Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
P.U.Y.O.L. írta:Nem gondolkodtam rajta egy fél napot, így biztos vannak olyanok, akiket kihagytam.
Korszakokra bontanám, úgy könnyebb. Mindenidőket nem tudnék írni.P.U.Y.O.L. írta:Kíváncsi lennék éppen ezért, hogy másnál ez hogyan áll össze...
Hát most hasra ütés szerűen, csak saját szimpátia alapján írok, és javarészt Barcasokat, mert nem nagyon nézek más meccseket - 2006 eleje óta követem a focit amúgy.P.U.Y.O.L. írta:Nem gondolkodtam rajta egy fél napot, így biztos vannak olyanok, akiket kihagytam. Kíváncsi lennék éppen ezért, hogy másnál ez hogyan áll össze...
A Barca mellett mindig annak az olasz csapatnak szurkoltam régen, ahol Baggio játszott. Imádtam!Leon írta:Roberto Baggio
Barca szurkolók is vannak ilyenek, meg úgy kb minden csapat szurkolói között találni. Ne általánosíts.Barca_10 írta:Nekem is van egy Bayern drukker ismerősöm,mindig mindent megmagyaráz,csak az ő csapatában játszanak klasszisok,legerősebb bajnokság a bundesliga,stb. és természetesen deutschland überalles.ZBarca írta:
Amúgy mi a probléma a Bayern szurkolókkal?Nem mintha titokban az lennék, de nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás körülöttük...
Nekem is van egy Bayern drukker ismerősöm,mindig mindent megmagyaráz,csak az ő csapatában játszanak klasszisok,legerősebb bajnokság a bundesliga,stb. és természetesen deutschland überalles.ZBarca írta:
Amúgy mi a probléma a Bayern szurkolókkal?Nem mintha titokban az lennék, de nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás körülöttük...
A Bayern-szurkolók egy külön faj.visca el barca írta:nekem volt egy bayern szurkoló haverom, totál nem érdekelte h milyen gólokat lő mondjuk makaay, de ha lucio mentett egy óriásit rögtön benyúlt a gatyájába
That's right.palesz77 írta:Szerintem azért ír a legtöbb ember támadóbb felfogású játékosokat, mert általában azért ülünk le, hogy szép cseleket és gólokat lássunk, nem azért, hogy valaki szépen megakassza a támadásokat.visca el barca írta:érdekes h mindenki csak csatárokat írazért egy fénykorában lévő thuram, maldini, puyol triót is élmény lehetne nézni.
Imádtam Puyol játékát, de mondjuk egy szép Thiago csel utáni külsős passza a védelem mögé jobban megfog..
Szerintem azért ír a legtöbb ember támadóbb felfogású játékosokat, mert általában azért ülünk le, hogy szép cseleket és gólokat lássunk, nem azért, hogy valaki szépen megakassza a támadásokat.visca el barca írta:érdekes h mindenki csak csatárokat írazért egy fénykorában lévő thuram, maldini, puyol triót is élmény lehetne nézni.