Neked is érdemes lenne elolvasni a Sárga Kapszulát:
http://body.builder.hu/drugs-bunny-edzo-valaszol.htm4" target="_blank Ott van, hogy "letöltöm a sárga kapszulát" , s akkor lesz egy névreszólód

Emberfüggő,de elég ezeket is minden másnap. pl hétfő-szerda-péntek has. kedd-csütörtök-szombat vádli. Vádlit otthon is lehet edzeni,nem is kicsit. Nekem az nagyon durván szokott fájni,heti 1x tudom csak edzeni.Res írta: Nem vagyok szakértő, de úgy tudom kizárólag a has és a vádli edzhető minden egyes nap.
Nem csak lehagytam a "ted"-et a szó végéről!Rixmond írta:ugye ez nem "magázás" akart lenniLeon írta:Az L-karnitint nyugodtan szedhet például súlyzós edzés előtt és után is(Pl 1-1grammot) mert felgyorsítja a regenerációt!![]()
![]()
![]()
ugye ez nem "magázás" akart lenniLeon írta:Az L-karnitint nyugodtan szedhet például súlyzós edzés előtt és után is(Pl 1-1grammot) mert felgyorsítja a regenerációt!
Leon írta:Én mindig felkelek hajnali 5kor szombaton meg vasárnap,hogy nézzem stream-en.Elég mazohista egy dolog de az argentin válogatott itthoni idő szerinti éjjel 2es meccseihez képest mégis csak jobb.MQuC írta:Leon: Én olvasom a buildert, élőbe nnem nézem.![]()
Remélem idén Kai tarolni fog és végre királlyá koronázzák!![]()
Izom megtartás szempontjából mindenképp a nagy súly(az erődhöz mérten) 6-12es ismétléstartomány a legjobb.De diétában mindenki gyengül valamennyit (genetika+étrend függvénye) aki nincs szénné kokszolva.
Én mindig felkelek hajnali 5kor szombaton meg vasárnap,hogy nézzem stream-en.Elég mazohista egy dolog de az argentin válogatott itthoni idő szerinti éjjel 2es meccseihez képest mégis csak jobb.MQuC írta:Leon: Én olvasom a buildert, élőbe nnem nézem.
MQuC írta:Az nem lehet, hogy azért ment le annyi izom a zsír mellett, s azért nem esett annyit a testzsírod többekközött, mert nem volt elég nagy a stimulus az izomzat megtartásához?Tehát azt javaslod , hogy 15-18 ismétlés / széria ? Kis vagy nagy súllyal? Gondolom kicsivel, mert eddig ennél kisebb ismétléseket csináltam kisebbel
Egyébként a kajáról nem írtál pontosabban, úgyhogy simán lehet abban is bibi.
Az nem lehet, hogy azért ment le annyi izom a zsír mellett, s azért nem esett annyit a testzsírod többekközött, mert nem volt elég nagy a stimulus az izomzat megtartásához?Tehát azt javaslod , hogy 15-18 ismétlés / széria ? Kis vagy nagy súllyal? Gondolom kicsivel, mert eddig ennél kisebb ismétléseket csináltam kisebbel
A súlyvesztést nem lehet kizárólag zsírra korlátozni. Lehet minimalizálni az izomvesztést megfelelő étrenddel és kiegészítőkkel,de valószínű,hogy az amatőr szinten izom is megy le. Diéta után szépen vissza kell tölteni amúgy is.Rixmond írta:Amúgy az normális , hogy ennyi súlyvesztés után kicsit gyengébbek az izmok ? Mert engem legfőképpen ez aggaszt.
Az nem számít,mindig van feljebb. Ne másokkal hasonlítsd össze magad.Állóképességem szerintem bőven veri még az átlag 20 évesekét is, nemhogy a korombeliekét.
Amekkorával megy. Tűzd ki célnak a 16-18 ismétlést. Ha megy 12,akkor jó súllyal dolgozol és legyen a célod az,hogy menjen a 16. Ha megy,akkor emelj a súlyon.Tehát azt javaslod , hogy 15-18 ismétlés / széria ? Kis vagy nagy súllyal? Gondolom kicsivel, mert eddig ennél kisebb ismétléseket csináltam kisebbel.
Állóképességem szerintem bőven veri még az átlag 20 évesekét is, nemhogy a korombeliekét.daffy írta:Válts 2-3 hónapra a magas ismétléses edzésre. Próbálj meg 15-18ra felmenni.Rixmond írta:...
Futás terén pedig próbáld ki te is a HIIT edzést. Állóképességben sokat dob.
Válts 2-3 hónapra a magas ismétléses edzésre. Próbálj meg 15-18ra felmenni.Rixmond írta:...
Oké növelem is például mellnél, ott muszáj, mert kevés.daffy írta:Látom kabátban szoliztál.zola8787 írta:...
Az ismétléseket növeld,ha a súlyt nem tudod. Minden nap próbálj meg húzódzkodni. Mindig.
Kaját tényleg írd le. Bár annyira nem mérvadó,én a barátnőm adagjának 3-4szeresével diétázom. De azért hátha..
Látom kabátban szoliztál.zola8787 írta:...
Remélem másokat sem fog zavarni ha mondjuk 2 hetente jövök egy kis saját irománnyalMQuC írta:Sok sikert hozzá! Szerintem nyugodtan írj ide időközönként, hogy haladsz, mik a meglátásaid. Én pl rendszeresen olvasom shop.builder.hu-n Fatso átalakulása blogot. Szeretem ezeket. És szerintem neked is könnyebb, ha követed ezáltal a fejlődést.
Továbbá magadnak is vezethetsz egy edzésnaplót, ahol írod, mit kajáltál és mit edzettél, aztán heti egyszer mérsz egy testtömeget. Az is sokat segíthet.
Úgy, hogy edzek amúgy folyamatosan,de a futást különböző okokból hanyagoltam már jó ideje.Így a másik kettővel tisztában vagyok, hogy meg tudom csinálni.MQuC írta:Hogy lehet az, hogy a többivel nincs gond? Azért a fekvő, felülés vagy húzódzkodás részhez is kell egy kondi. Nyilván annyit futsz, amennyit tudsz elsőnek, de a futásba azért hamar bele lehet jönni. Pl első alkalom után nem egyedi, hogy 3-5 percet is javít valaki a szigetkörön például.
Futhatsz például 1500 métereket pihenőkkel. Vagy futsz négyszázakat gyorsan. minden futóedzésen kicsit más távot futsz, aztán mondjuk a hét végén megnézed a 3200-at. Mikorra kell felkészülnöd, tavaszra?
Nem jött.shutterisland írta:egyelőre csak nézelődök, az biztos, hogy mindenképp szeretném elkezdeni, eddig vagy lóvém nem volt rá éppen, vagy helyhiány volt, a szobám közepére csak nem akartam fellógatni.
daffy : privát megy.