Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pont attól jó film, hogy "semmi extra". nem akar többnek látszani mint amilui1698 írta:Egy különc srác feljegyzései
Most szúrjatok nyakon, de ez mitől 8,1 az imdb-n?
6/10
Ezt elhiszem, főleg manapság. Egyre nevetségesebb fordítások jönnek ki, a nem hivatalosak között is jócskán esett a színvonal. Én már úgy vagyok vele, ha nincs erőm magamnak nézés közben fordítani, akkor legyen szinkron. Ott legalább nem tudom meg, hogy mi mindent szerencsétlenkedtek el. A filmcímek fordítási komplikáltsága után ez már egyébként nem meglepő szerintem.sjd írta: ja és amúgy a felirat kritikán aluli volt, 3-4 elgépelés, legalább kétszer ennyi félrefordítás, a szóviccekkel már nem is erőlködtek. Ultragáz, h egy amatőr fordító a feliratok.info-ra pl. fél nap alatt minőségibb munkát hoz össze, mint amit a magyar forgalmazó itt a vászonra engedett.
Ebből kifolyólag szerintem csak eredeti nyelven igazán élvezhető, hihetetlen töketlen szinkront kapott C. Hall...Deus írta:
Másik filmet is ajánlok:
Gamer (Játék a végsőkig), Gerard Butler a főszereplő. Akciódús, jövőben játszódik. Szerintem sokkal jobb mint a Total Recall remake. Egy kis bónusz: Dexter a főgonosz benne
messideco írta:Total recall - az tavalyi remakeről van szó.
Kate Beckinsale a csaj
Imádom ha becézgetnek. nem. Max a Roló, de nincs többvisca el barca írta: kösz, kösz, én is erre tippeltem, ismerve a mi Rollerunk ízlését
kösz, kösz, én is erre tippeltem, ismerve a mi Rollerunk ízlésétlui1698 írta:http://www.imdb.com/title/tt0856288/visca el barca írta:ehhez egy linket adjál már légyszi (vagy akár Roller) mert van 37 ilyen nevű film.
Amúgy még Ott bent címen is fut, nem tudom melyik az "igazi".
http://www.imdb.com/title/tt0856288/visca el barca írta:ehhez egy linket adjál már légyszi (vagy akár Roller) mert van 37 ilyen nevű film.
ehhez egy linket adjál már légyszi (vagy akár Rollerlui1698 írta:A betolakodó
Roller () írta már többször is, hogy jó, hát gondoltam kap egy esélyt. És mit ad isten, egész tűrhető volt.
Nem volt túl hosszú, végig feszült volt, vér is volt dögivel, meg pár beteg jelenet. Szóval egynek elment, így meccs előtt.
7/10