Wáó, forradalmat robbantottam ki.
Sör témában eléggé finnyás vagyok. Heineken, Löwenbräu esetleg Steffl, vagy Kőbambi. Ízesítettek közül csak a citromos sör, másnaposságra emberfeletti tud lenni.
Töményből régen, csibész koromban (hülyén hangzik ez így húsz évesen

) a kommersz vodka és kommersz pálinka volt az etalon 100 ft/5cl.. kell ennél több egy 14 évesnek?
Manapság már a minőség is számít azért.

A Whisky az etalon nálam egyértelműen, az egyetlen ital, amit mindennap elszűrcsölnék. A pálinka a másik, amit töménytelen mennyiségben tudok magamba önteni, lehet azért, mert mindig van egy kis házi szatmári szilva itthon (pár 10 liter, nagyszülők által főzetett). A metaxa ár érték arányban elég jó a kocsmákban, így leginkább kocsmatúrák során iszom. A tequilát imádtam régebben, de a nyáron egy félresikerült gergelyiugornyai faházas buli után már nem ittam, bár lehet meg kellene kóstolni újra.

A vodkához nagyon mocskosnak kell lennem, de ha nincs ló..

A gyomorkeserűket is bírom, főleg a jégert, esetenként a hubi is lecsúszik.

Mondhatni minden ívó vagyok, kivéve a rum, ahogy már P.U.Y.O.L is említett, nincsenek szép emlékeim róla, vagyis semmilyen emlékem nincs.
P.U.Y.O.L. írta:
Rokonlélek.
Egyszer magamhoz ragadtam egy üveggel egy házibuliban (Mondjuk én még arra emlékszem, hogy harmad magammal megkóstoljuk, a többit már csak képeken láttam) és onnantól már nem is került ki a kezeim közül. 5-6 éve volt, azóta nem ittam rumot.

(bár a sütikkel nincs problémám...)
Hasonlóan jártam, lecsúszott belőle egy jó pár pohárkával, meg sör, stb..és az utolsó emlékem, hogy lehánytam a kocsmába a falat.

Utána másnap reggelig képszakadás..nem vagyok túl büszke rá.
ui.: A csíki sör is bejött, amikor arra jártam és volt alkalmam megkóstolni. Illetve a jó kis áfonyapálinka
szerk.: Az egyetemi bulikon muszáj volt a bort is megszeretnem, pedig világ életemben utáltam. Egyedül egy tarcali ismerős termelő borait ittam meg. Üveges közül most már a Dankó is finomnak tűnik.