Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyedül élek!S.Agüero írta:Hány családtagod van? 5 esetén megszívtad.Leon írta:A lottóhoz:először is a családtagjaimat megdobnám fejenként 200 millióval.
zola8787 írta:Hoznék egy kisebb témát, mint az előző, de kíváncsi lennék a reakcióitokra, szóval:
Valamilyen isteni sugallat jönne és megtudnátok 1 db hétvégi meccs végeredményét. 100 %-ig biztosan tudnátok, hogy az lesz a végeredmény. (Nem szimpla csalás végett, mondjuk a jó isten megszánt és elmondja neked)
Mit csinálnátok?
Természetesen nem szimplán azt a választ szeretném, hogy "megjácccuk tippmixen", hanem egy kicsit részletesebben
Mivel bizonyítják?Amúgy ha tényleg úgy tudnám ahogy mondtad, akkor kicsit félnék feltűnően sok pénzt tenni rá, mert még a végén eljárás indulna ellenem bundagyanú/belsős információkkal visszaélés vádja miatt
Megraknám tippszmixen, mint ahogy most hétvégén tettemzola8787 írta:Hoznék egy kisebb témát, mint az előző, de kíváncsi lennék a reakcióitokra, szóval:
Valamilyen isteni sugallat jönne és megtudnátok 1 db hétvégi meccs végeredményét. 100 %-ig biztosan tudnátok, hogy az lesz a végeredmény. (Nem szimpla csalás végett, mondjuk a jó isten megszánt és elmondja neked)
Mit csinálnátok?
Természetesen nem szimplán azt a választ szeretném, hogy "megjácccuk tippmixen", hanem egy kicsit részletesebben
Megjáccanám tippmixen!!zola8787 írta:Hoznék egy kisebb témát, mint az előző, de kíváncsi lennék a reakcióitokra, szóval:
Mit csinálnátok?
Hitel+Tippmixzola8787 írta:Hoznék egy kisebb témát, mint az előző, de kíváncsi lennék a reakcióitokra, szóval:
Mit csinálnátok?
Betenném Bajnert a kezdőbe.zola8787 írta:Hoznék egy kisebb témát, mint az előző, de kíváncsi lennék a reakcióitokra, szóval:
Mit csinálnátok?
te meg kameráznád, mi Te kis perverz?lui1698 írta:veb lenne az első jelentkező, Matyika meg vinne Nutellát.messideco írta:Az egyik legfontosabbat kihagytam: alapítanék egy hokicsapatot
Ja, persze és még is kit ültetnél a padra? Mert, hogy ő tuti alapembernek jönne, ha sikerülne kivásárolni.hank1ee írta:Bajnert még megvehetitek. Már akit érdekel
Sajnos nem.bence-barca írta:
Te nem vhol rózsadomb környékén laksz? Csak mert egyszer vtam arrafele egy barátomnál és mutatott egy házat, h elv itt lakik Voksán Virág.![]()
1Milliárd HUF-> 3,3M euró. Ha ennyiből megoldjátok a kettőt,akkor csörögjetek oda Barto-ra,lehet érdekelné így.Petr írta:Benatia nélkül semmit sem érbence-barca írta:Megvenném Mangalát a csapatnak..
Te nem vhol rózsadomb környékén laksz? Csak mert egyszer vtam arrafele egy barátomnál és mutatott egy házat, h elv itt lakik Voksán Virág.Bob_Marley írta:Ilyenen soha nem szabad gondolkozni, mert csak jobban fáj.Egy klasszik Dodge autót azért vennék s megcsinálnám Hazárd megye lordjaisra.
![]()
Én is társasházban lakok, de itt szerencsére vannak fiatalok szép számmal. Nyáron pl egy 25 év körüli fiatal csajszi takarított egy szál bugyiban meg topban nyitott ajtónál, mert olyan meleg volt én meg a kis Tesco gazdaságos szatyrot cipelve cammogva kifelé a liftből pont megláttam. Hát úgy azért hirtelen elgondolkoztam, hogy bemegyek "megcsinálni a csapot".Aztán kitekintett a barátja és az az összenézés sok mindent elárult, becsukta az ajtót és mindenki haladt a dolgára. Vannak azért üde színfoltok is a társasházi életben. Egyszer meg szintén liftnél, már nyomnám meg mikor egy vékony hang megszólal hogy várj légyszi. Nem gondoltam volna, hogy Voksán Virág lesz az, s a hang meg azért volt vékony, mert 50 méterrel később jött az ember mint a melle. Álltunk a liftben ő meg a kutyája és én.
Kb a sarokból megtudta volna nyomni a gombot a mellbimbójával....Szerintem munkából jött.
Úgy ki volt dobva minden meg vérvörös rúzzsal kicicomázva, hogy hirtelen azért elég ijesztő volt.
veb lenne az első jelentkező, Matyika meg vinne Nutellát.messideco írta:Az egyik legfontosabbat kihagytam: alapítanék egy hokicsapatot