Persze kézenfekvő, hogy fodrász is felvilágosít, de mégis más az, hogy ő megmondja a tutit, vagy esetleg más tapasztalataiból is tájékozódom.
ez mi ez ? nem emlékszem már, miről szól ez konkrétan, ugye nem fogadtunk semmiben ?Viszont ettől függetlenül betartom az ígéretem, és szezon végén visszajövök shutterrel megbeszélni a Neymar témát.
GT is jár egyetemre, mégis tud két oldalon fórumozni.kanty írta:egyetem
Aposztrofálhatod így is, de igazából már kezdett elmenni a kedvem tőle, az már tényleg csak ennek a vége volt, hogy inkább engem tisztogatnak a sok nso-szökevény helyett. A facebook csoportból már sztem vagy egy éve kiléptem, amikor ott is már csak a hülyeség meg a "lájkold a Messis facebook oldalam" ment 90%-ban, most a fórum is elérte nálam ezt a szintet. Nyilván más szempontból, de az is pont ugyanannyira érdektelen, hogy átlagban van 3 értelmes emberre 6 hülye, és abból áll a fórum, hogy az utóbbiak széttrollkodják a topikokat. De ezt már korábban is mondtam, hogy többekkel ellentétben engem ez nem szórakoztat. Az a 3, akire meg még kíváncsi is lennék, jellemzően ugyanazt írja, mint én.visca el barca írta: sztem meg csak bedurcizott mert kirakták egy kicsit (na most ugrasztom ki a nyulat a bokorból)
Ezt adom, én is megfigyeltem magamon.kanty írta: Amúgy rengeteget köszönhetek ennek a fórumnak, megismertem egy rakás jó arcot, akivel neten, vagy néha személyesen is tartom a kapcsolatot, plusz itt fejlődött a legtöbbet az írás, és fogalmazás készségem is.
valar morghulismiihii írta:
Na, ezután bánja még valaki, h nem vagyok annyira aktív?
És még én tartottam magam inaktívnak..Johnny írta:
Csak mert nézd meg én mióta vagyok itt és mennyit kommenteltem
Ez nagyon kevés,menj GT-hez különórákra, asszem pont van ilyen kurzusa.Leon írta:Szerintem faja kis fórum ez jó arcokkal.(Na ezután a nyali után biztos meg is van a 2014-es év fórumozója)
Csak mert nézd meg én mióta vagyok itt és mennyit kommenteltemsjay írta:Én és Roli? :OJohnny írta:
ki beszél itt lapulásról?
ki beszél itt lapulásról?sjay írta:Én csak itt az EuBarcán. vagyok jelen, de lapulok és lapultam mindig is. Ennek ellenére mondjuk már 5 éve jelen vagyok itt, de jól mutatja az aktivitásomat az ez idő alatt írt kommentmennyiségem.soadroli írta:Én mindkét oldalon csendben lapulok, itt már egy jó ideje
Jó neked megengedem, viszont GT nyugodtan köszönhet csókolommal.Game90 írta:Nem tudom, de én szerettem volna az első lenni, aki így szólít téged.
Nem tudom, de én szerettem volna az első lenni, aki így szólít téged.lui1698 írta:Engem mióta szokás itt így szólítani miszter kilencven?1698-at meg annyira hiányoltátok, hogy ma már több hozzászólása volt, mint az elmúlt 4 hónapban összesen.
Az ok, hogy a madridomon fórumozgatnak, biztos jó arcok vannak ott, pörög a PL meg a Zene topik, de hogy a Real vs. Barca topikhoz minek szólnak hozzá, azt továbbra sem értem.ferninho írta: ez nagy tévedés, sokkal összetettebb ez, GT meg shutter se csak emiatt van a madridomon ennyit.
GT a madridomon az 5. legaktívabb fórumozó 3244 kommenttel és kevesebb, mint 200 kommentel van lemaradva a 3. helytől.
most ezeknek a legtöbb része nem a Real vs. Barca témával kapcsolatos...
gondolom ők is a fórum többi része miatt is vannak ott, én is olvasom az egész eurobarca fórumát, nem csak a Reallal kapcsolatosakat.
Shutternek is van 2000 kommentje, annak csak a negyede a Real vs Barca.
De azért fb-on aktív vagy, Song for Prez!soadroli írta:Én mindkét oldalon csendben lapulok, itt már egy jó ideje
Én csak itt az EuBarcán. vagyok jelen, de lapulok és lapultam mindig is. Ennek ellenére mondjuk már 5 éve jelen vagyok itt, de jól mutatja az aktivitásomat az ez idő alatt írt kommentmennyiségem.soadroli írta:Én mindkét oldalon csendben lapulok, itt már egy jó ideje
Helyes.lui1698 írta:Én itt vagyok, figyelek mindent és mindenkit, szóval ésszel nekem.
Így igaz. Például a PL-topik sokkal aktívabb, mint itt, jókat lehet beszélgetni az egyes csapatokról (igen, a Spursről isferninho írta:gondolom ők is a fórum többi része miatt is vannak ott
Na, erre voltam kíváncsi.S.Agüero írta:Szvsz a csoport is közrejátszik abban, hogy egyre kevesebbet írunk. Az már lassan kezd aktívabb lenni, mint a fórum.
Pont nemrég olvasgattam vissza az archívban, visszamentem majdnem a legelejéig, hát az említett társaság tényleg impozáns volt.Game90 írta:Amúgy így visszaemlékezve, én még akkor kezdtem el fórumozni, amikor Ozsi, LG, Zozzy, VT, b99, Drigo, Vito, grecki, Kovi, Badi, Saviola, Perrero, antiimperialista, Krojf, Kralo, Tim voltak a kemény mag![]()
ez nagy tévedés, sokkal összetettebb ez, GT meg shutter se csak emiatt van a madridomon ennyit.Game90 írta:Mondjuk én sosem értettem, hogy mi értelme van átmenni madridom-ra, aztán a Real vs. Barca topikba írogatni. De ha szeretitek felhúzni magatokat ill. veszekedni, akkor okés.