Offtopic
1.Ronaldinho. Miatta szerettem meg a focit és a csapatot örök szerelem.
2.Ronaldo. A valaha volt legjobb csatár,sajnálom h nemigen lesz még egy ilyen.
3.Ibra. Tudjuk milyen,alig lehet olyan BL csoportot sorsolni ahol nem játszik valamelyik volt klubka ellen,de bizonyított mindenhol,a legszebb gólokat ő lövi emellé társul egy erős karakter is.
2.Ronaldo. A valaha volt legjobb csatár,sajnálom h nemigen lesz még egy ilyen.
3.Ibra. Tudjuk milyen,alig lehet olyan BL csoportot sorsolni ahol nem játszik valamelyik volt klubka ellen,de bizonyított mindenhol,a legszebb gólokat ő lövi emellé társul egy erős karakter is.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
1. Messi
2.Puyol
3.Valdés ( nem röhögni
én ezt komolyan mondom )
2.Puyol
3.Valdés ( nem röhögni

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
A Bayern-szurkolók egy külön faj.visca el barca írta:nekem volt egy bayern szurkoló haverom, totál nem érdekelte h milyen gólokat lő mondjuk makaay, de ha lucio mentett egy óriásit rögtön benyúlt a gatyájába

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel akkor vitatkoznék, én azokat az embereket szeret(t)em akik minden mozdulata tudatos és magas játékintelligenciájú játékosok és miért ne lehetne védő is akár, aki olvassa a játékot és lekapcsolja az ellenfél támadásait. Amolyan egyszemélyes védőfal emberke.
Xavi-Koeman-Puyol nálam ez a 3 ember.
Xavi-Koeman-Puyol nálam ez a 3 ember.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem volt egy bayern szurkoló haverom, totál nem érdekelte h milyen gólokat lő mondjuk makaay, de ha lucio mentett egy óriásit rögtön benyúlt a gatyájába 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

That's right.palesz77 írta:Szerintem azért ír a legtöbb ember támadóbb felfogású játékosokat, mert általában azért ülünk le, hogy szép cseleket és gólokat lássunk, nem azért, hogy valaki szépen megakassza a támadásokat.visca el barca írta:érdekes h mindenki csak csatárokat írazért egy fénykorában lévő thuram, maldini, puyol triót is élmény lehetne nézni.
Imádtam Puyol játékát, de mondjuk egy szép Thiago csel utáni külsős passza a védelem mögé jobban megfog..
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem azért ír a legtöbb ember támadóbb felfogású játékosokat, mert általában azért ülünk le, hogy szép cseleket és gólokat lássunk, nem azért, hogy valaki szépen megakassza a támadásokat.visca el barca írta:érdekes h mindenki csak csatárokat írazért egy fénykorában lévő thuram, maldini, puyol triót is élmény lehetne nézni.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Védők közül nálam Nesta az etalon, de szerintem természetes, hogy támadókat írunk. Sokkal több jó meccsükre emlékezhetünk, lévén a gólokat ők szerzik...
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes h mindenki csak csatárokat ír
azért egy fénykorában lévő thuram, maldini, puyol triót is élmény lehetne nézni.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Messi, Henry, Iniesta
Nyilván Ronaldinho is itt lenne, csak pont akkor lettem szurkoló, mikor neki valami balhéja volt itt, szóval lekéstem róla
Nyilván Ronaldinho is itt lenne, csak pont akkor lettem szurkoló, mikor neki valami balhéja volt itt, szóval lekéstem róla

Akik a legnagyobb élményeket szolgáltatták :
Ronaldino,Iniesta,Messi
+1 Henry mivel nekem ők négyen a best,de valakit ki kell hagyni
De mellettük még számos óriási kedvencet tudnék mondani akik odaragasztottak a TV elé.
Ronaldino,Iniesta,Messi
+1 Henry mivel nekem ők négyen a best,de valakit ki kell hagyni

Abi & Tito
Djibril Cissé, Puyol, Ronaldinho
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Puyol, Messi, Torres (a 2006-2010ig játszó Torrest imádtam).
Ők miattuk kezdtem el focit nézni, jelenleg viszont Messi mellett Masche a kedvencem.
Ők miattuk kezdtem el focit nézni, jelenleg viszont Messi mellett Masche a kedvencem.
-
- aka Game90
Ronaldinho
Ronaldo
Fabregas
Ronaldo
Fabregas
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes kérdés, én az ilyeneken általában sokat gondolkodok, most azonban csípőből tüzelek.
ronaldo: sztem a valaha volt legjobb csatár.
rivaldo: minden mozdulatát imádtam és pl. r10-nél 100x jobban szerettem
messi: ezt azért had ne magyarázzam
ronaldo: sztem a valaha volt legjobb csatár.
rivaldo: minden mozdulatát imádtam és pl. r10-nél 100x jobban szerettem
messi: ezt azért had ne magyarázzam

Dinho, Messi és a Fenomén.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Sorrendet nem írok, nem is tudnék állítani. A 3 meg nagyon kevés, nekem legalább egy tucat kedvencem van, de akiket a legjobban csíptem/csípek: Ronaldinho, Messi, Totti
Nyilván az elfogultság is szerepet játszik nálam, de azért elég komoly, hogy Messinek eddig egy megosztott helye van csak. Működik a madridi propaganda.
Nyilván az elfogultság is szerepet játszik nálam, de azért elég komoly, hogy Messinek eddig egy megosztott helye van csak. Működik a madridi propaganda.

1. Maradona
2. Zidane
3. Ronaldinho
2. Zidane
3. Ronaldinho
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
1. Rivaldo
2. Ronaldo
3. Ronaldinho/Messi megosztva. Itt nem tudok dönteni. Dinho szórakoztatóbb volt, de a kicsivel együtt nőttem fel...ettől nem tudok elvonatkoztatni.
2. Ronaldo
3. Ronaldinho/Messi megosztva. Itt nem tudok dönteni. Dinho szórakoztatóbb volt, de a kicsivel együtt nőttem fel...ettől nem tudok elvonatkoztatni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ini - jelenlegi csapatból ő a személyes kedvencem, imádom a játékát (legalábbis régen imádtam)
Dinho - miatta szerettem meg a focit, amit ő tudott azt senki más..
Thiago - vele eléggé elfogult vagyok, de ha nem lett volna 1,5 évet sérült, mára szerintem top lenne a posztján

Dinho - miatta szerettem meg a focit, amit ő tudott azt senki más..
Thiago - vele eléggé elfogult vagyok, de ha nem lett volna 1,5 évet sérült, mára szerintem top lenne a posztján
Csalás, Keirrisont nem is láttad játszani fogadjunk!bence-barca írta:Oleguer, Chigirinsky , Keirission