Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Yaya(07-10) írta:Hali!
Április elején Barcelonában töltök egy hetet, és a PSG elleni meccset szeretném a helyszínen megtekinteni. Nézegettem ezzel kapcsolatban az oldalakat, és nem találtam valami vonzónak a jegyárakat... 120-130euro között volt a legolcsóbb, ráadásul azt sem tudom hová ülök, mert még szektor sincs sokszor megjelölve, csak a kategória. a másik, hogy ketten mennénk, és azt sem tudom, egymás mellé szól-e a jegy...Szóval jegyvásárlásban kérném a segítségeteket, mert egyelőre sötétben tapogatózom...
én is küldök egy email-t, az a biztos.
Köszi!
köszi írtam !Mihu írta:Ha rám hallgatsz, akkor magadnak intézel mindent. Ha szükséged van segítségre, nyugodtan írj nekem PÜ-t, vagy e-mail-t. Az e-mail-t gyakrabban olvasom. Mi most voltunk kint a Milan meccsen, és repjegy, szállás, transzfer oda-vissza, ottani közlekedés, meccsjegy kijött 100.000-ből. Ugyan ez utazási irodánál 150nél kezdődik, és sokkal rosszabb helyre, mint ahol mi ültünk.phobia írta:
köszi akkor jobb mint amire számítottam, magyar jegyirodáknál 50 től kezdődnek...nyilván ráteszik a saját részüket de 3. kategóriás jegyért az 50 et sokkaltam volna
Az utazási irodák a világ egyik legnagyobb lehúzásai. A Milan ellen a jegyünk 21.000 volt, ugyan az a jegy a Pegazusnál 65. Erről ennyit...
Ha rám hallgatsz, akkor magadnak intézel mindent. Ha szükséged van segítségre, nyugodtan írj nekem PÜ-t, vagy e-mail-t. Az e-mail-t gyakrabban olvasom. Mi most voltunk kint a Milan meccsen, és repjegy, szállás, transzfer oda-vissza, ottani közlekedés, meccsjegy kijött 100.000-ből. Ugyan ez utazási irodánál 150nél kezdődik, és sokkal rosszabb helyre, mint ahol mi ültünk.phobia írta:
köszi akkor jobb mint amire számítottam, magyar jegyirodáknál 50 től kezdődnek...nyilván ráteszik a saját részüket de 3. kategóriás jegyért az 50 et sokkaltam volna
köszi akkor jobb mint amire számítottam, magyar jegyirodáknál 50 től kezdődnek...nyilván ráteszik a saját részüket de 3. kategóriás jegyért az 50 et sokkaltam volnaMihu írta:A Milan ellen 50 és 150 euró között mozogtak. Jegyárusítás pedig szerintem az elkövetkező pár napban kezdődik meg. Az is lehet, hogy már hétfőn.phobia írta:mikor kezdik meg a psg elleni hazai meccsre a jegy árusítást??? eredetileg a mallorca elleni hazaira mentem volna, mert akkor leszek barcelonába, de így már inkább érdekelne a BL, nagyjából milyen jegyárakra lehet számítani szerintetek ?:))
A Milan ellen 50 és 150 euró között mozogtak. Jegyárusítás pedig szerintem az elkövetkező pár napban kezdődik meg. Az is lehet, hogy már hétfőn.phobia írta:mikor kezdik meg a psg elleni hazai meccsre a jegy árusítást??? eredetileg a mallorca elleni hazaira mentem volna, mert akkor leszek barcelonába, de így már inkább érdekelne a BL, nagyjából milyen jegyárakra lehet számítani szerintetek ?:))
Rabbit Bike üzlete magyarok vezetik!gyuszus írta:Június 1-én megyek a hazai meccsre, valami jó szállás a szentély közelében? Hostelek annyira nem érdekelnek inkább valami olcsóbb 3 csillagos szálloda, vagy hasonló kategória lenne kézenfekvő. Köszi előre is!
Az mellette áll...recrea írta:Ez nem épp a repi-Audi.BritishKnight írta:Egyszer észrevettem egy fullos autót, és ki ül benne? HÁT MESSI
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0847_n.jpg
Ez nem épp a repi-Audi.BritishKnight írta:Egyszer észrevettem egy fullos autót, és ki ül benne? HÁT MESSI
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0847_n.jpg
azért szerintem az esély sem olyan kicsi, képesnek tartom a csapatot 2 vagy 3 gólt lőni a hullámvölgy ellenére is... lényeg, hogy ne kapjunk, szóval szerintem is akár még egy nagy meccs is lehet belőle!CsacsMate írta:Azért ne keseredj el, mert lehet, hogy történelmi pillanatnak leszel a része.Mihu írta:Sajnos a Milan elleni meccset sikerült kiválasztanisalas9 írta: Nincs mit! Mikor és melyik mérkőzésre mész?
Persze az esély kicsi, de megvan, és az a lényeg.
Azért ne keseredj el, mert lehet, hogy történelmi pillanatnak leszel a része.Mihu írta:Sajnos a Milan elleni meccset sikerült kiválasztanisalas9 írta:Nincs mit! Mikor és melyik mérkőzésre mész?Mihu írta:Köszi![]()
Köszisalas9 írta:Remélem ezek segítenek valamennyitMihu írta:Valaki tudna nekem írni pár szót a barcelonai közlekedésről?![]()
Repülőtérrel kapcsolatban:
Barcelona International Airport I.
Barcelona International Airport II.
Barcelona:
Városnéző busz
Városi buszok, utazás
MegtörténtDrigo írta:Köszi annak, aki kitölti.
Remélem ezek segítenek valamennyitMihu írta:Valaki tudna nekem írni pár szót a barcelonai közlekedésről?
MegtörténtDrigo írta:Köszi annak, aki kitölti.
Hello. Nekem is megadatott, hogy élőben nézhettem végig a meccset. Nekem is a Puyol cseréje a legmeglepőbb dolog. Mi is egy óriási élménnyel gazdagodtunk. A képeidet elnézve mi az előtted lévő szektorban ültünkBritishKnight írta:Egy kis érdekesség a meccsről:
Puyol lecserélésekor nagyobb volt az ujjongás mint bármely gólnál