át, de mégis minden alkalommal le kell ülnöm és megnéznem a soron következő részt, mert látnom kell.:D Fura kettősség...

A Carrie-Brody részhez amit kérdeztél:
Tudják Nazírék, hogy találkoznak, amikor először összefutottak asszem a CIA épületének a lépcsőjén, akkor Brody beszélt az összekötővel és ők mondták neki, hogy maradjon közel hozzá. Legalábbis ha jól emlékszem, nem most volt, amikor azokat a részeket néztem.

A második éved végéhez lenne egy kérdésem.
Csak szerintem lesz az a vége, hogy kiderül, hogy Saul áll az egész mögött? Nekem a rész végére nagyon az az érzésem lett és kb össze is állnak a dolgok a fejemben. 1-2 szálat visszafuttattam a robbanással kapcsolatban és simán lehetett mindhez köze.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.02.03. 20:01:30

Az új Spartacushoz már van magyar felirat! 8)

Én még angollal néztem tegnap, jó kis rész volt szerintem. Caesar karaktere tetszik eddig, a csávó meg kegyetlenül ki van gyúrva, kíváncsi vagyok amúgy hogy ő meg Crassus kiket fognak megölni a fő(bb)szereplők közül.
Gannicus a rész végén újabb rajongóra talált, gondolom a rabszolga kiscsajt is láthatjuk majd ruci nélkül.. :D Na meg a római nőcit, van egy sanda gyanúm, hogy Spartacussal összemelegednek majd.
A James Bondos dárdaelkerülés nem lepett meg a végén, már megszokhattuk, úgyhogy nem is zavart nagyon. :D

Amúgy haverommal nagyon jó játékot játszunk, keresd Gannicus kockáit a rész közben.. Elég nehéz játék, nehezebb mint Waldot megtalálni. :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.03. 09:31:01

kanty írta:Amúgy valaki nézi? Vagy csak magamnak írtam?:P
Nézem, nézem, idáig én írogattam magamnak, azért is vártam, hogy mit fogsz gondolni.

Sztem többnyire igaz dolgokat írsz, mondjuk meglepett, hogy nem azokat soroltad fel hibaként, amit a többség, de így is jogos sok minden.
Számomra ami nagyon hiányzott, hogy nem volt egy igazi esemény (terrorista-akció), amire az egész évad kiment volna, leginkább csak úgy történgettek a dolgok, de nem mutatott előre a sztori. (de írtam erről a blogon, sokkal bővebben)
Zaen írta:ui.: és még ismerek vagy két embert, akik ugyanígy vélekednek. :) Csak, hogy legyen egy kis kontraszt.
Én is egyre inkább így vagyok, az elején még azt mondtam, hogy ebben megvan a potenciál, de azóta megragadt ezen a szinten, és nem kezdte kihasználni a lehetőségeit. Így meg részről-részre idegesítőbbek a hibái és egyre nevetségesebb dolgok történnek. De még így is minimum egy középszerű sorozat, szóval egyelőre még nézem.

Last Resort utolsó két részét megnézte vki? Történt valami említésre méltó?

Most meg ülök neki a lemaradásomnak, elég sok mindent kell bepótolnom, kezdve a Spartacus-szal.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.02. 19:35:25

Homelad 2. évad

Az első évad nekem nem volt, akkor eldobom az agyam hatás, de azért kíváncsian vártam a folytatást. Azt kell, hogy mondjam, voltak jó részek, de voltak olyan hibák, amik számomra az egészet kicsit komolytalanná tették. A vége viszont érdekes volt, direkt nem mondom, hogy jó, annyit elértek, hogy a harmadik évadot is fogom nézni.
Az első évad végén úgy éreztem, hogy kicsit nesze semmi fod meg jól-t játszottak. Igazából az egész bombás ügy nem tetszett nekem. Nem ölték meg Brody-t, mert akkor kb. a sorozatnak annyi lett volna. Kicsit az volt az érzésem, hogy sietnek. Persze ennek megvannak az előnyei is, csak nem tudom, hogy ebből a sorozatból, hogy lehetne kihozni négy, öt évadot.

Magától értetődő volt, hogy Carrie sokáig nem fog salátát szedni a kertben és visszafog térni a Céghez. Ezt ügyesen meg is oldották. Ami viszont nem tetszik, hogy Carrie betegségét, hogy kezelik. Egyáltalán az egész karakterrel néha mit csinálnak. Beteg, olyan betegsége van, amivel még a CIA közelében sem lehetne, de ő nyugodtan eldolgozik vele. Egyáltalán ezzel a betegséggel mit akarnak? Az első évad végére kellett, azt elismerem, de itt a második elején miért nem lehetett lezárni? Mert, amit utána csináltak vele, az néha már nevetséges volt. Egyik pillanatban még öngyilkos akar lenni, a másikban pedig már ő vezet egy titkos küldetést, s teszi mindezt a CIA-nál. Aztán a másik dolog, ez a karakter tényleg mindent megtehet. Ismét a CIA, ahol állítólag vér profik dolgoznak, ahol még az orrfújást is meg kell pontosan tervezni. Erre van egy terv, amit Carrie akkor szeg meg, amikor csak kedve van. Ha úgy dönt Bejrútban játszik hőst, ha pedig olyanja van, akkor épp a legnagyobb ellenség előtt majdnem leleplezi saját magát, és ezzel az ő és az egész Cég több éves munkáját. Ezek olyan dolgok, amiket egy ilyen sorozat szerintem nem szabadna, hogy megengedjen magának.

Tovább haladva az évadban. Az tetszett, amikor Brodyt elkapták. Féltem, hogy ismét kezdődik egy több részen át tartó megfigyelés, csakúgy, mint az első évadban, annyi különbséggel, hogy most már mindenki tud róla. A vallatása is hatásos volt, és azt is lehittem neki, hogy tényleg átáll. Elege lett az egészből, megnyugodott, hogy végre nem kell többet hazudnia.
Aztán végre Nazír is színre lépett. Mert az volt az érzésem, hogy csak beszél róla mindenki és közben már nem is létezik. Az elfogása az üldözése is eléggé jóra sikeredett. Itt azt hiányoltam, hogy nem igazán tudtuk meg, hogy milyen is Nazír. Egy rövid részlet volt csak, amikor tényleg emberként beszélt, amikor tényleg megmutatta, hogy milyen is. Plusz jó lett volna, ha az ő rendszerüket, az ő világukat is jobban megismerhetjük. Itt jut eszembe. Brody átáll, rendszeresen találkozik Carrie-vel, de Nazírék mégsem tudják meg. Hogy, hogy nem figyelték őt? Ismét egy elég amatőr hiba szerintem, holott például a szabónak a házát végig figyelték, ezt elmondta a riporter csaj.

Az utolsó része első fele pedig hatalmas időhúzás volt. Kiderül, hogy Quinn mégsem öli meg Brody-t és látom, hogy van még 30 perc, gondoltam, hogy valami nagy dolognak kell történnie. Mondjuk én arra számítottam, hogy Brody ésCarrie valamilyen úton-módon kiszúrja, hogy leakarják vadászni és megszöknek, ezzel pedig meg is lett volna a következő évad témája. Nem így lett, a sorozatírók kicsit jobbat hoztak ki belőle, mint tettem volna én :P.

A folyatás érdekes lesz.Majdnem az összes negatív szereplőt kiiktatták, tehát most valami nagyon új fele fog elindulni a sorozat. Az alelnök halálát nem sajnálom, valahogy abban a karakterben nem éreztem az erőt. Viszont Estesben szerintem még lett volna tartalék, de ott is kiírták. Ezzel elvarrva az egész robbanós szálat.
Hogy most mi lesz? Carrie minden bizonnyal minden erejével azon fog dolgozni, hogy tisztára mossa Brody-t. Lehet, hogy az egész történeket elmondja Saulnak is. Az a kérdés, hogy Saul, hogy fogja kezelni az egészet. Egyáltalán, hogy fogja kezelni, hogy most ő lesz a főnök. Az eddig abszolút pozitív karaktert mennyire fogja megváltoztatni az a tény, hogy most már az ő kezében lesz a hatalom? Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz az a tisztalelkű, kedves, szerethető, öreg Medve, aki volt egészen idáig.
Brody? Érdekes, hogy benne még mennyi van. Nazír meghalt, az alelnök meghalt, már minden dolog lezárult, ami miatt ő fontos. Remélhetőleg nem abból fog állni a harmadik, hogy nézzük Brody menekülését. Nem akarok egy újabb Szökést nézni.

A színészi játékokkal ebben az évadban sem volt gond. Nálam ilyen tekintetben a második évad abszolút favoritja Mandy Patinkin. Végig érdekes volt, végig jól játszott. Vele kapcsolatban ostoba hibákat nem követtek el, és ami a legfontosabb, úgy érzem, hogy az ő ideje csak most fog igazán eljönni.
Damian Lewis is érdekes lesz. Az előbb leírtak miatt kérdéses, hogy vele kapcsolatban mit találnak ki. Remélhetőleg sikerül megújulnia a karakternek és nem írják majd ki. Nélküle az egész sorozat elveszíteni az egész varázsát.
A Dana-t alakító csajt remélem sokáig már nem kell nézzem, hihetetlen, hogy mennyire irritáló, elkényeztetett a csaj :D. Mondjuk az anyja sem a kedvencem. Így, hogy már nincsenek olyan szoros kapcsolataba Brodyval, remélhetőleg kevesebb figyelmet kapnak majd.

Összességében nem volt rossz, talán kicsivel a hibák miatt gyengébb, mint az első évad. A Homelad-del kapcsolatban mindig az az érzésem, hogy itt van egy sorozat az amerikai népnek, egy sorozat, amire büszkék lehetnek és ennek köszönhetően nyer megannyi díjat. Mondjuk azt megnézném, hogy Irakban mikor mutatja be valamelyik csatorna. :lol:
Amúgy valaki nézi? Vagy csak magamnak írtam?:P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.01. 18:10:47

Making Of Game Of Thrones Season 3: Vlog #3 - Intensity Of Iceland
http://www.youtube.com/watch?v=d3-hlG6Nn1s
Tormund mekkora figura lesz! :lol: Szegény Jon meg nagyon fázik. :D
messideco
Presidente del Barça

2013.02.01. 16:30:34

Following

A Pilotot megnéztem, de nem tudom. Nem fogott meg annyira, a második résznek adok még egy esélyt...

Be kell pótolnom még a Spartacus előzménytörténetét, illetve a régi évadát, és jöhet a mostani :D
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.01. 15:35:28

messideco írta:A HYMIM-ből lesz még egy évad, és elvileg az lesz az utolsó :)
Olvastam én is, jó sokáig húzzák, minél több pénzt akarnak belőle látni.
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy az lesz az utolsó, már a 8. évadra is ezt mondták...
Amúgy kinézem belőlük, hogy a végén semmi sem fog kiderülni. :D
messideco
Presidente del Barça

2013.01.31. 22:37:10

A HYMIM-ből lesz még egy évad, és elvileg az lesz az utolsó :)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.31. 12:17:21

Megértem a "vádpontjaidat" :D még ha nem is értek vele egyet teljes mértékben.
Pl nekem a Dexter nem működött semennyire, két évadot megnéztem, vértizzadva, nagyon apránként,mert annyira nem fogott meg. csak nagyon nagy a hájpja,gondoltam,előbb utóbb megfog engem is,de nem.

Szóval kit mi fog meg, én bírom az ilyen féle sorozatokat,amikor a háttérben is mozgolódik valami.
Persze a negatívumokat én is látom,de egyenlőre több nálam a pozitívum, van néhány karakter akiket megszerettem, úgyhogy amíg nem csalódok nagyot nézem. Bár én amit elkezdtem sorozatokat,azokat végig is néztem mindig, kivéve a Dextert, az valahogy nem jött be.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zaen
Jugador del Barça

2013.01.31. 10:39:31

csababarca írta:Ízlések és pofonok.
Minden sorozat kiszámítható, főleg,hogy ez képregényből készült, így tartalmaznia kell bizonyos formulákat.

pl. én meg majdnem biztosra veszem, hogy majd a barátja Tommy is előbb utóbb az ellensége lesz, átveszi apja helyét, fekete íjászként...

Meg egy csomó dolgot lehet előre sejteni, de ha jó a kivitelezés,akkor élvezhető a sorozat. És itt szerintem jó, főleg hogy még rengeteg dolog nem derült ki, konkrétan a szigetről semmi, a háttérben mozgolódó szervezetről semmi.
Ízlések és pofonok, ebben egyetértünk, és azt is értem, hogy a képregény miatt valamennyire követnie kell a már ott leírt sztorit, de azért szerintem sokkal jobban meg lehetett volna oldani.

Nekem az a problémám, hogy egy high concept sorozatot vártam az Arrowtól, fordulatos befejezésekkel, hogy várjam vajon mi lesz a következő részben, de ezt nem igazán sikerült összehozniuk. Néha az az érzésem van mikor nézem, mintha egy Szívek szállodáját néznék, annyi különbséggel, hogy minden részben van egy jól koreografált harcjelenet (na jó ez azért lehet túlzás :)). Engem nem igazán izgat mi történt a szigeten (amit eddig mutattak, az se volt érdekes belőle), a háttérben mozgolódó szervezet pedig még működhetne is (lsd. Szökés, vagy akár a Homeland valamilyen szinten), de a sorozatból hiányzik az a realitás (hiszen képregény adaptáció), hogy ezt érdekesen be tudja mutatni (szóval pl. nem várhatunk tőle ilyen amcsi-kormány konspirációs dolgot).

A spoileres résszel pedig teljes mértékben egyetértek, fogalmam sincs, hogy miért nem gondoltam még rá (lehet azért mert eszembe sincs "gondolkodni" a sorozaton, ellentétben más sorozatokkal, miután megnéztem az adott részt), de egyetértek, hogy biztosan így lesz.

messideco írta: +1

Van két rész elmaradásom, megnézem azokat is :) Kissé lecsónak tűnik, hiszen sok klisét tartalmaz, de nálam nagyon működik. Eddig akik elkezdték nézni mind pozitívan vélekednek róla :D
Bár nem vagyok ennek a fórumnak a legaktívabb fórumozója (szóval biztos többet adtok mások véleményére), de azért felteszem a kezem, hogy pár hozzászólással lejjebb én negatívan vélekedtem róla...^^

ui.: és még ismerek vagy két embert, akik ugyanígy vélekednek. :) Csak, hogy legyen egy kis kontraszt.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.01.31. 10:20:06

csababarca írta:Arrow-t nézzétek, elég komoly kis sorozat, rengeteg potenciállal, néhány eyecandy csajjal :D
én tegnap daráltam le egyhuzamban az eddig leadott 11 részt, és durván megfogott.
+1

Van két rész elmaradásom, megnézem azokat is :) Kissé lecsónak tűnik, hiszen sok klisét tartalmaz, de nálam nagyon működik. Eddig akik elkezdték nézni mind pozitívan vélekednek róla :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.31. 09:58:55

Ízlések és pofonok.
Minden sorozat kiszámítható, főleg,hogy ez képregényből készült, így tartalmaznia kell bizonyos formulákat.

pl. én meg majdnem biztosra veszem, hogy majd a barátja Tommy is előbb utóbb az ellensége lesz, átveszi apja helyét, fekete íjászként...

Meg egy csomó dolgot lehet előre sejteni, de ha jó a kivitelezés,akkor élvezhető a sorozat. És itt szerintem jó, főleg hogy még rengeteg dolog nem derült ki, konkrétan a szigetről semmi, a háttérben mozgolódó szervezetről semmi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zaen
Jugador del Barça

2013.01.31. 09:46:29

csababarca írta:Arrow-t nézzétek, elég komoly kis sorozat, rengeteg potenciállal, néhány eyecandy csajjal :D
én tegnap daráltam le egyhuzamban az eddig leadott 11 részt, és durván megfogott.
Én is láttam eddig az összes részt, és még az első pár rész szórakoztató is volt (az újdonság varázsa), de összességében szerintem egy sablonos, kiszámítható sorozat, nem túl tehetséges színészekkel, érdektelen karakterekkel.
Megnézem még a hátralévő két részt belőle azért, csak mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg úgy végződik-e az első évad ahogy gondolom (sablonosan), de nálam ígyis úgyis kasza.

ui.: ja és csak, hogy illusztráljam, hogy mennyire kiszámítható, fogadok, hogy a húga 1-2 évad múlva úgyszintén megtanul íjászkodni olimpiai szinten pár hónap alatt, és együtt fogják kergetni a vigilantekat mint Batman és Robin...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zaen 2013.01.31. 10:09:30-kor.
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.01.31. 08:50:08

Jó kis sorozatokat szedtetek össze :) Eddig:

Following
Sherlock és Watson
Arrow

Mindegyikbe belevágok majd a hétvégén.
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.31. 00:39:26

Arrow-t nézzétek, elég komoly kis sorozat, rengeteg potenciállal, néhány eyecandy csajjal :D
miihii
KHAL

2013.01.31. 00:34:51

Na még egy sorozatot megpróbálok asszem.

A címe Elementary - Sherlock és Watson. Az első rész jó volt, most látom már van második is, ezért is jutott eszembe írni róla :)

Ez is a napjainkban játszódó különc tanácsadó nyomozó - doki kombó köré épül. Lucy Liu Dr Watson :D

Vki látta már?

Ez a V-isitors - V, mint veszélyes meg igencsak tetszik megint, bár miután Gergő felhomályosított a továbbiakra, így nem annyira élem bele magam :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.28. 21:41:49

kanty írta:
Sanama írta:Californication 4.évadig

Kicsit leült a sztori, az 1. évad tetszett a legjobban eddig, most ez a tárgyalásos cucc már annyira nem, de még így is teljesen jó agyzsibbasztónak. Nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, Hank Moody kicsit Charlie Harpert juttatja eszembe :D
Én is 4. évad elején vagyok, szinkronosan kezdtem nézni és nem akartam változtatni. Amúgy nekem a sztori csak másodlagos. A karakterek miatt nézem leginkább. Hank hatalmas, én is író akarok lenni. :D A lánya szintén egyre jobb, Charlie és a felesége is szenzációs. Karen meg egyszerűen egy remek nő. :)
Persze, másodlagos, csak valahogy kicsit már össze-vissza megy nekem, de mondom, ettől függetlenül remek.

Charlie a kedvencem :D 5.évadban már az elején könnyesre röhögtem magam Charlie-n :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.28. 21:33:19

Sanama írta:Californication 4.évadig

Kicsit leült a sztori, az 1. évad tetszett a legjobban eddig, most ez a tárgyalásos cucc már annyira nem, de még így is teljesen jó agyzsibbasztónak. Nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, Hank Moody kicsit Charlie Harpert juttatja eszembe :D
Én is 4. évad elején vagyok, szinkronosan kezdtem nézni és nem akartam változtatni. Amúgy nekem a sztori csak másodlagos. A karakterek miatt nézem leginkább. Hank hatalmas, én is író akarok lenni. :D A lánya szintén egyre jobb, Charlie és a felesége is szenzációs. Karen meg egyszerűen egy remek nő. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.28. 21:02:39

Californication 4.évadig

Válasz küldése