Sziasztok!
Útitársa(ka)t keresnék egy 3-4 napos barcelonai utazásra, természetesen meccsel egybekötve. Ahogy az előbbiekben is olvastam, és nyilván így is van, utazási irodán keresztül jóval drágább. Így én is az egyéni szervezésre szavazok, viszont egyedül nem szeretnék menni. Nem is hiszem, hogy tökéletesen meg tudnám szervezni , ugyanis csoportos szervezésen kívül nem igazán utaztam még külföldre, nincs benne rutinom, a másik probléma még a nyelvtudás hiánya. Különben is jobb egy jó kis társasággal egy buliként átélni egy ilyen hosszú hétvégét, mint egy kötöttebb utazási iroda által szervezett túrát.
Elsősorban érdekelne a PSG elleni visszavágó, a továbbjutás esetén az elődöntő visszavágója (bár nem tudom, az mennyivel lesz drágább), és a június 1-i Malaga elleni utolsó fordulós bajnoki, ahol bajnokavatás lesz. De ha valakinek más terve van a mérkőzést illetően, én szívesen alkalmazkodom, a lényeg, hogy a tavaszi szezonban kijussak egy ilyen túrára.

Ha vannak, akik jártasak az ilyesmiben (vagy nem, de bevállalósak

), és szívesen utaznának egy Barca fanatikussal, őket kérem, hogy írjanak pü-t vagy emailt (
gardonyimate@windowslive.com).
Köszönöm!