Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, nagyon kulturált mindenki és meglepő hogy el tud tűnni majdnem 100ezer ember. Az utcán azért hömpölyög a tömeg kicsit, de valahogy eltűnik mindenki elég hamar. Metróról én nem tudok nyilatkozni mert egy olyan szállásom volt ami közel volt a stadionhoz és gyalog mentem "haza".phobia írta:tényleg nagy élmény ott lenni és nekem se lépett kifelé menet senki se a lábamrakulturáltan lemennek ezek a fesztivál méretű/létszámú mérkőzések, les cortsnál meg a maria cristina metronál szép kis sor van ilyenkor, de viszonylag hamar elszállítják a népet. ebben a városban minden a fociról szól
Szóval néhány gondolat, még az is lehet hosszú lesz. Azzal nem mondok biztos újat senkinek hogy mekkora élmény a Nou Campba belépni, tényleg olyan érzés mintha egy szentélybe lépne be az ember. Meccs előtti napon elmentem a jegyért amit ticketmasteren vettem. A 434-es szektorban ültem, harmadik gyűrűs de jó helyen, a Grandstanddal szembeni hosszú oldalon. A meccs előtti napon a Botigában voltam, hát tényleg a Barca hívek mekkája a hely, minden mi szem-szájnak ingere. Ki volt fogyva a 10-es Messi mez M-es méretben mert annyira viszikdiagonal írta:Ma jöttem vissza Barcelonából, a meccs után még maradtam két napot. Óriási élmény volt, gondoltam írok majd egy hosszabb beszámolót az érzéseimről, gondolataimról ha van rá igény.
Szerintem szinte lehetetlen lesz jegyet szerezni vagy csak horror áron.domi1991 írta:Tervez valaki menni az elödöntö visszavágójára???
szia! mi itt voltunk most szombattól szerdáig : http://www.booking.com/hotel/es/santa-m ... 3godAXMA1gBarca96 írta:Sziasztok.
Nemsokára megyek Barcelonába.
Tudnátok ajánlani valami jó szállást?
Nem tudom milyen összegben gondolkozol, de mi itt voltunk tavaly: http://www.booking.com/hotel/es/century ... g_modemailBarca96 írta:Sziasztok.
Nemsokára megyek Barcelonába.
Tudnátok ajánlani valami jó szállást?
Én azt mondanám ott is lesz valószínűleg azért, meccs előtt egy-két nappal sok bérletes visszamondja és az ő helyeiket egyből beteszik a rendszerbe, így egyszerű földi halandók is bejuthatnak mint mi:-) Meg másik hogy amit te is írsz szerencsére a Nou Camp hatalmas és majdnem 100ezer ember fér be.domi1991 írta:Sziasztok.Szerintetek tul kockázatos lenne ha a Barca BL meccsére a helyszinen venném meg a jegyet?Neztem az adatokat es pl a R.Madrid ellen is volt meg hely 97000 voltak a stadionban es tudtommal 99000 beférnek...
irtam PÜfz9999 írta:Szia!
Nem rontottál el semmit, a jegyeket Barcelonában tudod átvenni a Camp Nou jegyirodáknál, vagy ServiCaixa bank automatáknál. NAGYON FONTOS, hogy legyen nálad a bankkártya, amivel a jegyeket vásároltad !!!
Ha tudok még segíteni, szólj!
Itt lehet látni a kategóriákat és árakat:Yaya(07-10) írta:hát nem tudom, nem nagyon sikerül kiigazodni a honlapon. az biztos, hogy ennél a kategóriánál még van feljebb(kupaelődöntőn drágább jegyek voltak)...A negyeddöntőn nyugodtan lehet 170-180euros átlagjeggyel számolni, ami közel 18misi egy mérkőzésért. az elődöntő szerintem kb 20-30cal lesz ennél is drágább, így a bevétel elérheti a 20 millát is. nem rossz biznisz ez a BL.Mihu írta:Ráadásul az El Clasiconál is drágább jegyárak vannak. Mi lesz az elődöntőben? 200ezerbe fog kerülni egy jegy?Yaya(07-10) írta:ez a jegyvásárlás elég stresszes dolog...gyakorlatilag 20 perc alatt elfogytak a jegyek a PSG elleni visszavágóra a barca hivatalos oldaláról...15 perc kattintgatás, és állandóan a nincs elég hely válasz...talán Ini góljánál örültem ennyire legutóbb, mint most amikor megláttam az üres székeket.muszáj lesz összehaverkodni egy pártolói taggal, akinek a segítségével a jövőben ezek a tranzakciók lerendezhetők. ez nem állapot...
hát nem tudom, nem nagyon sikerül kiigazodni a honlapon. az biztos, hogy ennél a kategóriánál még van feljebb(kupaelődöntőn drágább jegyek voltak)...A negyeddöntőn nyugodtan lehet 170-180euros átlagjeggyel számolni, ami közel 18misi egy mérkőzésért. az elődöntő szerintem kb 20-30cal lesz ennél is drágább, így a bevétel elérheti a 20 millát is. nem rossz biznisz ez a BL.Mihu írta:Ráadásul az El Clasiconál is drágább jegyárak vannak. Mi lesz az elődöntőben? 200ezerbe fog kerülni egy jegy?Yaya(07-10) írta:ez a jegyvásárlás elég stresszes dolog...gyakorlatilag 20 perc alatt elfogytak a jegyek a PSG elleni visszavágóra a barca hivatalos oldaláról...15 perc kattintgatás, és állandóan a nincs elég hely válasz...talán Ini góljánál örültem ennyire legutóbb, mint most amikor megláttam az üres székeket.muszáj lesz összehaverkodni egy pártolói taggal, akinek a segítségével a jövőben ezek a tranzakciók lerendezhetők. ez nem állapot...
Bezony, a debreceni egyetemesronaldinho89 írta: csao, debreceni egyetem?mert én is ezt nézem, szerintem holnap befizetem. ha megéri ha nem. valóra válhat egy álom
Ráadásul az El Clasiconál is drágább jegyárak vannak. Mi lesz az elődöntőben? 200ezerbe fog kerülni egy jegy?Yaya(07-10) írta:ez a jegyvásárlás elég stresszes dolog...gyakorlatilag 20 perc alatt elfogytak a jegyek a PSG elleni visszavágóra a barca hivatalos oldaláról...15 perc kattintgatás, és állandóan a nincs elég hely válasz...talán Ini góljánál örültem ennyire legutóbb, mint most amikor megláttam az üres székeket.muszáj lesz összehaverkodni egy pártolói taggal, akinek a segítségével a jövőben ezek a tranzakciók lerendezhetők. ez nem állapot...
csao, debreceni egyetem?kudu írta:Lehetőségem lenne 50e ft-ért egyetemi utazás keretében kijutni Barcelonába. (ebben benne van a szállás+az utazás busszal is, 5 nap)
Ez mennyire éri meg szerintetek?![]()
Illetve mennyit kellene még költeni az ottani utazásokra?
Szeretnék mindenképp egy stadiontúrát, meg azért szétnézni a városban.