Offtopic
Szép kis gyűjteményCCJoco írta:Sziasztok!
Sürgősen eladó mezek
FC Barcelona 2005-06 hazai [Messi 19] L
FC Barcelona 2006-07 hazai [Messi 19] L
FC Barcelona 2006-07 idegenbeli [Messi 19] L
FC Barcelona 2007-08 hazai [Messi 19] XL
FC Barcelona 2007-08 idegen [Messi 19] XL
FC Barcelona 2008-09 hazai [Messi 10] L
FC Barcelona 2008-09 idegenbeli [Messi 10] L
FC Barcelona 2009-10 idegenbeli [Messi 10] XL
FC Barcelona 20010-11 idegenbeli [üres] XL
FC Barcelona 2011-12 hazai [üres] L
FC Barcelona 2011-12 idegenbeli [üres] L
FC Barcelona 2012-13 hazai [üres] L
FC Barcelona 2013-14 hazai [Messi 10] L
Argentin válogatott 2006 hazai [Messi 19] XL
Argentin válogatott 2006 idegenbeli [Messi 19] XL
Argentin válogatott 2008 idegenbeli [üres] L
Argentin válogatott 2010 hazai [üres] L
Argentin válogatott 2010 idegenbeli [üres] L
Argentin válogatott 2011 idegenbeli [Messi 10] XL
http://goo.gl/C3Qt4e" target="_blank
http://goo.gl/afQfjK" target="_blank
5000 Ft/db + posta ktsg, vagy személyes átvétel Budapest
Kérésre küldök e-mailben részletesebb képeket.
Írj: tcs.joco@freemail.hu

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Sziasztok!
Sürgősen eladó mezek
Sürgősen eladó mezek
Valamin már összekaptak azóta. Hát ilyenek ezek.Unicef írta:Én úgy tudtam nagy barátok, ezt nem szívatásból csinálta?hank1ee írta:http://instagram.com/p/r9y3DQMLyI/?modal=true
Hát ezt nem bírom![]()
50 cent felajánlotta Floyd Mayweathernek, hogy 750 ezer dollárt adományoz egy alapítványnak, amit ő választhat ki, ha fel tud olvasni egy teljes oldalt egy Harry Potter könyvből. Sírok...

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Én úgy tudtam nagy barátok, ezt nem szívatásból csinálta?hank1ee írta:http://instagram.com/p/r9y3DQMLyI/?modal=true
Hát ezt nem bírom![]()
50 cent felajánlotta Floyd Mayweathernek, hogy 750 ezer dollárt adományoz egy alapítványnak, amit ő választhat ki, ha fel tud olvasni egy teljes oldalt egy Harry Potter könyvből. Sírok...

-
- Llegenda del Barça
http://koznaplo.blog.hu/2014/08/24/a_ko ... 5_ostipusa" target="_blank
Nem azért, mert olyan érdekes vagy húdejó cikk lenne. Hanem azért, mert itt is megtalálhatóak a cikkben említettek.
Nem azért, mert olyan érdekes vagy húdejó cikk lenne. Hanem azért, mert itt is megtalálhatóak a cikkben említettek.

http://instagram.com/p/r9y3DQMLyI/?modal=true" target="_blank
Hát ezt nem bírom
Hát ezt nem bírom

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért szerintem ez inkább annak köszönhető, hogy nagyon sok spanyol ajkú (ráadásul a harmadik legtöbben beszélt nyelv a világon) fiatal van Angliában. A spanyol gazdasági helyzetnek köszönhetően rengetegen próbálnak szerencsét más országokban, s Anglia egy divatos úti cél. Ronaldo miatt nem növekszik a portugál nyel iránt való érdeklődés?ZBarca írta:A spanyol megelőzte a németet (és már majdnem a franciát is) az idegen nyelvek rangsorában, melyet az angol oktatásban választanak a tanulók. A 'Telegraph' cikke szerint a jelenség a "Messi effektusnak" köszönhető.

Asszem mindenféleképpen ezt kellene tenned!LG írta: Egyébként én Lipcsei Peti miatt szeretném több nyelven megtanulni a portugál nyelven.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Unicef 2014.08.23. 09:47:05-kor.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nézd, asszem mindenféleképpen jól járnál a többnyelvű portugállal.LG írta:Egyébként én Lipcsei Peti miatt szeretném több nyelven megtanulni a portugál nyelven.

Lehet, hogy vannak néhányan, akik Messi miatt kezdenek spanyolul, de nem hinném, hogy tömegesen lennének ilyenek (meg akkor már inkább magyarul tanulnának Xanyi miatt). Szerintem inkább azért vonzó az emberek számára, mert egzotikus nyelvnek gondolják, + egyre több spanyol ajkú ember van a Földön, gondolom érvényesülni is jó lehet vele.nagyiibarca írta:Én is erre gondoltam rögtön, de ez elég valószínűtlen.ZBarca írta: Hát szerintem ez azt jelenti, hogy Messinek valamennyire befolyása van az emberek felett.(Pl.: miatta vesznek olyan cipőt/pólót amilyet.) Aztán lehet, hogy hülyeség amit írtam, de én ezt tartom a legvalószínűbbnek.
Egyébként én Lipcsei Peti miatt szeretném több nyelven megtanulni a portugál nyelven.
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Én is erre gondoltam rögtön, de ez elég valószínűtlen.ZBarca írta: Hát szerintem ez azt jelenti, hogy Messinek valamennyire befolyása van az emberek felett.(Pl.: miatta vesznek olyan cipőt/pólót amilyet.) Aztán lehet, hogy hülyeség amit írtam, de én ezt tartom a legvalószínűbbnek.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Hát szerintem ez azt jelenti, hogy Messinek valamennyire befolyása van az emberek felett.nagyiibarca írta:És kifejtenéd, hogy mi ez a Messi effektus?ZBarca írta:A spanyol megelőzte a németet (és már majdnem a franciát is) az idegen nyelvek rangsorában, melyet az angol oktatásban választanak a tanulók. A 'Telegraph' cikke szerint a jelenség a "Messi effektusnak" köszönhető.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
És kifejtenéd, hogy mi ez a Messi effektus?ZBarca írta:A spanyol megelőzte a németet (és már majdnem a franciát is) az idegen nyelvek rangsorában, melyet az angol oktatásban választanak a tanulók. A 'Telegraph' cikke szerint a jelenség a "Messi effektusnak" köszönhető.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
A spanyol megelőzte a németet (és már majdnem a franciát is) az idegen nyelvek rangsorában, melyet az angol oktatásban választanak a tanulók. A 'Telegraph' cikke szerint a jelenség a "Messi effektusnak" köszönhető.

-
- aka Game90
Azért kíváncsi vagyok, hogy a magyarok közül mennyien fogták fel ennek a lényegét...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Jó persze, ezt így felfogtam és jogos is. Mindössze csak ilyen konzervatív fas vagyok néhány esetben, de végülis nem baj ez. Kiszűrni meg úgysem tudod a vitézkedő jelentkezőket. Érvényes az örök igazság: Kenyeret és cirkuszt.

- Varatrix
- Director del Fútbol
De ha névtelenül adományoznának, nem terjedne tovább. A show azért kell hogy terjedjen. Nem tudom jól elmagyarázni, de ez így működik jól ha tetszik ha nem.MQuC írta:Itt a lényeg. Nem majomkodni kell, hanem kitölteni a csekket, vagy átutalni az összeget, ahogyan azt rengetegen meg is teszik rendszeresen. Névtelenül! A többi mind csak show.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Persze, hogy a legtöbb csak poén kedvéért csinálja és le se sz*rja. De ezzel egyre népszeűbb és olyanokhoz is eljut akik ténylegesen hajlandóak is segíteni. Tehát kihasználja az ilyen makkokban lévő potenciált, azokét akiknek ez a humor forrása, mert köztük terjed mint a futótűz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
és trógair xanyi, meg kabát mennyit adományozott?
hagyjuk már. a kőgazdag celebek biztos adnak pár ezer dollárt, de a többi csak csinálja mert menő 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Persze, hogy az. De sikeres. És itt ez a lényeg. Pont ezzel, hogy ez ekkora idiótaság éri azt el ami a cél. Nagyon ügyes húzás volt és a sok hülye trendet csinált belőle és így ténylegesen jó célt szolgál. Szerintem a kitalálok sem gondolták, hogy ekkora nagy volumenű dolog lesz ez. Dehát az emberek idióták. Nemes ügy érdekében kihasználni ezt az meg szerintem parádés.Leon írta:Durva,hogy valami hülyegyerek kitalál valami ökörséget (ice bucket)és a többi marha meg megy utána,még,hogy az ember nem a majmoktól származik...![]()
Az ice bucket egyik kitalálója meg is hallt,persze stílusosan vízbe fulladt:![]()
http://www.havasok.hu/cikk/meghalt-a-je ... kitalaloja" target="_blank
Ahogy az angolok is mondanák: He kicked the bucket!![]()
Tudom,hogy ez most kivételesen egy jó ügy érdekében van de akkor is totálmaxgáz!