Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy közismert kabaré részlet:)MQuC írta:Tud valaki ötleteket adni, hogy milyen vicces "előadással" lehet készülni egy baráti nyaralásra? A sztori az, hogy 10 fő körüli társasággal megyünk és párokra lettünk osztva, akiknek ki kell találni valami műsort. Vicces jelenet, stb. Lövésem sincs, sosem csináltam semmi ilyet, nem indultam ki mit tudon.Segítséég!
1 sim elég, a 2 sim az csak +képesség, nem követelmény.csdewl írta:hali, egy mobilgurust kérdeznék, mert kinéztem egy dual sim-es okostelót, de nekem csak 1 sim kártyám van és az a kérdésem, hogy elég-e 1 kártyát beletenni vagy vennem kell még egy sim kártyát?
Bár nem teljesen értelmes a kérdés, megpróbálok segíteni. Gondolom arról van szó, h át szeretnél méretezni egy képet, például úgy, h MB-tartományból már kB-tartományba essen. (Senkit nem láttam még a Kibibyte-ot használni, bár a kérdésből ítélve valszeg te is csak a kilobyte-ot rövidítetted rosszulZBarca írta:...amivel a kép méretét (mondjuk MB-ból KiB-ba) át tudom konvertálni?...
Bár nem volt még dolgom win8-cal, de ha újratelepíted az operációs rendszert, akkor a programokat is újra kell.barca6 írta:Ujratelepítettem a gépem win7röl 8.1re...
Természetesen elég, ez csak egy lehetőség, h egyszerre két sim-et is tud kezelni. De minek is vennél dual sim-eset, ha nem használsz két sim-et?csdewl írta:...elég-e 1 kártyát beletenni vagy vennem kell még egy sim kártyát?
Sajnos én is kerestem így, de azt hittem van valami más megoldás is. De köszönöm szépen, hogy kerestedZBarca írta:Én a Google képkeresőjében próbáltam rátalálni, de csak azt írta ki, hogy a kép más méretben nem található meg.
Én a Google képkeresőjében próbáltam rátalálni, de csak azt írta ki, hogy a kép más méretben nem található meg.Rajmó írta:Üdv,
Ezt a képet meg tudná szerezni nekem valaki nagyobb felbontásban? Egyszerűen sehol nem találom, és nem hiszem el, hogy sehol sincs nagyobb felbontásban az internet bugyrai közt
Köszönöm
Valószínűleg a dátum nincs jól beállítva, akkor szokott ilyet csinálni.davi10 írta:Sziasztok!
Van egy laptop a házban, és pár napja elkezdte, hogyha a facebook-ra szeretne valaki felmenni így nyitja meg:
A belépés után is ilyen marad.
Letöltöttem a Google Chrome-ot is, de ugyanez a helyzet.
És a google-t sem akarja megnyitni, mert "nem megbízható a kapcsolat".
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
Nézet/Oldalstílus/Nincs stílus, lehet, hogy erre van téve és át kéne rakni itt Alap oldalstílusra.davi10 írta:Sziasztok!
Van egy laptop a házban, és pár napja elkezdte, hogyha a facebook-ra szeretne valaki felmenni így nyitja meg:
A belépés után is ilyen marad.
Letöltöttem a Google Chrome-ot is, de ugyanez a helyzet.
És a google-t sem akarja megnyitni, mert "nem megbízható a kapcsolat".
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm!