edmook19 írta:
Köszönöm szépen. Nem beszélek angolul. A lényeget leírnád tömören?
Nem túl bonyolult a nyelvezete, sztem ez még google translate-tel is érhető lesz.
De röviden összefoglalva: heti 3 edzésből áll a program, 1. napon 20 perc alatt minél több szériát kell megcsinálni, 2. napon 5 szériát kell megcsinálni és annak az effektív edzés idejét mérni, 3. napon pedig a megadott számmal kell a gyakorlatokat megcsinálni minél rövidebb idő alatt. A táblázatban 6. szintet találsz, válaszd ki azt amire úgy gondolod hogy megtudod csinálni, de némi kihívást is adjon. Ha a 3. napi edzést 5 perc alatt vagy 30 perc fölött tudod elvégezni, akkor emelni illetve csökkenteni kell a szintet. Amíg aközött az értékek vagy, addig addig a szinten kell maradnod. A jobb idő eléréséhez ne a gyakorlatok sebességén emelj, hanem a pihenőidőn csökkents. Kb. ennyi az egész.
Nyáron elfelejtettem beírni hogy végre befejeztem az
Insanity programot. Egész elégedett vagyok az eredményekkel, főleg hogy heti 6 helyett csak heti 3 edzést csináltam, és a kajára se figyeltem jobban mint általában. Kondicionálósan nagyon szépen helyretett, régen éreztem magam olyan fittnek mint a program elvégzése után. Testzsírszázalékomat is sikerült 13% alá vinni (sportolói szint határa), kockahas is kezd jobban látszódni.
Jövő év elején megpróbálom rendesen végigcsinálni a dolgot, hátha 10%-ra le tudom vinni.