2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Külföldön tartózkodom, nem igazán tudok hozzájutni FullForce termékekhez. Mindig ezt használtam egyébként én is, nem véletlenü keresem a testvérét.daffy írta:Van valami oka annak,hogy a Carb-f leváltásra kerül?Nero. írta:Kössz szépen az nagy lenne, mondjuk amúgy is verhetetlen a myprotein árak szempontjából.A szénhidrátot azért megmondhatná valaki.
Én nagyon javaslom,hogy bármit is veszel,íztelen legyen. A cukros izé a shake-ből elég fura valamit kreál és nekem hosszú időre elveszi az étvágyam. Ezért nekem a Carb-f az abszolút favoritom,ha Vitargora nincs keret.
Van valami oka annak,hogy a Carb-f leváltásra kerül?Nero. írta:Kössz szépen az nagy lenne, mondjuk amúgy is verhetetlen a myprotein árak szempontjából.A szénhidrátot azért megmondhatná valaki.
Stillmass is nagyon jó árakkal dolgozik, egy pillantást mindenképpen megér az oldaluk, én már rendeltem onnan, és több ismerősöm is, ha ez valakit esetleg megnyugtat.Nero. írta:Kössz szépen az nagy lenne, mondjuk amúgy is verhetetlen a myprotein árak szempontjából.A szénhidrátot azért megmondhatná valaki.
A myprotein új arca Bereczki Krisztián. Krissz nagyon jó barátom, mindig kiírt instára vmi kódot, meg facebookra, amit ha beírtál rendeléskor, kapott mindenki bizonyos kedvezményt. Nézz utána azt javaslom.Nero. írta:Valaki tudna nekem segíteni? Myproteinről tervezek rendelni. Egy tejsavó mellé szeretnék venni valamilyen szénhidrátot, hogy a kettőt összetudjam keverni edzés utánra. Olyasmit keresek mint itthon a Carb-F, én ezt néztem ki. Ez annak a megfelelője?
Igen , én is néztem ,hogy ezen már nem akarok növelnipalesz77 írta:Akkor viszont pont nem jót linkeltem..LM10 írta: Igazából atom sörhasam lett, azt szeretném ledobniKöszönöm a tippeket, elolvasom amit linkeltél
Az oldalon van szálkásító étrend, arról keress cikket. És irány a kondi mellé akkor valóban. Legalábbis szerintem..
Akkor viszont pont nem jót linkeltem..LM10 írta: Igazából atom sörhasam lett, azt szeretném ledobniKöszönöm a tippeket, elolvasom amit linkeltél
Igazából atom sörhasam lett, azt szeretném ledobnipalesz77 írta:Hát attól függ mi a cél. Ha csak mozogni újra, akkor szerintem a saját testsúlyos edzés is tökéletes, Fegyencedzést ha letöltöd netről még edzésprogram is van benne. Ha komolyabb izomzatot akarsz - minél hamarabb -, akkor meg alap a kondi.LM10 írta:...
Kajáláshoz meg pl olvasd el ezt, benne van szerintem minden így első ránézésre.
Irány a terem!LM10 írta: olyan edzést ami heti 3-4 alkalomra megfelel?
PEACE.
Hát attól függ mi a cél. Ha csak mozogni újra, akkor szerintem a saját testsúlyos edzés is tökéletes, Fegyencedzést ha letöltöd netről még edzésprogram is van benne. Ha komolyabb izomzatot akarsz - minél hamarabb -, akkor meg alap a kondi.LM10 írta:...
Neked is köszönöm!MQuCsabi írta:Ákinho, esetleg ezt is elolvashatod hozzá![]()
http://ellenfelem.hu/a-bokak-megerositese/" target="_blank
Köszi, ezt én is néztem már. Asszem' el is kezdem holnap.Petr írta:Szalagszakadás után én ezeket (is) csináltam az orvos által előírtak mellett (azok sajnos nem tudom már, hogy milyen gyakorlatok voltak). KATThank1ee írta:Egy kérdésem nekem is lenne!
Bár van róla némi irodalom interneten, nem tudja valaki, a bokaszalagokat hogyan érdemes erősíteni? Rá tudnék most szánni kb. másfél hónapot.
Szalagszakadás után én ezeket (is) csináltam az orvos által előírtak mellett (azok sajnos nem tudom már, hogy milyen gyakorlatok voltak). KATThank1ee írta:Egy kérdésem nekem is lenne!
Bár van róla némi irodalom interneten, nem tudja valaki, a bokaszalagokat hogyan érdemes erősíteni? Rá tudnék most szánni kb. másfél hónapot.