2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt nagyon adom, oltári nagy baromság, plusz szerintem egy bizonyos szint alatt kb. meg se lehet inni őket tisztán..MQuCsabi írta:[
Egyébként egy ideje divat is lett whiskeyzni. és akkor is tisztán inni, mikor utálod. Én például variálni szoktam, van mikor egyáltalán nem csúszik le kóla nélkül. Hangulat függő.
Nekem jó a 3500 forintos Auchan(t)os ispedig volt alkalmam itthon (Mo.-n) kóstolni 21 éves auchentoshan scotchot (kb 60.000 Ft egy palack) meg 25 éves glenrothesot (kb. 80.000 Ft), egyik rosszabb volt mint a másik
A héltköznapokban én sem, valamilyen alkalom van, akkor becsúszik, de már ne meszetlenül.Gondolom kb. egyedül vagyok, aki abszolút nem fogyaszt, fogyasztott alkoholt.
Hasonlóan jártam, lecsúszott belőle egy jó pár pohárkával, meg sör, stb..és az utolsó emlékem, hogy lehánytam a kocsmába a falat.P.U.Y.O.L. írta: Rokonlélek.![]()
Egyszer magamhoz ragadtam egy üveggel egy házibuliban (Mondjuk én még arra emlékszem, hogy harmad magammal megkóstoljuk, a többit már csak képeken láttam) és onnantól már nem is került ki a kezeim közül. 5-6 éve volt, azóta nem ittam rumot.(bár a sütikkel nincs problémám...)
Nem hiába mondtam, hogy elférsz a kocsiba!pezZy írta:Van is vagy 50 liter friss főzve, ha valaki igényt tart rá, akkor szívesen viszek a találkozóra. (azért ez még is csak a jó kis 52 fokos)
Ne is mondd, itt 130 egy feles ilyenből, ha kevés pénzből akarok berúgni, akkor ez a tökéletes választás. Amúgy az íze tényleg olyan, én szeretem.Anno még literszámra csúszott a Vásárhelyiben a kevert, ma már nem biztos, hogy megtudnám inni. Jó kis turbó rágó íze volt.
P.U.Y.O.L. írta:Hupsz...bár már rég ittam, de nem kéne pisztollyal fenyegeti, hogy lecsússzon. Emlékszem évekig rá voltam kattanva, hogy egyszer kipróbálom a Goldot fahéjjal és naranccsal. Végül kipróbáltam. Azóta már nem érzek késztetést rá...MQuCsabi írta:Akkor csak en vagyok ilyen mocskos, hogy nem valogatok?
Whiskey, tequila, palinka, jager, rum mehet magaban. Vodkat azert mar higitom valami lottyel(bűn rossz)