Mozi & Filmek
- geridoss
- Director del Fútbol
Leslie Nielsen
Nicolas Cage
Morgan Freeman
Will Smith
Jim Carrey
Rengeteg jó színész van, de kevés olyan, akinek minden filmjét, műfajtól függetlenül végig tudok nézni, és tetszik is! Ők ilyenek.
Nicolas Cage
Morgan Freeman
Will Smith
Jim Carrey
Rengeteg jó színész van, de kevés olyan, akinek minden filmjét, műfajtól függetlenül végig tudok nézni, és tetszik is! Ők ilyenek.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Sjay leírta, hogy "én is írok egyet sorrend nélkül". Szóval nála nem egyértelmű.ozsimiki írta:Miért, ha valaki simán 1.esnek írja,nem egyértelmű, hogy az az elsőszámú? azaz a kiemelt?![]()
Már, ha erre írtad, azt, amit.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Miért, ha valaki simán 1.esnek írja,nem egyértelmű, hogy az az elsőszámú? azaz a kiemelt?
1.Tom Hanks
2.Tom Hanks
3.Tom Hanks
4.Tom Hanks
5.Tom Hanks
kiemeltem
többi
2.Robert De Niro
3.Michael Douglas
4.Mel Gibson
5.Luis De Funes
de van még egy rakat akiket imádok, szóval a 2-5.ig teljesen izé...bármikor beférne Denzel, Will, Robin Williams, Dustin, stb,stb,stb

1.Tom Hanks
2.Tom Hanks
3.Tom Hanks
4.Tom Hanks
5.Tom Hanks
kiemeltem
többi
2.Robert De Niro
3.Michael Douglas
4.Mel Gibson
5.Luis De Funes
de van még egy rakat akiket imádok, szóval a 2-5.ig teljesen izé...bármikor beférne Denzel, Will, Robin Williams, Dustin, stb,stb,stb

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
HA-HA. Vicces. HA-HA.CsacsMate írta:...
Sjay! Egyet emelj ki az ötösödből. Ez benne van a játékszabályokban.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- visca el barca
- Presidente del Barça
az még hagyján h dustin hoffmant alig irták, de hogy michael douglas senkinél nem szerepel, nah az a nem semmi 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

1. Leonardo DiCaprio
2.Al Pacino
3.Edward Norton
4.Tim Robins
5.Charlie Hunnam
2.Al Pacino
3.Edward Norton
4.Tim Robins
5.Charlie Hunnam
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
98-ban Pesci úgy döntött, hogy abbahagyja. Még a 60-as évek végén volt egy lemeze, és 30 évvel később kitalta, hogy ebből a zenés dologból lehet még valami...visca el barca írta: szoval előbb irtam joe pesciről, aztán ahogy nézegettem a filmográfiáját 1998 és 2006 között semmi. hogy murinnyot idézem: por qué?
nem lett, kiadott még egy lemezt, azt szevasz...
azt a 2006.osat sem leget szerepnek nevezni, cameozott egyett Bobby kedvéért az Ügynökségben, ami nem egy nagy szám (mármint a film)...
bár most néztem, hogy nemrég kvázi visszatért a pályára, de ő szerintem ennyi volt sajnos

Your village called. Their idiot is missing.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ok ez igaz, hogy általában nem a kimondott főszereplő, csak csodálkoztam, hogy rajtam kívül senkinél még csak egy 5ik helyre ha már nem jut eszembe senki névként sem került fel!
De valóban talán mert kevésbé marad meg az ember emlékezetében a nem kimondott főszereplő, vagy "társszereplő"!
De pl Esőember mindent visz, Kramer kontra Kramer is óriási tőle!
De "megnyugodtam", hogy azért jó ő
Csak "futball szakkifejezéssel" élve, volt 1-2 név aki a cipőjét se köthetné be nálam, s sokan is írták!
De mondjuk ez nem befolyásol semmit, Jack Nicholson, Tom Hanks, Hopkins közül lesz szerintem a nyertes!
De valóban talán mert kevésbé marad meg az ember emlékezetében a nem kimondott főszereplő, vagy "társszereplő"!
De pl Esőember mindent visz, Kramer kontra Kramer is óriási tőle!
De "megnyugodtam", hogy azért jó ő

Csak "futball szakkifejezéssel" élve, volt 1-2 név aki a cipőjét se köthetné be nálam, s sokan is írták!
De mondjuk ez nem befolyásol semmit, Jack Nicholson, Tom Hanks, Hopkins közül lesz szerintem a nyertes!

- visca el barca
- Presidente del Barça
én spec bele akartam tenni dustin hoffmant az első ötbe, aztán vhogy kimaradt. de ha holnap kellene egy uj listát írnom, simán benne lenne.
és nagyon jol irja kurdt mester, valóban kevés filmben kap abszolut foszerepet, talán nem is tudnék olyat mondani ami egyértelműen rá épit.
neki leohoz, meg kevin spaceyhez hasonloan oriasi pozitivum az, h többnyire jo filmekben játszik.
ami csak igy eszembe jut és abszolut jo: kramer kontra kramer, gömb, vírus, esőember (a legjobb fogyi alakitas amit eddig láttam), az ítélet eladó, parfüm, pillangó + a buta vígjátékokban is megállja a helyét...
viszont én is kérdeznék a kollégáktól valamit. foleg kurdtol, az élő filmlexikontol
szoval előbb irtam joe pesciről, aztán ahogy nézegettem a filmográfiáját 1998 és 2006 között semmi. hogy murinnyot idézem: por qué?
és nagyon jol irja kurdt mester, valóban kevés filmben kap abszolut foszerepet, talán nem is tudnék olyat mondani ami egyértelműen rá épit.
neki leohoz, meg kevin spaceyhez hasonloan oriasi pozitivum az, h többnyire jo filmekben játszik.
ami csak igy eszembe jut és abszolut jo: kramer kontra kramer, gömb, vírus, esőember (a legjobb fogyi alakitas amit eddig láttam), az ítélet eladó, parfüm, pillangó + a buta vígjátékokban is megállja a helyét...
viszont én is kérdeznék a kollégáktól valamit. foleg kurdtol, az élő filmlexikontol

szoval előbb irtam joe pesciről, aztán ahogy nézegettem a filmográfiáját 1998 és 2006 között semmi. hogy murinnyot idézem: por qué?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.02.08. 13:35:14-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Persze, hogy az; ezt senki nem kérdőjelezi meg! Csak mivel ő általában nem főszereplő, ezért hajlamosabb megfeledkezni róla az ember...Bob_Marley írta:Én csak kérdezem a filmszakértőket (kurdt, messideco, visca el barca) meg persze más is elmondhatja a véleményét, de Dustin Hoffman csak szerintem kiváló színész???
Ha belegondolok, az első 10 Hoffman-filmben, ami eszembe jut, legalább a felében nem ő volt a közvetlen főszereplő:
Esőember: ő vitte el a filmet, de Tom Cruise jellemfejlődése volt a lényeg
Stranger than Fiction: irodalomprofesszor/úszómester! remek volt, de mellékszerep...
Hook: mellékszerep, plusz én már harmadszorra láttam a filmet, mire rájöttem, hogy ez Dustin
Lenny: a közepesnél valamivel jobb film, kevesen ismerik; viszont itt ő az abszolút főszereplő és nekem egyébként is ez a kedvenc alakításom tőle
Szalmakutyák: szintén kevesen látták
Pokoli lecke: remek alkesz ügyvéd, kis szerep
és eszembe jutott még valami! beugrott kapásból 4 film, ahol Dustin egy főszereplő-páros egyik tagja volt (tehát nem abszolút főszereplő, de nem is epizódszerep): Kramer kontra Kramer (Meryl Streep), Éjféli Kovboj (Jon Voigt), Elnök emberei (Robert Redford), Pillangó (Steve McQueen)
és bizonyos szempontból a Hook vagy az Esőember is ilyen...
3 percig bámultam meredten a top5-ömet, mielőtt elküldtem...akkor még Tim Robbins ott volt, aztán eszembe jutott Sean Penn, aki valszeg a jelen legjobb színészemessideco írta:Tim Robbins

Your village called. Their idiot is missing.
- Deus
- Boixos Nois
jahmessideco írta:Chuck Norris poénnak jó, de látom a racionalitás győzedelmeskedett

ilyen lista is jöhetne már

Nem baj, Jön az expendables 2 azt mindenki egy csapásra a lista első helyére teszi Chuck -ot

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én csak kérdezem a filmszakértőket (kurdt, messideco, visca el barca) meg persze más is elmondhatja a véleményét, de Dustin Hoffman csak szerintem kiváló színész???
Mert ha jól látom csak én jelöltem!Jack Nicholson-t meg Al Pacinot mondjuk meg én nem írtam, de egy 5ös listára mindenkit nehéz bezsúfolni!
Egyébként val. Jack fog nyerni, s meg is érdemli
Tudom szubjektív, de már annyi olyan nevet olvastam, akik nálam top 10be se kerülnének bele, hogy valóban érdekel, Hoffman gyenge?
Mert ha jól látom csak én jelöltem!Jack Nicholson-t meg Al Pacinot mondjuk meg én nem írtam, de egy 5ös listára mindenkit nehéz bezsúfolni!
Egyébként val. Jack fog nyerni, s meg is érdemli

Tudom szubjektív, de már annyi olyan nevet olvastam, akik nálam top 10be se kerülnének bele, hogy valóban érdekel, Hoffman gyenge?

- shutterisland
- Director del Fútbol
direkt azért írtam le a feltételeket, hogy simán csorogjon a szavazás 
van aki színésznőt is írt, többen nem emelik ki az abszolút no.1-t, te meg utólag változtatsz....szörnyűek vagytok

van aki színésznőt is írt, többen nem emelik ki az abszolút no.1-t, te meg utólag változtatsz....szörnyűek vagytok

- visca el barca
- Presidente del Barça
SHUTTER!
bár sokat nem számit, de nálam leot cseréld már ki légyszíves kevin spacey-re, ha lehetséges!
köszönöm!
bár sokat nem számit, de nálam leot cseréld már ki légyszíves kevin spacey-re, ha lehetséges!
köszönöm!

- Deus
- Boixos Nois
Mihu írta:A Die Hard a BibliámEgyszerűen semmim nem engedélyezte volna, hogy ne Őt írjam az első helyre
![]()
De amúgy jah, elég fura, hogy mennyi mindenben egyetértünk
![]()
Hát nem csak a Die Hard miatt ő az überkedvencem... Mint színészként és személyisége miatt imádom. Csomó olyan film van tőle ami kedvenceim között van, mint pl. az Ötödik elem, A Sakál, A Nap könnyei, Hart Háborúja, stbstb

egyszerűen ő egy überlaza, überzsír csávó

- shutterisland
- Director del Fútbol
légyszi ne felejtsétek már el a kiemeltet (ugye az abszolút kedvenc) mert ő 3 pontot kap, a többiek 1-et.
- Mihu
- Director del Fútbol
A Die Hard a BibliámDeus írta:Félelmetesen sok mindenben egyetértünk a fóromon, de MÉG EZT ISMihu írta:1. Bruce WillisMintha klónom lennél vazze....
![]()

1. Jack Nicholson
2. Leonardo DiCaprio
3. Latinovits Zoltán
4. Jhonny Depp
5. Robert De Niro
Egy tízes lista korrektebb lett volna...
Megjavult a laptopom és időm is lesz egy picit több így egy kicsit aktívabb leszek.
Magyar Filmszemle érdekel valakit?
Látott ott filmet? stb..
2. Leonardo DiCaprio
3. Latinovits Zoltán
4. Jhonny Depp
5. Robert De Niro
Egy tízes lista korrektebb lett volna...

Megjavult a laptopom és időm is lesz egy picit több így egy kicsit aktívabb leszek.
Magyar Filmszemle érdekel valakit?
Látott ott filmet? stb..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ultrasur 2012.02.08. 12:48:05-kor.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank