Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Petr írta:Persze, de mégis ott volt az a magas labda...S.Agüero írta:Viccből írta, bár gondolom leesett.(meg nincs kivel játszanom online
)
shutterisland írta:mennyire zavarná a csapatot, ha beállnék védeni végig ?hank1ee - Alcantara ; bence-barca - MQuC ; S.Agüero - shutterisland ; Aaron3991
úgy néz ki, hogy lebetegedtem, taknyom-nyálam egybe lenne mezőnyben.
Eredetileg én is így terveztem, de közben rendbe jött a lábam.shutterisland írta:mennyire zavarná a csapatot, ha beállnék védeni végig ?hank1ee - Alcantara ; bence-barca - MQuC ; S.Agüero - shutterisland ; Aaron3991
csak azért kérdezem, mert akkor kapuscuccot viszek, kesztyű, kapus nadrágom, stb.
így is lesz bennem elég kilométer, neuer stílusban nyomom.![]()
Jó gondolat, tedd azt, főleg, ha hozod Neuert!shutterisland írta:mennyire zavarná a csapatot, ha beállnék védeni végig ?hank1ee - Alcantara ; bence-barca - MQuC ; S.Agüero - shutterisland ; Aaron3991
csak azért kérdezem, mert akkor kapuscuccot viszek, kesztyű, kapus nadrágom, stb.
így is lesz bennem elég kilométer, neuer stílusban nyomom.![]()
mennyire zavarná a csapatot, ha beállnék védeni végig ?hank1ee - Alcantara ; bence-barca - MQuC ; S.Agüero - shutterisland ; Aaron3991
"jó a szó tesó"Alcantara írta: Kijelentem csapattársaim nevében is a következőt: mivel nyáron mi voltunk "habfehérben" most ezt érthető okokból nem vállaljuk
Te mit rizsázol itt? Egyszerűen nem bírtam elnézni, hogy már Real szurkolókat kell hívni Barca találkozóra, hogy meglegyen a létszám!shutterisland írta:szerencsére viszont alcantarának felszabadult a szombat.....
Viccből írta, bár gondolom leesett.Petr írta:Kellesz nekünk, ne szórakozz. A FIFA 15 megvár, de ha gondolod játszhatunk egyet szombat előtt online, hogy elmenjen a kedvedbence-barca írta:Tegnap megleptem magam egy fifa 15tel karácsonyra és hát na.....
Kellesz nekünk, ne szórakozz. A FIFA 15 megvár, de ha gondolod játszhatunk egyet szombat előtt online, hogy elmenjen a kedvedbence-barca írta:Tegnap megleptem magam egy fifa 15tel karácsonyra és hát na....
http://www.tarragona21.com/wp-content/u ... %A9rez.jpg" target="_blankAlcantara írta:Csapatösszeállítás: A nyári brigáddal vagyok, ami a következőt jelenti: Csaba, Ákos, Áron, Dávid,( ha jön: Dávid haverja). Ide igazolt a facebookon való egyeztetés után Matyi is, aki az ilyen találkozókon kettős igazolással rendelkezik, akinek régi vágya ütős csapatban játszani.
Ezt már nem bírom tovább tétlenül nézni, hogy egyre mélyebbre süllyedjen a találkozó színvonala!MQuC írta:Egy ember már van is, Atinak hívják, reálos. (Matyi, ti már láttátok a Trapban a Classicón: A Zlatan orrú) Lehet hoz még egy embert.
Szerintem nyugodtan! Még az is benne van, h valaki még lemondja és gyarapodás meg aligha lenne már.MQuC írta:Két nappal előtte már nem nagyon lehet változtatni, meg szerintem azért ellötyögünk két órát. Majd tartunk egy 10 perces kis lazító-ivó szünetet. Hívhatok 1-2 embert a focira amúgy. Vélemények?