Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem inkább neked kéne sürgősen szert tenned egy humorérzékre, bár azt látom már zseniális módon összeraktad, hogy GT viccelt. Ne add fel, menni fog ez, csak próbálkozni kell.House írta:GT viccelt a meleg-poénnal, és SJD könyörgöm ne vegyél már mindent halál komolyan, mert már a karók kezdenek kikandikálni hátulról...
Ne riogass.sjd írta:Majd diplomázás után meglátod, hogy nem humor volt.![]()
Tudod, voltam bölcsész-előképzésen a múlt héten. Ilyeneket is tanulunk, nem csak Big Mac-zabálást.sjd írta:Azt nem mondtad, hogy tudod, hogy hol lakom, akkor nem álltam volna neki keménykedni veled.![]()
![]()
Hát ha a Realba igazolnék, akkor a 2. pont is rögtön meglenne.sjd írta:Akkor igazolj a Real-ba, és rögtön megvan a 3. pont is.
Majd diplomázás után meglátod, hogy nem humor volt.Gareth Tello írta: Ennyire humoros lett itt valaki?![]()
Azt nem mondtad, hogy tudod, hogy hol lakom, akkor nem álltam volna neki keménykedni veled.Gareth Tello írta:A kólát elküldtem ajánlott levélben
Akkor igazolj a Real-ba, és rögtön megvan a 3. pont is.Gareth Tello írta: 1. A kedvenc csajom te vagy.![]()
1. A kedvenc csajom te vagy.kanty írta:Akkor mindenki dobja be, hogy ki a kedvenc csaja. Ez a téma úgyse volt már vagy fél éve. Vagy az agyon részegedtem, összehánytam mindent, más kontinensen ébredtem típusú sztorik is rég voltak. Vagy a Real játékosait is rég buziztuk le.
Gyerünk na, menni fog, érzem!
Ennyire humoros lett itt valaki?sjd írta:Ennyire bölcsész lett itt valaki?
Akkor két Big Mac és egy nagy kóla rendel.
Gareth Tello írta:ez szerintem fontosabb annál, hogy nagybetűvel kezdjük a mondatot.
Ennyire bölcsész lett itt valaki?Gareth Tello írta:A pont a mondat végén meg költői eszköz volt, sajnálom, hogy a te racionális és földhözragadt elméd ezt nem érzékelte.![]()
Mondatot nagybetűvel kezdünk (még akkor is, ha a nick-em kicsivel kezdődik).Gareth Tello írta: sjd, gyere, szálljunk be.
Feszültségoldásképp írtam, nem beszólásnak szántam. Arra céloztam, hogy amíg nem szólogattak be egymásnak a helyesírások miatt, addig nem ellenőrizték az írásukat, de mióta oda-oda szólnak, akkor többször is leellenőrzik, hogy tuti ne rontsanak, nehogy visszafelé süljön el.Mihu írta:Hááááááááááát tudod, vannak olyanok akiknek nem kell 3x átnézni az írásukat, hanem ez így természetesen jönzola8787 írta:Egy biztos. Akik állandóan f.káznak, hogy helytelen az írás, 3szor is megnézik, hogy mit küldenek el
Komolyan szégyellni való dolog az önellenőrzés?zola8787 írta:Egy biztos. Akik állandóan f.káznak, hogy helytelen az írás, 3szor is megnézik, hogy mit küldenek el
Mihu írta:Hááááááááááát tudod, vannak olyanok akiknek nem kell 3x átnézni az írásukat, hanem ez így természetesen jön
hát ha olyan nagy probléma lenne, szerintem nagyobb visszhangja lenne minden fórumon, felületen.Ha 1-2 ember teszi szóvá, akkor honnan tudod, hogy hány embert zavar?
Ha 1-2 ember teszi szóvá, akkor honnan tudod, hogy hány embert zavar? Engem pl. borzasztóan zavar, de nem szólok bele, mert értem a jelenséget, és jogod van hozzá.shutterisland írta:sőt, konkrétan azért sem fogom nagybetűvel kezdeni.az illetőnek semmit nem segítesz ezzel, ez csak szimpla kötekedés... attól, mert te mindig beírod nem fogja se shutter, se én, se más nagybetűvel kezdeni a mondatait...
pont azért, mert van mondjuk 5-6 ember a fórumon, akit zavar (ebből 1-2 az, aki ezt szóvá is teszi) a többi több száz fórumozót nem zavarja.
máskülönben én ezt a javítgatást leredukálnám a kirívó hibákra, mint például ha valaki úgy ír, hogy "aszt", "tuggya", "segíccség",stb, mert az tényleg bántja az embert.
Hááááááááááát tudod, vannak olyanok akiknek nem kell 3x átnézni az írásukat, hanem ez így természetesen jönzola8787 írta:Egy biztos. Akik állandóan f.káznak, hogy helytelen az írás, 3szor is megnézik, hogy mit küldenek el