Stalkyard írta:
Minőségbeli kontrasztra. De ezt úgy kell inkább érteni, hogy nem a sorozat rossz, hanem a könyv túl jó. Nekem nem tudta visszaadni az élményt teljes mértékben. Plusz a díszletek, és a látvány sem ragadtatott el, nem tudom, ezzel a későbbi évadokban mi a helyzet, de eléggé illúzióromboló volt emlékeim szerint. Meg a sok kisebb változtatás is zavart.
Tarsi88 írta:
Hát lehet, hogy nekem van túl élénk képzelő erőm, de szerintem a kosztümök kifejezetten gyengék Martin papa leírásaihoz képest. A díszletek vegyesek szerintem, néhol egészen kiválóak, részletesek, a következő jelentben viszont annyira elnagyolt hogy az már fáj.
Mondtam, h abban egyetértünk, h egy könyvhöz sem nagyon tud felérni a belőle készült sorozat, film, mivel a néző/olvasó fantáziájára van bízva az egész, ez meg alapvetően fantasy, uh pláne
És nyilván részletgazdagabb, kidolgozottabb az írott verzió, de nekem ettől függetlenül nagyon tetszenek a díszletek és a ruhák, apróságok úgy ánblokk. Persze ez meg nem azt jelenti, h mindenki másnak is tetszenie kellene
A változtatások pedig ugye valahol szükségszerűek, mert annyi helyszín és apróbb cselekmény, karakter van még a képben, h rengeteg időt és lóvét vinne el, így kicsit csavarnak a dolgon. Ezek nekem szintén tetszenek, bár néha pöszén nézek, h ezt miért így oldották meg, mivel totál máshogy van, mint a könyvben, de sztem igen jól jönnek ki belőle még így is.
Na mindegy, akinek tetszik, teszik, ha nem, nem. Annyi biztos, h bármilyen téren nézzük: könyv > sorozat

Viszont az HBO remekül átültette eddig a leírtakat, engem megvettek