A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nem, az AHS-nél minden évad egy különálló sztori. A részek viszont az évadokon belül elég szorosan összefüggenek, ráadásul ott hullanak a fejek. Azt pont nem szeretné.palesz77 írta:American Horror Story amúgy nem olyan, hogy részenként új sztorik új szereplőkkel? Aki látta az erősítsen meg, nekem csak úgy rémlik, hogy ezt mesélték..
Még egy Doctor Who fan? Ez az!Johnny írta:Doctor Who
Doctor WhoBob_Marley írta:Így jártam anyátokkal tipikus példája, amit nem szeretek. Agymenőket is néztem egy időben de ott is szálak vannak. A sitcom nem tudom mit jelent, de olyan érdekel, ami nem összefüggő s nem csak komédia. Munkaügyek jónak néz ki, majd meglessük.
Ez alapján azt mondom, hogy a Dokiknak adj egy esélyt a listámról. Bár ha Agymenőkben vannak szálak, akkor itt is.. De olyan sorozatot nem fogsz találni, amiben semmi nincs.Bob_Marley írta:Így jártam anyátokkal tipikus példája, amit nem szeretek. Agymenőket is néztem egy időben de ott is szálak vannak. A sitcom nem tudom mit jelent, de olyan érdekel, ami nem összefüggő s nem csak komédia. Munkaügyek jónak néz ki, majd meglessük.

Crossing Lines. Van egy fő történetszál, de a részeket külön-külön is lehet élvezni, nincsen a részek végén szitkozódás, hogy mikor jön a következő.Bob_Marley írta:Ajánlást szeretnék kérni sorozat ügyben.[...] ne legyenek összefüggések a részek között.
Agymenők.Bob_Marley írta:Ajánlást szeretnék kérni sorozat ügyben. Krími, dráma, komédia bármi jöhet. Csak annyi, hogy ne legyenek összefüggések a részek között. Mert az a halálom, ha leülök és vége akkor legyen vége, nincs időm még újabb 3 részt megnézni hogy rájöjjek xy azért halt meg mert.... (múltkor pl Game linkelt egy női börtönöset az egész jó volt, csak hát ott is folyamat megy a történet). Szóval várom a javaslatokat. Ja és nem kell hiper új legyen pár éves vagy régebbi is jöhet bőven. Egy ideje a Knight Ridert kezdtük el, de kezdem kicsit unni.

Két pasi meg egy kicsit nem tudom láttad-e már, ha nem akkor azt is ajánlom - amíg Charlie van benne. Plusz a Dokik, a How I Met Your Mother és a Jóbarátok azok amik sitcomok, és nekem nagyon bejöttek.Bob_Marley írta:Munkaügyek, Modern családot elraktároztam köszönöm.
Nem szerettem a Baywatch-ot régen sem.visca el barca írta:béjvaccs lesz a te teleregényed barátomBob_Marley írta:Knight Ridert kezdtük el

béjvaccs lesz a te teleregényed barátomBob_Marley írta:Knight Ridert kezdtük el

modern családot ajánlom...nekem bejött..egy rész 20 perc és kellemes kikapcsolódást nyújtBob_Marley írta:Ajánlást szeretnék kérni sorozat ügyben. Krími, dráma, komédia bármi jöhet. Csak annyi, hogy ne legyenek összefüggések a részek között. Mert az a halálom, ha leülök és vége akkor legyen vége, nincs időm még újabb 3 részt megnézni hogy rájöjjek xy azért halt meg mert.... (múltkor pl Game linkelt egy női börtönöset az egész jó volt, csak hát ott is folyamat megy a történet). Szóval várom a javaslatokat. Ja és nem kell hiper új legyen pár éves vagy régebbi is jöhet bőven. Egy ideje a Knight Ridert kezdtük el, de kezdem kicsit unni.
Nem tudom, van-e köztük új:Bob_Marley írta:...

Egy outlaw motorcycle club életéről szól, alapvetően dráma sorozat. Hells Angels feeling (amúgy is szerepel 1-2 tag a HA-ből a sorozatban). Most van a záróévad és csak 2 rész van hátra. Persze, hogy meg van itt kattanva mindenki.zola8787 írta:Skacok miről szól ez a SoA? Most àllandón ezt emlegetitek.