Majd meglássuk!Petr írta:Miért szeretnél mindenképpen pénzt bukni?S.Agüero írta:Vagy a kézit, vagy a két focit teszem meg, még nem tudom.
Olyan hihetetlenül esélytelen mindkettő, hogy nincsenek rá szavak.
Elköltöd a havi zsebpénzed.

Majd meglássuk!Petr írta:Miért szeretnél mindenképpen pénzt bukni?S.Agüero írta:Vagy a kézit, vagy a két focit teszem meg, még nem tudom.
Olyan hihetetlenül esélytelen mindkettő, hogy nincsenek rá szavak.
Elköltöd a havi zsebpénzed.
Miért szeretnél mindenképpen pénzt bukni?S.Agüero írta:Vagy a kézit, vagy a két focit teszem meg, még nem tudom.
S.Agüero írta:Az ám, mi nem tetszik?
Mátyás! Ez komoly?S.Agüero írta:U21Horvátország - U21Anglia V 2.50
200500
Bravó Csaba!MQuC írta: Franciaország - Portugália H 1,9
Románia - Magyarország D 3,4
500-->3230
Maradjunk annyiban rajtad keresztül nem fogják keresni a fogadási csalókat itthon.MQuC írta:NEM akarom kommentálni a tegnapi mérkőzéseket, de muszáj![]()
Tehát, nyilván tök véletlen, hogy mikor ÉN fogadok, a spanyolok kikapnak, s Anglia PONTOSAN 5 gólt lő San Marinonak. Ez már közelít a szánalmashoz.
Csaba már azt hittem feladtad végleg! Üdv a vesztesek táborában.S.Agüero írta:Az első jónak tűnik, második szerintem nem jön.MQuC írta:Belevágtam!
Szlovákia - Spanyolo. V 1,41
(0-5) Anglia - SanMarino V 3,2
(0-2) Hollandia - Kazah H 1,53
500-->3450
Franciaország - Portugália H 1,9
500-->3230
Vélemények?
Az első jónak tűnik, második szerintem nem jön.MQuC írta:Belevágtam!
Szlovákia - Spanyolo. V 1,41
(0-5) Anglia - SanMarino V 3,2
(0-2) Hollandia - Kazah H 1,53
500-->3450
Franciaország - Portugália H 1,9
500-->3230
Vélemények?
A "semmi kockázat nincs benne" szerintem erős túlzás, volt már olyan a történelemben, hogy a tutinak hitt fogadás lazán elment (1,2-1,3-as oddsok).Alcantara írta:A mondatodban megadtad a választ, tehát semmi kockázat nincs benne.![]()
Ok, hogy valószínűleg nyernek, de mi értelme van 2300 forintért kockáztatni 10k-t?Alcantara írta:Ma a Realnak vagyok kénytelen szurkolni:
Feladtam egyet: Real-Atl. Bilbao H 1,23
10.000 Ft12.300 Ft.