Utálni fogtok érte, meg is értem, egyenesen a pokolból...

Ez a mostani még viccesebbGareth Tello írta:Na, miihii, most, hogy már mindenki röhögött eleget a rangomon, akár meg is lehetne változtatni végre...![]()
No offense, de szerintem kezdd el most főzni!csababarca írta:hogyne,majd azt én szabályzom hogy milyen sör,és milyen kiszerelésben..Gareth Tello írta: Csaba, egy korsó Heineken rendel.![]()
korsó, heineken, gyerekek,nőjjetek már fel..
hogyne,majd azt én szabályzom hogy milyen sör,és milyen kiszerelésben..Gareth Tello írta: Csaba, egy korsó Heineken rendel.
De az.Gareth Tello írta:[
Nem vicces.![]()
De tényleg nem az.
miihii írta:Nos, miután tényleg megvettél, ööööö... megtettél mindent a kitüntetésért, ezért megkaptad a jól megérdemelt rangodat. Gratula hozzá, megdolgoztál érte
Nos, miután tényleg megvettél, ööööö... megtettél mindent a kitüntetésért, ezért megkaptad a jól megérdemelt rangodat. Gratula hozzá, megdolgoztál érteGareth Tello írta: jöhet a rang is.![]()
Mert nem vagyok adminisztrátor.Game90 írta:Egyébként GT, csak most jutott az eszembe, neked miért nincs kint rangnak, hogy "Év Fórumozója 2013"?![]()
(Képpel meg még mindig tartozol.)
Nem tudom, miről beszélsz, teljesen tisztességes módszerekkel dolgoztam. Mindenkinek időben átutaltam a megbeszélt összegeket.bence-barca írta:Na meg ő is tudja, kissé kínos kirakni azok után, h mindenki tudja korrupcióval szerezte meg a rangot...
Mondjuk igaz, valamit valamiért...bence-barca írta: Meg is válaszoltad egyrészről. Kép után megkapja a rangját.![]()
Na meg ő is tudja, kissé kínos kirakni azok után, h mindenki tudja korrupcióval szerezte meg a rangot...
Ja, én hülyeMyShadow írta:Növekvő sorrendben kell jelölni:)
Meg is válaszoltad egyrészről. Kép után megkapja a rangját.Game90 írta: Egyébként GT, csak most jutott az eszembe, neked miért nincs kint rangnak, hogy "Év Fórumozója 2013"?![]()
(Képpel meg még mindig tartozol.)
Biztos megsértődött, mert ki lett rakva 1 hétre.Gareth Tello írta:sjd-ről tud valaki valamit? Eléggé eltűnt mostanában.
bráfó zsép votl kratulálokGareth Tello írta:Final score 426209S.Agüero írta:http://www.travelpod.com/traveler-iq?6c43=42ee
5. szinten elakadtam, valami szigetet 30 ezer kilométerrel ellőttem.![]()
89 éves vagyok.
Final level 11
Traveler IQ 116
Tim írta:Különböző politikai blogokon kampányol,illetve gasztro oldalakon trollkodik mostanság![]()
Remélem már tudja mi a különbség a gulyás,illetve a gulyásleves között..
Ez mi a bánat? bármire megyek, X-et rakS.Agüero írta: E szerint meg 51 éves vagyok.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/e_brain.html" target="_blank
Különböző politikai blogokon kampányol,illetve gasztro oldalakon trollkodik mostanságGareth Tello írta:sjd-ről tud valaki valamit? Eléggé eltűnt mostanában.