2015.01.31. 17:11:48
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék regisztrálni a bet365 oldalára, de lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban előtte:
1. Nemrég, úgy tudom blokkolták ezeket a külföldi tulajdonú, sportfogadással foglalkozó oldalakat, tudom, most már elérhetőek, de van annak reális esélye szerintetek, hogy, ha regisztrálok, esetleg bent marad majd a pénzem az oldalon, mivel később ismét blokkolni fogják/betiltják?
2. Olvastam valahol, hogy bizonyos külföldi tulajdonú sportfogadással foglalkozó oldalak esetében, amennyiben igényled tőlük a kifizetéskor a pénzedet, ahhoz, hogy hozzájuss, először egy csomó infót kell lekérdezned a tarnzakcióhoz, mind vele, mind a saját bankoddal kapcsolatban, s bizonyos esetekben jócskán le is csapolnak a pénzedből az átutalás alkalmával. Szóval röviden: a bet365-nél zökkenőmentes a kifizetés és, ha az OTP-s számlára kérem a pénzem, sokat vesznek le belőle?
3. Van a bet365-nél a számlanyitási bónusz, itt többször is meg kell forgatnod a befizetésed+bónuszt, ahhoz, hogy hozzájuss. Élő fogadásokat elfogadják, azon belül is a szögletekre való fogadásokat, mert én úgy értelmeztem igen?! Az erre vonatkozó szabály: ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe. Szóval szerintem az ezeken kívüli fogadásokat, élő fogadásokat igen, amelyek persze 1,5 szorzó felett vannak. Szerintetek?
Előre is köszönöm a segítségeteket!